لاته پسته (Pistachio Latte)

غذا و آشپزی 1399/10/19 23:10:02
لاته پسته (Pistachio Latte)
در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

لاته پسته (Pistachio Latte)

 

این قهوه پسته، کف بسیار باورنکردنی دارد و حتی خوشمزه تر است. مغزدار است و کف دار!! این نوشیدنی مخصوص قهوه، بهتر از هر نوع لاته ای است که می توانید در کافی شاپ تهیه کنید.

پسته لاته
پسته لاته

 

  • مواد لازم برای تهیه لاته پسته

 

برای شیر پسته:


1 فنجان پسته پوست گرفته و بو داده  / یا خام (ترجیحا از بو داده استفاده کنید زیرا عمق طعم بیشتری به آن می بخشد)
4 فنجان آب بدون کلر و فیلتر شده
½ قاشق چای خوری عصاره بادام
2 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)


برای شربت پسته:


½ فنجان شکر
½ فنجان آب
⅓ فنجان پسته خرد شده
¼ قاشق چای خوری عصاره بادام (می توانید به جایش از عصاره وانیل استفاده کنید)


برای یک لاته:


1-2 شات اسپرسو
2-3 قاشق غذاخوری شربت پسته
6 اونس یا 177 میلی لیتر شیر پسته بخارپز (یا هر نوع شیر دیگری)
پسته خرد شده، یا هر چیزی برای تزیین (اختیاری) 

«مجله اینترنتی بیننده» را دنبال نمایید تا با طرز تهیه لاته پسته آشنا شوید!

 

پسته لاته
پسته لاته
 

 

  •  طرز تهیه لاته پسته

 

برای شیر پسته:

  1. پسته ها را در ظرف قرار داده و روی آنها را با آب بپوشانید. یک شب یا حداقل 6 ساعت خیس کنید. سپس کاملا آبکش کنید.
  2.  پسته های آبکش شده را در مخلوط کن بریزید و آب، عصاره بادام و 1 قاشق غذاخوری عسل را به آن اضافه کنید. تا جایی مخلوط کنید که کاملا صاف و خامه ای شود.
  3. مزه آن را بچشید و در صورت تمایل عسل بیشتری اضافه کنید.


برای شربت پسته:

  1.  داخل قابلمه روی حرارت متوسط و کم، شکر، آب و پسته را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط را به آرامی به جوش بیاید. 2 دقیقه بپزید.
  2.  حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط  دمای اتاق را به  خود بگیرد. مخلوط را صاف کنید تا پسته ها جدا شوند و سپس عصاره را به هم بزنید.
  3.  حداکثر به مدت یک هفته در یک ظرف نگهداری غذا (که هوا داخلش نرود) داخل یخچال نگهداری کنید.


برای یک لات:

  1. شربت پسته و اسپرسو را در یک لیوان ترکیب کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند (البته مخلوط کردن یا نکردن اختیاریست).
  2. روی آن شیر بخارپز شده بریزید.
  3. با پسته خرد شده یا هرچیزی که مد نظرتان است، آن را تزئین کنید.
  4. بلافاصله سرو کنید! نوش جان!
پسته لاته
پسته لاته
 

 

 


بیشتر بخوانیم:

قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس

لاته کدو حلوایی

 انواع مختلف از نوشیدنی قهوه

 قهوه چیست؟

 پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

ناشتا قهوه نخوریم!

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

7 ماده غذایی با 7 ترفند
7 ماده غذایی با 7 ترفند

شما بال مرغ را چطور مصرف می کنید؟ پوست تخم مرغ را چطور راحت و بی دردسر جدا می کنید؟ در اینجا 7 ترفند برای مصرف صحیح 7 ماده غذایی را برای شما به اشتراک گذاشتیم

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

غذا و آشپزی 1400/04/07 مشاهده مطلب

13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی
13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی

در این مقاله 13 دسر مفید و خوشمزه آورده شده که همگی دارای تأییدیه رژیم درمانی‌اند و می تونید بدون نگرانی آنها را مصرف کنید.

غذا و آشپزی 1400/05/18 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید