چیزکیک پفی نیویورکی

غذا و آشپزی 1399/11/29 23:37:50
چیزکیک پفی نیویورکی
چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

چیزکیک پفی و خامه ای نیویورکی

 

 چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را به شما آموزش می دهد.

چیز کیک نیویورکی
چیز کیک نیویورکی

 


مواد لازم
  

پنیر خامه ای 900 گرم (4 بسته) که دمای اتاق را به خود گرفته باشد
5 عدد تخم مرغ بزرگ  (دمای اتاق را گرفته باشد)
2 فنجان خامه ترش (دمای اتاق را گرفته باشد)
8 قاشق غذاخوری کره (دمای اتاق را گرفته باشد)
1 ½ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 ½ قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل 
1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه

 

طرز تهیه:
 

1.    2 لایه فویل آلومینیومی را دور تا دور قسمت بیرونی یک قالب 10 اینچی کیک پزی کمربندی از پایین و کنار محکم بپیچانید.
2.    داخل ظرف را با کره بپوشانید.
3.    فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
4.    با استفاده از همزن برقی، پنیر خامه ای و کره را به اندازه ای هم بزنید تا یکدست شود.
5.    تخمها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
6.    خامه ترش را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
7.    شکر، نشاسته ذرت، وانیل و آب لیمو را اضافه کنید؛ حدود 2 دقیقه آن را بزنید تا یکدست شود.
8.    مواد را درون قالب بریزید و آن را در ماهیتابه‌ای بزرگتر قرار دهید؛ به اندازه‌ای که با اطراف آن در تماس نباشد.
9.    آن را درون فر قرار دهید و با احتیاط آب جوش را در ماهیتابه بریزید تا ازتفاع آن به نیمه قالب کیک برسد. (مراقب باشید آب به کیک تراوش نکند)
10.     به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که روی کیک کمی قهوه ای شود، آن را بپزید. 
11.     قبل از باز کردن و جدا کردن دیواره‌ها، قالب را از ماهیتابه پر از آب بردارید، کاغذ فویل را از دور آن جدا نموده و اجازه دهید تا در دمای اتاق کاملاً خنک شود.
12.     روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود (بهتر است تا یک شب در یخچال بماند). کیک باید به خوبی سرد شود تا به درستی جا بیافتد.
13.     به صورت ساده یا با توت فرنگی، خامه زده شده یا حتی سس کارامل سرو کنید.
14.     نوش جان!

نوش جان
نوش جان

 


نکته ها

 

* چون این چیزکیک لایه‌ای ندارد، می‌توانید آن را از قسمت پایین ظرف کیک جدا نکنید. 
* حتما از قالب 10 اینچی کمربندی استفاده کنید. کیک هنگام پخت پف می‌کند و حجم آن افزایش می‌یابد و در قالب کیک کوچکتر جا نمی‌شود و سرریز می‌کند.


ارزش غذایی

 

کالری: 538 کیلو کالری
کربوهیدرات ها: 30 گرم
پروتئین: 8 گرم
چربی: 43 گرم
چربی اشباع شده: 24 گرم
کلسترول: 211 میلی گرم
سدیم: 374 میلی گرم
پتاسیم: 190 میلی گرم
شکر: 28 گرم
ویتامینA : 1620IU
ویتامینC : 0.5 میلی گرم
کلسیم: 132 میلی گرم
آهن: 0.8 میلی گرم

 

 

 

 

 

 


 

Art and The Kitchen

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

کاپ سیب زمینی و تخم مرغ
کاپ سیب زمینی و تخم مرغ

کاپ‌‌های سیب زمینی شیرین و تخم مرغ پخته، صبحانه ای خوشمزه و مغذی است که با سیب زمینی شیرین رنده شده، تخم مرغ و ادویه جات تهیه شده و در قالب مافین پخته می شود.

غذا و آشپزی 1399/11/27 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید