کیک رویایی کرپ وانیلی

غذا و آشپزی 1399/11/21 22:19:07
کیک رویایی کرپ وانیلی
این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است.

کیک رویایی کرپ وانیلی

 

این کیک زیبا و لذیذ بهترین پایان شیرین برای وعده‌های غذایی تعطیلات شما خواهد بود! این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است. بسیار خوشمزه و خاص است، اما خیلی شیرین نیست.

کیک رویایی کرپ وانیلی
کیک رویایی کرپ وانیلی
 

 

مواد لازم

 

مواد لازم برای کرپ:

  4 عدد تخم مرغ های بزرگ
 1 و1/2 فنجان شیر 
 1 فنجان آب
 2 فنجان آرد همه منظوره
 6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
 6 قاشق غذاخوری شکر
 2 قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل
 1 قاشق چای خوری تراشه پوست لیمو
 4 قاشق غذاخوری آب پرتقال


مواد لازم برای خامه ماسکارپونه:

 3 فنجان خامه زده شده یخچالی
 1 و1/4 فنجان پودر قند
6 اونس (170 گرم) پنیر ماسکارپونه
 1 قاشق غذاخوری رب لوبیای وانیل

 

مواد لازم برای سس تمشک:

 1 کیلو تمشک
 3 قاشق غذاخوری شکر
 2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
 1/2 قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل


طرز تهیه

 

برای تهیه کرپ ها:

همه مواد کرپ را داخل مخلوط کن ریخته و به مدت 10 ثانیه مخلوط کنید. سپس، مایع آماده را در یک کاسه بزرگ ریخته و در یخچال قرار دهید تا 1 ساعت بماند. این باعث می شود که حباب ها فروکش کنند بنابراین در هنگام پخت و پز کمتر پاره می شود.  از اینکه مجله اینترنتی بیننده را دنبال می کنید، سپاسگزاریم.

یک تابه کرپ پزی 10 اینچی یا یک ظرف نچسب را با حرارت ملایم و متوسط گرم کنید. کره را اضافه کنید و با حوله کاغذی کره اضافی را پاک کنید. 1/4 فنجان خمیر را در وسط تابه بریزید. ظرف را بلند کرده و بچرخانید تا خمیر به طور یکنواخت پخش شود. یا از کرپ پخش کن استفاده کنید. بعد از 2 دقیقه کرپ را برگردانید. طرف دیگر را 1 دقیقه دیگر بپزید. آن را از روی حرارت  بردارید و به یک ظرف سرو منتقل کنید تا خنک شود. این کار را تا  زمانی که مایع خمیر باقیمانده تمام شود، ادامه دهید. حدود 24 لایه کرپ از آن مایع خمیر در می آید.

 

برای تهیه خامه وانیلی ماسکارپونه برای بین کرپ‌ها:

در کاسه مخلوط کن، که به همزن فلزی متصل شده است (یا با همزن برقی دستی)، خامه و پودر قند را هم بزنید تا کف کند. سپس، پنیر ماسکارپونه و رب لوبیای وانیل را اضافه کنید تا وقتی که خامه سفت و پفی ایجاد شود.

 

برای آماده سازی کیک:

1 کرپ را در مرکز تخته کیک 10 اینچی قرار دهید. با یک لیسک، 1/4 فنجان پر از خامه وانیلی را روی کرپ، تقریباً تا لبه ها پهن کنید. روی آن را یک تکه کرپ دیگر قرار دهید. ساخت کیک کرپ را ادامه دهید تا تمام کرپ ها را تمام کنید. باید 1/2 فنجان سر پر از خامه وانیلی باقی مانده باشد. آن را داخل قیف شیرینی پزی که مجهز به نوک ستاره‌ای باشه، بریزید. کیک را به آرامی و طوری که از اطراف آزاد باشد بسته بندی کنید و حداقل 2 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

 

برای تهیه سس تمشک:

در یک قالب گود، تمام مواد لازم برای تهیه این سس را روی حرارت زیاد گرم کنید تا مخلوط به جوش بیاید. آن را روی حرارت ملایم کم کنید، گاهی اوقات هم بزنید بعد از 5 دقیقه مخلوط را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. سس تمشک را از صافی رد کنید تا دانه‌های آن گرفته شود. تا زمان استفاده در یخچال نگهداری شود.

 

برای تزئین کیک:
تزیین کیک کاملا سلیقه ای است. برای تزیین از خامه وانیلی باقیمانده استفاده می نماییم. طرح دلخواه را بر روی کیک در می آوریم. می توانید از چند عدد تمشک تازه، چند برگ نعناع و گلهای خوراکی استفاده کنید (اختیاری). کمی هم پودر قند بپاشید. سس تمشک را به صورت ساده یا قطره ای روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان!

 

 

کیک رویایی کرپ وانیلی با سس تمشک
کیک رویایی کرپ وانیلی با سس تمشک
 

 

 

 

 

 

 

 


 

منبع: Singing Dog Vanilla

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو

شیرینی برنجی یکی از شیرینی های خوش طعم و بو می باشد که به سادگی می توان آنرا در خانه تهیه کرد. بخصوص برای ایام کرونا خوراکی بسیار سالم و لذیذی می باشد.

غذا و آشپزی 1399/10/03 مشاهده مطلب

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

کیک تیرامیسوی وانیلی
کیک تیرامیسوی وانیلی

کیک تیرامیسو وانیلی برای پخت آخر هفته بی نظیزه. با وجود این بیماری منحوس، اوقات عجیب و غریبی را در خانه میگذرانیم. پس بیایید با هم این کیک را درست کنیم!

غذا و آشپزی 1399/11/15 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

اسموتی پرتقالی جولیوس
اسموتی پرتقالی جولیوس

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه پرتقالی جولیوس و نکات ظریف و مهم در درست کردن آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید