قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

غذا و آشپزی 1399/11/26 23:41:52
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

قلب های سیب زمینی سوخاری با سیر و پنیر پارمسان

 

اگر با خودم صادق باشم، مطمئن نیستم که هرگز می توانم یک مرد را به اندازه سیب زمینی دوست داشته باشم. 😁 برخلاف مردان، سیب زمینی‌ها، ساده و بی ریا هستند. حد و حدودی دارند و احساس رضایت و سیری را در شما ایجاد می کند. چرا وقتی با مراجعه به فروشگاه و خریدن یک کیسه سیب زمینی، سود بیشتری می کنم، وارد رابطه شوم؟ اولین راه آسان تر و ارزان تر است و به کار عاطفی کمتری نیاز دارد.😅

برای درست کردن این غذا به یک نوع خاص از افراد مجرد نیاز است که قصد دارند مخلفات سبزیجات نشاسته ای خود را به یک لقمه سیب زمینی قلبی شکل تبدیل کنند.

آهای مجردهای ناامید؟ سلام، 🙋 از ملاقاتتان خوشبختم.😍 علیرغم تنهایی ابدی من، روز ولنتاین یکی از تعطیلات مورد علاقه من است. نه تنها به دلیل اینکه روز قبل از تولد من است، بلکه بهانه خوبی برای آماده کردن یک شام عجیب غریب و سخاوتمندانه است. خواه با کسی رابطه داشته باشید. یا نه.

اگر می خواهید برای رمانتیک ترین شب سال یک شام استیک درجه یک آماده کنید، پیشنهاد مجله اینترنتی بیننده، به شما این است که برای این قلب‌های سیب زمینی شیرین هم در بشقاب‌ها جا بگذارید.

 


طرز تهیه قلب های سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

 

مواد لازم:

ا کیلو سیب زمینی، پوست کنده و به صورت حلقه های ¼ اینچی خرد شده

نمک به میزان لازم

3 قاشق غذاخوری روغن کانولا

2 قاشق غذاخوری آویشن تازه، پونه کوهی، یا رزماری ریز خرد شده

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

2 حبه سیر بزرگ خرد شده

30 گرم پارمزان تازه رنده شده

1 قاشق غذاخوری کره 

نمک برای سرو


طرز تهیه:

♨️فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

♨️حلقه های سیب زمینی را در قابلمه بزرگی قرار داده و روی آن‌ها را با 5 سانت آب سرد و پر نمک بپوشانید.

♨️به محض اینکه آب به جوش آمد، گاز را خاموش کرده، آب سیب زمینی‌ها را خالی کنید و با استفاده از قالب شیرینی پزی به شکل قلب، هر تعداد قلب که می توانید از آن سیب زمینی‌ها در بیاورید. برای استفاده مجدد از باقی مانده سیب زمینی ها به نکته زیر مراجعه کنید.

♨️قلب های سیب زمینی را به سینی فر منتقل کرده و روی آن ها را به روغن، سبزیهای نام برده، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده آغشته نمایید.

♨️20 دقیقه آن را تفت دهید تا ته آن قهوه ای طلایی شود. 

♨️سیب زمینی را از فر خارج کرده و پشت و رو کنید.
 
♨️10 دقیقه دیگر تفت دهید تا طرف دیگر آن قهوه ای طلایی شود.
 
♨️سیر، پارمزان و کره را بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا کره ذوب شود و پنیر ترد شود. بلافاصله سرو کنید.

♨️نوش جان!

نکته: به خاطر داشته باشید که چون ما با غذای خود بازی می کنیم، و قلب می‌سازیم، خرده‌های اضافی سیب زمینی باقی می ماند. آنها را دور نریزید! هم می توانید آنها را برای یک میان وعده نشاسته ای تفت دهید و هم می توانید آن را بپزید و درون یک سوپ خامه ای مخلوط کنید.
در این خانه، ما سیب زمینی را دور نمی ریزیم. در صورت لزوم ممکن است مردان را دور بیندازیم. اما مطمئناً یک سیب زمینی کاملاً خوشمزه را هدر نمی دهیم. 😆🤣

❤️❤️❤️

 

 

 

 

 

 


Yahoo

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

اُملت با خمیر پنکیک
اُملت با خمیر پنکیک

در این مقاله، با یک ترفند جدید برای پخت یک املت خوشمزه در خدمتتان هستیم! بیایید با هم این املت با خمیر پنکیک را بپزیم!

غذا و آشپزی 1399/11/06 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

چیزکیک پفی نیویورکی
چیزکیک پفی نیویورکی

چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

غذا و آشپزی 1399/11/29 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید