چیزکیک پفی نیویورکی

غذا و آشپزی 1399/11/29 23:37:50
چیزکیک پفی نیویورکی
چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

چیزکیک پفی و خامه ای نیویورکی

 

 چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را به شما آموزش می دهد.

چیز کیک نیویورکی
چیز کیک نیویورکی
 

 


مواد لازم
  

پنیر خامه ای 900 گرم (4 بسته) که دمای اتاق را به خود گرفته باشد
5 عدد تخم مرغ بزرگ  (دمای اتاق را گرفته باشد)
2 فنجان خامه ترش (دمای اتاق را گرفته باشد)
8 قاشق غذاخوری کره (دمای اتاق را گرفته باشد)
1 ½ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 ½ قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل 
1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه

 

طرز تهیه:
 

1.    2 لایه فویل آلومینیومی را دور تا دور قسمت بیرونی یک قالب 10 اینچی کیک پزی کمربندی از پایین و کنار محکم بپیچانید.
2.    داخل ظرف را با کره بپوشانید.
3.    فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
4.    با استفاده از همزن برقی، پنیر خامه ای و کره را به اندازه ای هم بزنید تا یکدست شود.
5.    تخمها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
6.    خامه ترش را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
7.    شکر، نشاسته ذرت، وانیل و آب لیمو را اضافه کنید؛ حدود 2 دقیقه آن را بزنید تا یکدست شود.
8.    مواد را درون قالب بریزید و آن را در ماهیتابه‌ای بزرگتر قرار دهید؛ به اندازه‌ای که با اطراف آن در تماس نباشد.
9.    آن را درون فر قرار دهید و با احتیاط آب جوش را در ماهیتابه بریزید تا ازتفاع آن به نیمه قالب کیک برسد. (مراقب باشید آب به کیک تراوش نکند)
10.     به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که روی کیک کمی قهوه ای شود، آن را بپزید. 
11.     قبل از باز کردن و جدا کردن دیواره‌ها، قالب را از ماهیتابه پر از آب بردارید، کاغذ فویل را از دور آن جدا نموده و اجازه دهید تا در دمای اتاق کاملاً خنک شود.
12.     روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود (بهتر است تا یک شب در یخچال بماند). کیک باید به خوبی سرد شود تا به درستی جا بیافتد.
13.     به صورت ساده یا با توت فرنگی، خامه زده شده یا حتی سس کارامل سرو کنید.
14.     نوش جان!

نوش جان
نوش جان
 

 


نکته ها

 

* چون این چیزکیک لایه‌ای ندارد، می‌توانید آن را از قسمت پایین ظرف کیک جدا نکنید. 
* حتما از قالب 10 اینچی کمربندی استفاده کنید. کیک هنگام پخت پف می‌کند و حجم آن افزایش می‌یابد و در قالب کیک کوچکتر جا نمی‌شود و سرریز می‌کند.


ارزش غذایی

 

کالری: 538 کیلو کالری
کربوهیدرات ها: 30 گرم
پروتئین: 8 گرم
چربی: 43 گرم
چربی اشباع شده: 24 گرم
کلسترول: 211 میلی گرم
سدیم: 374 میلی گرم
پتاسیم: 190 میلی گرم
شکر: 28 گرم
ویتامین (A) : 1620IU
ویتامین (C) : 0.5 میلی گرم
کلسیم: 132 میلی گرم
آهن: 0.8 میلی گرم

 

 

 

 

 

 


 

Art and The Kitchen

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی

این فیله ها براحتی مزه دارشده و بسیار خوشمزه است و براحتی در خانه تهیه میشود

غذا و آشپزی 1400/01/09 مشاهده مطلب

نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)
نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)

اگر عاشق سیب زمینی هستین، با این دستور نون سیب زمینی خانگی غافلگیر میشین!! سیب زمینی‌ها، نون را مغذی و دلچسب می کنن و بافت فوق العاده ای به آن می بخشن.

غذا و آشپزی 1400/01/23 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟
آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟

آووکادو دوست دارین؟ آووکادوی رسیده بهتره یا نیمه رسیده؟ کدوم قسمت آووکادو از بقیه قسمت هاش مقوی تره؟ اگر می خواید بدونین، پس این مقاله مال شماست!

غذا و آشپزی 1400/01/24 مشاهده مطلب

پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

  9 خاصیت جالب نارنگی
  9 خاصیت جالب نارنگی

هم خود میوه نارنگی، و هم پوست آن سرشار از مواد مغذی است. شاید فقط آن را به خاطر ویتامین C آن بشناسیم. اما خواص شگفت انگیز دیگری نیز دارد که بد نیست بدانیم!

غذا و آشپزی 1400/07/18 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید