چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

غذا و آشپزی 1399/10/29 23:16:20
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

 

به گفته یک شیرینی پزی قدیمی، حتما شما هم برایتان اتفاق افتاده است که مقدار کمی آرد تهیه کرده باشید و در زمان استفاده متوجه شوید که آرد شما غیر قابل استفاده شده است. برای جلوگیری از هدر رفتن آن، در اینجا نحوه نگهداری صحیح آرد آورده شده است تا ماندگاری آن بیشتر از کلوچه های بعدی باشد. (خوش شانس هستید - فوق العاده آسان است.)

 

  • آیا آرد خراب می شود؟


بسیاری از افرادی که تازه شروع به پخت و پزمی کنند، نمی دانند که آرد در واقع یک ماده فاسدشدنی است. بنابراین بله، سرانجام خراب خواهد شد (بر خلاف شکر یا ادویه جات، که تقریباً به طور نامحدود درعمق آبدارخانه شما هم دوام می آورند).

انواع آرد مقداری روغن در خود دارند، بنابراین در اثر قرار گرفتن در معرض اکسیژن با گذشت زمان ممکن است بوی نا یا روغن مانده بگیرند. بعد از روی بوی نامطبوع و طعم تلخ آرد متوجه می شوید که از زمان استفاده آن گذشته است. و به عنوان یک قاعده کلی، آرد تصفیه نشده (مانند آرد گندم) سریعتر از انواع تصفیه شده (مانند آرد همه منظوره) خراب می شود.


  • ماندگاری آرد چقدر است؟


این به نوع آردی که در مورد آن صحبت می کنید و نحوه ذخیره آن بستگی دارد. آرد همه منظوره (و سایر آردهای تصفیه شده، مانند آرد نان سفید)، از زمان خرید می تواند شش تا 12 ماه دوام بیاورد. این در صورتی است که، بدون باز کردن، در انبار نگهداری شوند (و پس از باز شدن تا هشت ماه).
 

آرد گندم کامل از آنجایی که حاوی روغن بیشتری است، ماندگاری کمتری دارد. در صورتی که درب آن را باز نکرده باشید، حدود سه ماه در انبار نگهداری می شود. البته رعایت صحیح این موارد باعث افزایش ماندگاری آنها می شود.


  • بنابراین ، بهترین روش برای ذخیره آرد چیست؟


به گفته کارشناسان آرد، سه عنصر اصلی برای ذخیره هر نوع آردی وجود دارد: این ماده باید به دور از هوا، در سرما و درتاریکی نگهداری شود.

دفعه بعدی که کیسه آرد تازه ای به خانه آوردید، در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، نحوه نگهداری صحیح آرد آورده شده است:

  1. ابتدا در کیسه آرد را باز کرده و محتویات آن را به یک ظرف پلاستیکی با درپوش محکم یا یک کیسه بزرگ زیپ کیپی منتقل کنید. (به صورت متناوب، می توانید کل کیسه را بدون بازکردن درون ظرف یا کیسه پلاستیکی بگذارید). هرچه ظرف غیر قابل نفوذتر در برابر هوا باشد، بهتر است - این کار از اکسید شدن آن جلوگیری می‌کند و باعث نفوذ طعم‌ و بوهای دیگر به آرد نمی شود.
  2. مرحله بعد، محل نگهداری آرد است. در حالی که یك انبار، کابینت یا آبدارخانه تاریك و خنك برای این کار کفایت می کند، اما یخچال بهتر است و بهترین فریزر است.
  3. برای بیشترین ماندگاری، آرد را تا آنجا که ممکن است از درب یخچال یا فریزر دور نگهداری کنید تا هر زمان که درب یخچال را باز می کنید، در معرض نور و گرما قرار نگیرد.در چنین شرایطی، آرد شما باید تا دو سال در فریزر یا یک سال در یخچال دوام بیاورد (این مقدار را برای آرد گندم کامل تا شش ماه است). 

 


 

وجود حشرات در آرد: واقعیت یا داستان؟

 

متاسفانه باید گفت، واقعیت!!! و این نگرانی را اغلب ما در مورد آرد داریم. متداول‌ترین متهمان، شپشک‌های آرد نامیده می شوند: موجودات ریزی که به احتمال زیاد همراه آن کیسه آردی بوده است که شما آن را از فروشگاه آورده‌اید.

شپشک‌های آرد، مایه رنجش هستند - نیازی به گفتن نیست که کشف آنها در خانه بسیار ناخوشایند است - اما مضر نیستند. برای جلوگیری از ایجاد مشکل در وهله اول، می توانید کیسه های جدید آرد را به مدت سه روز منجمد کنید، تا آفات احتمالی مخفی شده در آن از بین برود. به غیر از این، انبار یا داخل کابینت خانه خود را تمیز نگه دارید و غلات خود را در ظرف های محکم و غیر قابل نفوذ هوا قرار دهید و سعی کنید بیش از مقدار مصرفی خود، آرد خریداری نکنید.

 

ظرف مناسب برای نگهداری آرد
ظرف مناسب برای نگهداری آرد
 

 

 

امیدواریم مفید بوده باشد!

 

 


منبع:

Yahoo

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

پاستای مخصوص فصل بهار
پاستای مخصوص فصل بهار

در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

غذا و آشپزی 1400/01/31 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

کلوچه کره بادام زمینی و ژله
کلوچه کره بادام زمینی و ژله

این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1400/04/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید