اسموتی شیر بادام

غذا و آشپزی 1399/11/10 19:54:55
اسموتی شیر بادام
این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

اسموتی شیر بادام

 

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

این نوشیدنی فقط به 3 ماده اولیه احتیاج دارد و تهیه آن کمتر از یک دقیقه طول می کشد!

 

 

اسموتی شیر بادام


وقتی صحبت از دستورالعمل‌های اسموتی سالم می شود، این اسموتی شیر بادام در کنار اسموتی توت فرنگی قرار می‌گیرد.

ساخت آن سریع وآسان است و فقط به مخلوط کن نیاز دارد. در مورد شیر بادام تنوع بسیار زیادی وجود دارد و کاملا در دسترس است.

به هیچ لبنیات و قند تصفیه شده‌ای نیاز ندارد! بافت آن صاف و خامه‌ای است و می‌توانید آن را به اندازه دلخواه غلیظ کنید. طعم آن بسیار دلپذیر و شیرین و بدون اینکه غالب شود، کمی پرمغزاست.

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

 

طرز تهیه اسموتی با شیر بادام

 

مواد مورد نیاز


2 فنجان شیر بادام شیرین نشده وانیلی یا ساده
2 عدد موز بزرگ منجمد و خرد شده
1/4 فنجان بادام بدون نمک * به یادداشت ها مراجعه کنید
1 قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)
1 فنجان یخ خرد شده

دراین مقاله از مجله تصویری بیننده، سعی شده تا شما را با یکی از بهترین نوشیدنی‌ها، با نام اسموتی شیر بادام آشنا نماییم!

چند نکته در مورد مواد:


موز– برای این اسموتی، موزهای منجمد بهترین هستند، زیرا به اسموتی‌ها  بافتی غلیظ‌‌ تر و کرمی تر می‌دهند. حواستان باشد که موزها را اول خرد کنید تا راحت تر مخلوط شوند.

شیر بادام – بهتر است از شیربادام وانیلی شیرین نشده استفاده کنید، اما می‌توانید از شیربادام ساده شیرین نشده هم استفاده کنید.

بادام – بادام نقش اساسی در افزایش غلظت و ماندگاری اسموتی دارد. به آن عطر و طعمی دوست داشتنی و مغزدار می‌بخشد. می توانید از هر نوع آجیل یا دانه‌ دلخواه استفاده کنید.

دارچین - اختیاری است. اما طعم تیز و نافذ دارچین با موز بسیار خوب می‌شود.

یخ - یخ خرد شده که ضخامت بیشتری به اسموتی می دهد.

 

 

طرز تهیه:

  • ابتدا با افزودن موز، شیر بادام و بادام به مخلوط کن با سرعت بالا شروع کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد، دارچین (در صورت استفاده) و یخ را اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا غلیظ و خامه ای شود.
  • داخل لیوان بریزید و نوش جان بفرمایید.

 

نکاتی برای تهیه بهترین اسموتی شیر بادام

 

  • اگر اسموتی های غلیظ را ترجیح می دهید، یخ ها را بیش از حد مخلوط نکنید.
  • برای یک اسموتی با کربوهیدرات کم، به جای موز از تیکه‌های کدو تنبل یخ زده یا آووکادو استفاده نمایید. اما برای جبران شیرینی آن، باید 1-2 قاشق غذاخوری از شیرین کننده مورد علاقه خود اضافه کنید.
  • اگر یک اسموتی شیرین‌تر می‌خواهید، می‌توانید مقداری عسل یا شربت افرا به آن اضافه کنید.

 

تنوع طعم 

در حالی که این اسموتی به تنهایی طعم خوشمزه‌ای دارد، در صورت تمایل از طعم های مختلف استفاده نمایید!

موز یا توت فرنگی– قبل از مخلوط کردن، 2/1 فنجان توت فرنگی یخ زده را اضافه کنید.
شکلاتی - از شیر بادام کاکائویی استفاده کنید و 2-1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
بلوبِری– قبل از مخلوط کردن، 2/1 فنجان بلوبری یخ زده را اضافه کنید.
انبه – تیکه‌های انبه یخ زده را خرد کرده و در پایان مراحل مخلوط کردن به آنها اضافه کنید.
کره بادام زمینی– 2-1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را قبل از مخلوط کردن اضافه کنید.


نگهداری و انجماد اسموتی


برای نگهداری: بهترین زمان برای خوردن اسموتی ها طی 1-2 ساعت بعد از آماده کردن آنها می‌باشد. با این وجود می توانید آن را تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. اما حتما یادتان باشد که قبل از مصرف، خیلی خوب مخلوط کنید.

برای فریز کردن: اسموتی را در سینی مکعب یخ یا کیسه‌های زیپ کیپ ریخته و تا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید. هنگامی که آماده سروهستید، خیلی ساده دوباره داخل مخلوط کن ریخته تا نرم و خامه ای شود.


ارزش غذایی


1 لیوان اسموتی =
کالری: 131 کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 18 گرم | پروتئین: 3 گرم | چربی: 6 گرم | سدیم: 166 میلی گرم | پتاسیم: 306 میلی گرم | فیبر: 4 گرم | ویتامین A: 44IU | ویتامین C: 6 میلی گرم | کلسیم: 184 میلی گرم | آهن: 1 میلی گرم | CARBS NET: 14 گرم

 

 

 

 

 


منبع: The Big Man's World

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی

در این متن به تفاوت بین دمنوش، جوشانده، چای و عرقیجات گیاهی را برای شما بازگو خواهیم کرد.

غذا و آشپزی 1399/10/10 مشاهده مطلب

ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید