لاته پسته (Pistachio Latte)

غذا و آشپزی 1399/10/19 23:10:02
لاته پسته (Pistachio Latte)
در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

لاته پسته (Pistachio Latte)

 

این قهوه پسته، کف بسیار باورنکردنی دارد و حتی خوشمزه تر است. مغزدار است و کف دار!! این نوشیدنی مخصوص قهوه، بهتر از هر نوع لاته ای است که می توانید در کافی شاپ تهیه کنید.

پسته لاته
پسته لاته

 

  • مواد لازم برای تهیه لاته پسته

 

برای شیر پسته:


1 فنجان پسته پوست گرفته و بو داده  / یا خام (ترجیحا از بو داده استفاده کنید زیرا عمق طعم بیشتری به آن می بخشد)
4 فنجان آب بدون کلر و فیلتر شده
½ قاشق چای خوری عصاره بادام
2 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)


برای شربت پسته:


½ فنجان شکر
½ فنجان آب
⅓ فنجان پسته خرد شده
¼ قاشق چای خوری عصاره بادام (می توانید به جایش از عصاره وانیل استفاده کنید)


برای یک لاته:


1-2 شات اسپرسو
2-3 قاشق غذاخوری شربت پسته
6 اونس یا 177 میلی لیتر شیر پسته بخارپز (یا هر نوع شیر دیگری)
پسته خرد شده، یا هر چیزی برای تزیین (اختیاری) 

«مجله اینترنتی بیننده» را دنبال نمایید تا با طرز تهیه لاته پسته آشنا شوید!

 

پسته لاته
پسته لاته
 

 

  •  طرز تهیه لاته پسته

 

برای شیر پسته:

  1. پسته ها را در ظرف قرار داده و روی آنها را با آب بپوشانید. یک شب یا حداقل 6 ساعت خیس کنید. سپس کاملا آبکش کنید.
  2.  پسته های آبکش شده را در مخلوط کن بریزید و آب، عصاره بادام و 1 قاشق غذاخوری عسل را به آن اضافه کنید. تا جایی مخلوط کنید که کاملا صاف و خامه ای شود.
  3. مزه آن را بچشید و در صورت تمایل عسل بیشتری اضافه کنید.


برای شربت پسته:

  1.  داخل قابلمه روی حرارت متوسط و کم، شکر، آب و پسته را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط را به آرامی به جوش بیاید. 2 دقیقه بپزید.
  2.  حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط  دمای اتاق را به  خود بگیرد. مخلوط را صاف کنید تا پسته ها جدا شوند و سپس عصاره را به هم بزنید.
  3.  حداکثر به مدت یک هفته در یک ظرف نگهداری غذا (که هوا داخلش نرود) داخل یخچال نگهداری کنید.


برای یک لات:

  1. شربت پسته و اسپرسو را در یک لیوان ترکیب کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند (البته مخلوط کردن یا نکردن اختیاریست).
  2. روی آن شیر بخارپز شده بریزید.
  3. با پسته خرد شده یا هرچیزی که مد نظرتان است، آن را تزئین کنید.
  4. بلافاصله سرو کنید! نوش جان!
پسته لاته
پسته لاته
 

 

 


بیشتر بخوانیم:

قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس

لاته کدو حلوایی

 انواع مختلف از نوشیدنی قهوه

 قهوه چیست؟

 پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

ناشتا قهوه نخوریم!

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
توپ بیسکویت و سیب با شکلات
توپ بیسکویت و سیب با شکلات

یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!

غذا و آشپزی 1399/10/09 مشاهده مطلب

قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس
قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس

بوییدن قهوه، در بسیاری از کشورها، بخصوص در انگلیس و آمریکا، به عنوان یکی از ابزارهای تشخیص کرونا ویروس استفاده می شود!!! ولی آیا این روش قابل اعتماد است؟

ورزش و سلامتی 1399/10/16 مشاهده مطلب

اُملت با خمیر پنکیک
اُملت با خمیر پنکیک

در این مقاله، با یک ترفند جدید برای پخت یک املت خوشمزه در خدمتتان هستیم! بیایید با هم این املت با خمیر پنکیک را بپزیم!

غذا و آشپزی 1399/11/06 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

کیک لیمو و روغن زیتون یک کیک خوشمزه فلسطینی است که درست کردن آن هم بسیار ساده است. درست کنید و لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1400/03/01 مشاهده مطلب

کیک اسپرسو شکلاتی
کیک اسپرسو شکلاتی

در این مقاله طرز تهیه این دسر بسیار عالی و پر ملات را برای دوستداران شکلات، آوردیم که حتمأ دوست خواهند داشت!

غذا و آشپزی 1400/03/10 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید