کیک وارونه پرتقالی کاراملی

غذا و آشپزی 1399/10/24 21:03:33
کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل

 

با یه کیک خیلی خیلی خوشمزه با یه دستور تک در خدمت شما هستیم. این کیک بافت و پف خوبی دارد و عطر پرتقالی و طعم کاراملی آن بی نظیر است. 

قسمت بالایی آن چسبناک و مربایی است. پرتقال های کاراملی در استخری براق و طلایی از کارامل می‌درخشند. تقریباً لبه های آن تافی مانند است. 

 

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
 

 

مواد لازم...


مواد لازم برای لایه کاراملی کیک:

 

خاکه قند .................................................................. 1/2فنجان
آب ................................................................2 قاشق غذاخوری
کره ................................................................2 قاشق غذاخوری
نمک.................................................................................کمی
پرتقال (پوست کنده، هسته گرفته شده و حلقه حلقه شده) .....2 عدد

 

مواد لازم برای کیک:


کره (که دمای اتاق را گرفته باشد)..................... 13.5 قاشق غذاخوری
خاکه قند .................................................................1/4  1 فنجان
تخم مرغ .........................................................................3 عدد
آرد گندم ...................................................................... 2 فنجان
هل آسیاب شده ...............................................3 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر.................................................. 1.5 قاشق چایخوری
جوش شیرین ................................................ 1/2 قاشق چایخوری
بادام آسیاب شده ........................................................ 1/2 فنجان
ماست........................................................................... 1 فنجان

 
 
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
 

 

دستور پخت:

 

در این مقاله از «مجله تصویری بیننده»، سعی شده تا یکی از خوشمزه‌ترین کیک های این فصل را با شما به اشتراک بگذاریم!

  •  فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (350 فارنهایت) گرم کنید و یک قالب کیک 23 سانتی متری (9 اینچ) را چرب کنید. کف و کناره ها را با کاغذ شیرینی بپوشانید.
  • ابتدا با تهیه کارامل برای روکش کار شروع کنید. شکر و آب را در قابلمه کوچکی قرار دهید و خوب هم بزنید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید. اجاره دهید حباب‌ بزند و کم کم به رنگ طلایی کم رنگ تبدیل شود.
  • سپس از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمام کره آب شده و خوب هل شود. داخل قالب کیک آماده شده بریزید.
  • روی کارامل را با برش های‌پرتقال پر کنید. دقت کنید تا هیچ فضای خالی باقی نماند.
***
***

 

 

  • اکنون نوبت مواد داخل کیک رسیده است. کره و شکر را، حدود 10 دقیقه، با همزن برقی یا دستی، و یا داخل مخلوط کن آنقدر هم بزنید تا کمرنگ و نرم و خامه طور شود.
  • تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و در هر فاصله خوب به هم بزنید، تا خوب ترکیب شوند.
  • آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، هل و بادام آسیاب شده را در کاسه ای دیگر هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مخلوط کن را به کمترین سرعت برسانید و نیمی از مخلوط آرد را به همراه نیمی از ماست اضافه کنید. وقتی مخلوط شدند، باقیمانده مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مخلوط  کاملا یکدست شود.
*** از پرتقال خونی هم می توانید استفاده نمایید
*** از پرتقال خونی هم می توانید استفاده نمایید

 

  • مخلوط کیک را با احتیاط روی پرتقال ها پهن کرده و روی آن را صاف کنید. بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد.
**
**

 

  • سپس روی آن را با یک ورق فویل، به صورت شل، بپوشانید و برای مدت 15 تا 20 دقیقه زمان دهید تا کاملا پخته شود.
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل

 

  • کیک را از فر خارج کنید. قبل از بیرون آوردن کیک از قالب، آن را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل
 

 

منابع غذایی:


کالری: 463 کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 60 گرم | پروتئین: 7 گرم | چربی: 23 گرم | چربی اشباع شده: 12 گرم | کلسترول: 99 میلی گرم | سدیم: 109 میلی گرم | پتاسیم: 217 میلی گرم | فیبر: 2 گرم | شکر: 39 گرم | ویتامین اِی:  698IU | ویتامین سی:  14 میلی گرم | کلسیم: 102 میلی گرم | آهن: 2 میلی گرم

 

نوش جان
نوش جان

 

 


منبع:

Delicious Everyday

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)
نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)

اگر عاشق سیب زمینی هستین، با این دستور نون سیب زمینی خانگی غافلگیر میشین!! سیب زمینی‌ها، نون را مغذی و دلچسب می کنن و بافت فوق العاده ای به آن می بخشن.

غذا و آشپزی 1400/01/23 مشاهده مطلب

بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی
بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی

بعد از آموزش چیز کیک نیویورکی، الان نوبت چیز کیک ژاپنی رسیده که بافتی یکدست، لرزان و نرم و لطیف داره. بسیار لذیذ و خوشمزه هم است. پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/05/04 مشاهده مطلب

11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات
11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات

گاهی پوست مرکبات از خود آنها مفیدتر هستند. در اینجا 11 ترفند برای استفاده از آنها به عنوان آبنبات، طعم دهنده، آفت کش و حتی در لوازم آرایشی و غیره آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/06/01 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید