پای شیر یونانی

پای شیر چروک یونانی: عصرانهای مناسب به همراه چای
این پای چروک با خمیر چندلا یوفکا یا هزارلای کرهای و کاستارد خوشمزه ساخته شده است. نه تنها درست کردن این دسر یا میان وعده، بسیار ساده است، بلکه جلوه زیبایی هم دارد . امروز این دسر را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید!
*** کاستارد، یک کرم تهیه شده از زرده تخممرغ، شیر و شکر یا خامه است، که معمولا در آشپزی و شیرینیپزی کاربردهای زیادی دارد.
اگر یک پودینگ نان خوب دوست دارید، این دسر را هم دوست خواهید داشت. در این دسر خمیرهای نازک یوفکا تا زمانی که طلایی و ترد شوند، پخته می شوند. سپس، یک کاستارد ساده روی آن ریخته و پخته می شود تا سفت شود و به اصطلاح خودش را بگیرد. این یک دسر سبک است و ظاهر زیبایی هم دارد. این را با مقداری قهوه یا چای سرو کنید.

طعم های اختیاری:
برای سفارشی کردن پای خود، می توانید هر کدام از موارد زیر و یا ترکیبی از آنها را اضافه کنید:
نصف قاشق چای خوری عصاره بادام خالص اضافه کنید.
پوست لیمو یا پرتقال اضافه کنید. حدود 2 قاشق چایخوری.
یک چهارم فنجان از مربا یا کمپوت مورد علاقه خود را به کاستارد اضافه کنید.
بعد از سرد شدن چیپس شکلات را به آن اضافه کنید.
تراشه شکلات را به عنوان تزیین اضافه کنید.
برای ترد شدن، بادام خلال شده یا فندق آسیاب شده به آن اضافه کنید.
با پسته آسیاب شده یا خلال بادام تزیین کنید.

از کدام تابه ها می توان برای این پای استفاده کرد؟
برای درست کردن آن بهتر است از قالب کیک و دسر کمربندی 9.5 اینچی استفاده نمایید. فقط حواستان باشد که روی آن را با کاغذ شیرینی پزی یا فویل بپوشانید تا کاستارد از آن خارج نشود. در حین پختن پای، حتما قالب را روی سینی فر قرار دهید. با این کار نقل و انتقال آن به درون فرهم آسان می شود و همچنین جلوی سریزشدن آن را هم می گیرد.
شما می توانید از هر یک از ظرف های زیر استفاده کنید:
قالب کیک گرد 9 ، 10 یا 12 اینچی. قالب کیک 12 اینچی مارپیچهای خمیر چندلایه بیشتری را در خود جای می دهد. با مجله اینترنتی بیننده، همراه باشید تا روش درست کردن یک دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم!
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر
برای خمیر چندلا
• 7 ورق خمیر چندلا، که در دمای اتاق یخ آنها باز شده باشند.
• 6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
• دارچین آسیاب شده
کاستارد:
- 5 تخم مرغ که دمای اتاق را گرفته باشند!
- 1/2-3/4 فنجان شکر دانه ریز
- 1.5 فنجان شیر
- 1/2 فنجان خامه قنادی / خامه زده شده
- 2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- اختیاری: پوست مرکبات یا نصف قاشق چای خوری عصاره بادام
تزیین روی دسر
• خاکه قند
• پودر دارچین
طرز تهیه دسر پای شیر چروک یونانی
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت، 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک قالب کمربندی گرد 9 و 1/2 اینچی را با کره ذوب شده چرب کنید. روی ظرف را با کاغذ شیرینی پزی یا فویل بپوشانید. قالب را روی سینی فر قرار دهید.
- هر ورق خمیر چندلایه را توسط قلم مو مخصوص به کره ذوب شده آغشته نمایید و لایه رویی آن را دارچین بپاشید.

- هر لایه خمیر چندلا را مانند آکاردئون به سمت بالا جمع کنید و یا آن را به صورت شل، لوله نمایید.

- لایه اول خمیر را به صورت مارپیچ بچرخانید و آن را در وسط ظرفی که آماده کردهاید، قرار دهید.

- 6 لایه باقیمانده خمیر را (آکاردئونی شکلها) را به دور مارپیچ اول بپیچید.

- روی سطح پای را با قلم مو به کره باقی مانده آغشته نمایید.

- سپس ظرف را روی طبقه مرکزی فر به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار دهید.
در این فاصله کاسترد را درست کنید:
- تخم مرغها را به همراه نیمی از شکر داخل مخلوط کن بریزید.
- شیر، خامه، نمک و شکر باقیمانده را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط بپزید تا جوش بیاید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
- تخم مرغ و شکر را با هم آنقدرسریع هم بزنید که کف کند.
- مخلوط شیر داغ و جوش را به آهستگی به تخم مرغها اضافه کنید تا در حالی که مرتباً هم میزنید، به غلظت دلخواه برسد.
- عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذار!
- به محض بیرون آمدن قالب خمیر چند لایه از فر، کاستارد را روی آن بریزید.

- قالب را به فر، روی طبقه وسط برگردانید و به مدت 25 دقیقه دیگر زمان دهید تا بپزد.
- از فر خارج کنید و بگذارید یک ساعت خنک شود.
- به ظرف سرو انتقال دهید و روی آن پودر قند و دارچین بپاشید.
- با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان!
این دستور العمل خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید!

منبع: Dimitra's Dishes
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید

توپ بیسکویت و سیب با شکلات
یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!
غذا و آشپزی 1399/10/09 مشاهده مطلب

دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی
در این متن به تفاوت بین دمنوش، جوشانده، چای و عرقیجات گیاهی را برای شما بازگو خواهیم کرد.
غذا و آشپزی 1399/10/10 مشاهده مطلب

قهوه چیست؟
آیا تا به حال درخت قهوه را از نزدیک دیده اید؟ در اینجا شما را با درخت قهوه و آناتومی میوه یا گیلاس قهوه آشنا می کنیم.
غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا میشوید که در منوی کافهها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!
غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته زردچوبه یا شیر طلایی
شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.
غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
برای مجردها، یا زوجهای قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!
غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب