اُملت با خمیر پنکیک

املت با خمیر پنکیک
برای تهیه یک املت عالی، خمیر پنکیک را به تخم مرغ اضافه کنید!

دوستان، امروز مجله اینترنتی بیننده، برای شما یک ترفند آورده !!
اگر طرفدار املت ساده هستید، اما متوجه شدید که دیگر راهی برای زندگی بخشیدن بیشتر به این تخم مرغهای کوچک و لذیذ کردن هر چه بیشتر آنها ندارید، دفعه دیگر خمیر پنکیک را به مخلوط اضافه کنید.
اگر "املت پنکیک" را گوگل کنید، چند مقاله و دستورالعمل پیدا خواهید کرد که ادعا می کنند رستورانهای زنجیرهای ایالات متحده، IHOP، این کار را میکنند تا املتهای آنها پفیتر شوند. میتوان با افزودن مواد خمیرمایه و آرد، ساختار جذب هوا را به تخمهای شما اضافه کرد.

تفاوت هایی از نظر ساختاری و بافتی بین املت پنکیک و املت سنتی وجود دارد. خیلی پف نمی کند، اما کمی قابل ارتجاع و اسفنجی میشود.
فارغ از معناشناسی آشپزی، طعم این املت لذت بخش است. این املت کمی شیرین است و بیرون آن کمی رنگ پریده اما خوشمزه و ترد است، نه سوخته. همچنین در حین پخت و پز کمی دوام بیشتری دارد و راحت تر از هر املت دیگری، ورق و تا می خورد.
مواد لازم...
برای تهیه املت پنکیک به موارد زیر احتیاج دارید:
با مجله اینترنتی بیننده همراه باشید...
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری مخلوط پنکیک
1 قاشق غذاخوری کره
مواد پر کننده، مانند پنیر یا هر چیز دیگری که مد نظرتان است.
طرز تهیه...
- تخم مرغها را با مایع پنکیک باهم مخلوط کنید تا کاملا زرد و یکدست شوند. اگر چند تا قلمبه کوچک ازمایع پنکیک هم در مخلوط دیده شد، اشکالی ندارد. در واقع به املت پف بیشتری می دهد. مخلوط را کنار بگذارید. (درست مثل وقتی که شما پنکیک درست می کنید، به شما کمک می کند قبل از پختن کمی خمیر در تخممرغها استراحت کند، در غیر این صورت، صاف و متراکم نمی شود.)
- کره را در قابلمه نچسب با حرارت متوسط ذوب کنید.
- پس از ذوب شدن و کف شدن کره، مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه ریخته و بگذارید تخم مرغها برای مدت یک دقیقه بدون مزاحمت بپزند.
- سپس ماهیتابه را به آرامی کج کنید تا تخم مرغهای نپخته به روی تخم مرغهای پخته منبقل شوند.
- پس از اینکه املت به طور نسبی سفت شد (از دور ظرف جدا می شود) و روی آن کمی مرطوب به نظر می رسد، پنیر را اضافه کنید.
- سپس املت را به دور پنیر بغلتانید و بگذارید تا 30 ثانیه دیگر بپزد.
- بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.

منبع: lifehacker
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید


لاته کدو حلوایی
دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)
غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که میتوانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.
غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.
غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

کاپ سیب زمینی و تخم مرغ
کاپهای سیب زمینی شیرین و تخم مرغ پخته، صبحانه ای خوشمزه و مغذی است که با سیب زمینی شیرین رنده شده، تخم مرغ و ادویه جات تهیه شده و در قالب مافین پخته می شود.
غذا و آشپزی 1399/11/27 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.
غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب