تارت کامکوات و هل

غذا و آشپزی 1399/10/23 21:29:01
تارت کامکوات و هل
کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

تارت کامکوات و هل

 

تارت کامکوات و هل، دسری بسیار خوشمزه با بویی مطبوع و طعمی دلچسب است. طعم ترش و شیرین و بوی مطبوع پرتقالی آن همراه با ادویه اصیل و محبوب ما ایرانی‌ها، هل، هوش از سر آدم می‌برد! 

اگر چند عدد کامکوات دارید، می توانید یک دسر کامکوات باورنکردنی درست کنید. مطمئناً عاشق این دسر خواهید شد.

اما شاید بعضی‌ها هنوز با این میوه آشنا نشده باشند یا آن را به خوبی نشناسند! پس اجازه دهید ابتدا به تعریفی مختصر از آن بپردازیم!

 

کامکوات چیست و چه خواصی دارد؟


کامکوات میوه‌ای از دسته مرکبات است. شکل ظاهری این میوه شبیه یک پرتقال است، اما در اندازه کوچک‌تر. اندازه این میوه حدود 4 الی 5 سانتیمتر است و دارای پوستی نارنجی و شبیه چرم است.
مزه این میوه نیز ترش و شیرین است. علاوه بر مصرف این میوه برای خواص متعدد آن، بسیاری از افراد از این میوه برای تزئین خوراکی‌ها استفاده می‌کنند. درخت کامکوات امروزه یک درخت شناخته شده است و روز به روز بر محبوبیت و شهرت میوه و برگ‌های آن افزوده می‌شود.

کامکوات
کامکوات

 

کامکوات، مانند سایر مرکبات، سرشار از ویتامین C است. ویتامین C یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز بدن برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد است. ضد سرطان و ضد سرماخوردگی می باشد. سرشار از مواد معدنی همچون مس، آهن و پتاسیم است. نقش مهمی در بهبود گلو درد و سلامت سلول ها دارد و در کاهش ابتلا به سنگ کلیه و کاهش وزن نقش مهمی دارد.
افزایش سلامت کلی لثه‌ها، بهبود سلامت دندان‌ها، تقویت سیستم دفاعی بدن، جلوگیری از پیری زودرس، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، افزایش جذب آهن، افزایش سلامت ریه‌ها، از دیگر خواص میوه کامکوات می باشند.

کامکوات
کامکوات
 

 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی شده است تا شما را با یک دسر خوشمره با نام تارت کامکوات و هل آشنا نماییم. امیدواریم لذت ببرید!

 

مواد لازم برای تارت کامکوات و هِل

 

  • کامکوات (نصف شده و دانه گرفته شده*).......22 عدد
  • عرق بهار نارنج............................4 قاشق غذا خوری
  • آرد گندم.................................................3 فنجان
  • کره ذوب شده ..........................................1 فنجان
  • شکر دانه‌ریز................................6 قاشق غذا خوری
  • هل آسیاب شده ..........................1 قاشق غذا خوری
  • شکر دانه ریز............................................3 فنجان
  • تخم مرغ ..................................................3 عدد
  • بیکینگ پودر........................1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر قند.....................................1 قاشق غذا خوری

 

*نکته: اگرچه کل میوه کامکوات خوراکی است، اما در این دسرترجیح داده می شود که دانه ها را از کامکوات‌هایی که در این دسر استفاده می شوند، جدا کنید. 
برای این کار، کامکوات‌ها را نصف و دانه‌ها را از آنها جدا نمایید.

** به دلیل اینکه دو دفعه از شکر استفاده می شود، دو دفعه نوشته شده است.

کامکوات‌ها را نصف و هسته‌گیری نمایید!
کامکوات‌ها را نصف و هسته‌گیری نمایید!

 

 

طرز تهیه دسر:

 

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کف قالب  9x  13 کیک پزی را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری سطح آن چرب کنید.
  • کامکوات و عرق بهار نارنج را در مخلوط کن ریخته و به پوره تبدیل نمایید. عطر خوشبوی آن تمام فضا را پر می کند.
کامکوات و عرق بهار نارنج
کامکوات و عرق بهار نارنج

 

  • در یک کاسه بزرگ، 2 فنجان آرد، کره، 6 قاشق غذا خوری شکر و هل را با هم کاملا مخلوط کنید.
  • خمیر را به طور یکنواخت کف قالب پوشیده با ورق فویل، پخش کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که لبه ها به قهوه ای طلایی تغییر رنگ بدهند.
خمیر را منظم داخل ظرف پهن می کنیم!
خمیر را منظم داخل ظرف پهن می کنیم!

 

  • زمانی که لایه خمیر داخل فر است، داخل کاسه ای، پوره کامکوات، 1 فنجان آرد، 3 فنجان شکر، تخم مرغ و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
  • مواد را روی لایه خمیر داغ تازه از فر درآمده ریخته و دوباره درون فر قرار دهید.
ریختن مواد بر روی خمیر داغ
ریختن مواد بر روی خمیر داغ

 

  • بعد از 20 دقیقه دسر کامکوات را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. سپس از ظرف در بیاورید.
  • روی دسر را پودرقند بپاشید و برای سرو کردن آن را بُرش دهید.
  تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل
 

 

  • نوش جان!


اطلاعات تغذیه در هر تیکه:

کالری: 258 
چربی کل: 9 گرم
 چربی اشباع شده: 5 گرم
چربی غیر اشباع: 3 گرم 
کلسترول: 44 میلی گرم 
سدیم: 103 میلی گرم
 کربوهیدرات: 44 گرم 
فیبر: 2 گرم 
قند 30 گرم

 

 

 

 


منبع:

Family Spice

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو

شیرینی برنجی یکی از شیرینی های خوش طعم و بو می باشد که به سادگی می توان آنرا در خانه تهیه کرد. بخصوص برای ایام کرونا خوراکی بسیار سالم و لذیذی می باشد.

غذا و آشپزی 1399/10/03 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

لاته زردچوبه یا شیر طلایی
لاته زردچوبه یا شیر طلایی

شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.

غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات
11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات

گاهی پوست مرکبات از خود آنها مفیدتر هستند. در اینجا 11 ترفند برای استفاده از آنها به عنوان آبنبات، طعم دهنده، آفت کش و حتی در لوازم آرایشی و غیره آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/06/01 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای
نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای

در این نان ابر و بادی کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای از کره کدو حلوایی استفاده شده که طرز تهیه آن هم در این مقاله آورده شده است.

غذا و آشپزی 1400/08/04 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید