نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

غذا و آشپزی 1399/09/17 21:53:13
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

بهترین روشهای نگهداری سیب زمینی چیست؟ 

 

سیب زمینی ها باید در مکانی خنک و با تهویه مناسب نگهداری شوند و از نور دور باشند. کیسه های پلاستیکی سوراخ دار و کیسه های کاغذی بهترین محیط را برای افزایش ماندگاری ارائه می دهند.

سیب زمینی ها را جدا از پیازها نگهداری نمایید.
سیب زمینی ها را جدا از پیازها نگهداری نمایید.
 

 

فاکتور محیطی: دما 

 

 مشکل احتمالی: 

  • هنگامی که درجه حرارت بیش از حد بالا باشد، متابولیسم سیب زمینی افزایش می یابد. دمای بالاتر یا حتی دمای اتاق باعث جوانه زدن آن ها می شود. دما وقتی خیلی کم است، کبودی و تغییر رنگ داخلی را تشدید کرده و نشاسته را به قند تبدیل می کند، که باعث سیاهی سیب زمینی در هنگام سرخ شدن می شود. بعلاوه، دمای متغیر می تواند باعث جوانه زدن شود. 

چه کاری باید انجام دهید: 

  • دمای مناسب مهمترین ابزار در مدیریت نگهداری سیب زمینی است. دمای بین 7.2 درجه سانتیگراد تا 10 درجه سانتیگراد (45 درجه فارنهایت و 50 درجه فارنهایت) برای اکثر انواع سیب زمینی ایده آل است. 

 

فاکتور محیطی: رطوبت 

 

مشکل احتمالی:

  • سطح رطوبت کم منجر به جمع شدن بیش از حد سیب زمینی می شود. در مقابل، رطوبت بیش از حد باعث بروز بیماری می شود. 

چه کاری باید انجام دهید: 

  • رطوبت نسبی را در محل نگهداری سیب زمینی حدود 95٪ حفظ کنید. در صورت استفاده از دستگاه های رطوبت ساز، از تشکیل قطره آب یا ریختن آن روی سیب زمینی ها جلوگیری کنید. اگر مرطوب سازی در دسترس نیست، کف انبار را خیس کنید – اما سیب زمینی ها را خیس نکنید. 
  • تهویه مناسب را نیز حفظ کنید. سیب زمینی ها را بر روی سطح کاهی یا کاغذی و یا حتی درسبد پلاستیکی یا حصیری نگهداری نمایید تا هوا جریان پیدا کند و اجازه دهد که سیب زمینی ها هم هوا بخورند و دیرتر خراب شوند. حتماً از عبور جریان هوا بین پالت ها یا کاه ها و دیواره ها اطمینان حاصل کنید. 
از کاغذ یا کاه برای زیر سیب زمینی ها استفاده نمایید.
از کاغذ یا کاه برای زیر سیب زمینی ها استفاده نمایید.

 

فاکتور محیطی: نور 

 

مشکل احتمالی: 

  • نور زیاد سیب زمینی ها را سبز کرده و طعم تلخی به آنها می دهد.

چه کاری باید انجام دهید: 

  • چراغ های محیطی را که سیب زمینی ها را در آنجا قرار می دهید را خاموش کرده و یا به حداقل برسانید. و زمانی را که سیب زمینی در مناطق بارگیری و سایر محیط های کنترل نشده صرف می کند، به حداقل برسانید. 

شما در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده با بهترین روشهای نگهداری سیب زمینی آشنا خواهید شد.

 

فاکتور محیطی: بهداشت 


مشکل احتمالی: 

  • بهداشت نامناسب می تواند باعث توسعه بیماری شود. بهداشت نامناسب منجر به تشکیل یک لایه رطوبت روی سیب زمینی و در نتیجه پوسیدگی آن می شود. 

چه کاری باید انجام دهید: 

  • کلیه وسایلی که سیب زمینی ها را در آن  نگهداری می کنید را تمیز و پاکسازی  نمایید. قبل از بسته بندی مجدد سیب زمینی های شسته شده را کاملا خشک کنید. برای نگهداری سیب زمینی ها را نشویید.

 

 

فاکتور محیطی : رسیدگی

 

مشکل احتمالی:

  • رسیدگی نادرست در هر حلقه از زنجیره تأمین می تواند مشکلات جدی در کیفیت ایجاد کند. 

چه کاری باید انجام دهید:

  • برای به حداقل رساندن کبودی، قبل از رسیدگی، دما را بالای 10 درجه سانتیگراد (50 درجه فارنهایت) نگه دارید. از انداختن یا کبودی سیب زمینی خودداری کنید – حتی سقوط چند سانتی متری باعث کبودی یا سیاهی سیب زمینی می شود. 
 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی شده تا بهترین روش‌ها برای نگهداری سیب زمینی را با شما به اشتراک بگذاریم!

 

چگونه سیب زمینی تازه را فریز کنیم ؟

 

سیب زمینی تازه می تواند با انجام مراحل ساده زیر به سیب زمینی منجمد تبدیل شود.  

  • گام اول:

سیب زمینی ها را به شکل دلخواه برش دهید. مکعبی، خرد شده، خلال شده و …. 

  • گام دوم:

بعد از بریدن سیب زمینی ها به شکل دلخواه، آنها را در آب سرد قرار دهید. سپس یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه به آن اضافه نمایید. این امر به منظور جلوگیری از قهوه ای شدن سیب زمینی ها می باشد. 

  • گام سوم:

سیب زمینی ها را آب پز کنید، اما نه به طور کامل؛ یعنی به اندازه ای که نوک چنگال با یک فشار جزئی داخل سیب زمینی ها شود. برای این منظور جوشاندن یک روش کار آمد است.  

  • گام چهارم:

هنگامی که سیب زمینی ها پخته، آبکش و سرد (در یخچال) شدند، می توان آنها را در پاکت فریزر قرار داد. ادویه ها را هم می توان قبل از فریز کردن یا قبل از استفاده برای پخت و پز بعدی اضافه نمود.

سیب زمینی فریز شده
سیب زمینی آماده برای فریز شدن
 

 

بهترین زمان برای مصرف سیب زمینی های فریز شده، شش ماه می باشد. در این مدت می توانید به اندازه کافی از سیب زمینی های خود لذت ببرید.  

هرچند انجماد سیب زمینی توصیه نمی شود ولی سیب زمینی تازه را می توان منجمد کرد؛ با این حال، لازم است چند مرحله دیگر را دنبال کنید تا از حفظ کیفیت سیب زمینی ها در فرآیند انجماد اطمینان حاصل نمایید. قبل از انجماد سیب زمینی، باید سیب زمینی های خود را بپزید یا بلانچ کنید. بلانچینگ به معنای پختن و خنک کردن سریع یک ماده است.  


 سیب زمینی‌های کاملاً پخته شده هم منجمد می‌شوند!

 

پوره سیب زمینی گزینه خوبی برای یخ زدن است، زیرا به خاطر چربی که در خود دارد، بافت خود را حفظ می کند. برای یخ زدگی پوره سیب زمینی، کافی است بگذارید کاملاً سرد شود. سیب زمینی های پوره شده را درون کیسه های فریزر قرار داده و فشار دهید تا در یک لایه قرار گیرند. 

پوره سیب زمینی آماده برای فریز شدن
پوره سیب زمینی آماده برای فریز شدن
 

 

  • پوره سیب زمینی گزینه خوبی برای یخ زدن است، زیرا به خاطر چربی که در خود دارد، بافت خود را حفظ می کند. برای یخ زدگی پوره سیب زمینی، کافی است بگذارید کاملاً سرد شود. سیب زمینی های پوره شده را درون کیسه های فریزر قرار داده و فشار دهید تا در یک لایه قرار گیرند. 

 

  • این نه تنها به صرفه جویی در فضای فریزر کمک می کند، بلکه باعث می شود سیب زمینی ها بعد از بیرون آوردن از فریزر سریعتر آب شوند. حتی می توانید آنها را به آرامی در کیسه گرم کنید. 
  • سوپ هایی را که درونشان از سیب زمینی استفاده شده را نیز می توان مانند آب گوشت ها و یا خورش ها منجمد کرد. 
  •  سیب زمینی های پخته مانده را می توان منجمد کرد، اما برای اطمینان از گرم شدن مجدد، توصیه می کنیم قبل از انجماد ابتدا آنها را به صورت سیب زمینی سرخ شده ببرید. 
  •  سیب‌زمینی‌های پخته باقیمانده را از وسط نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید. بخشی که خالی کردید را با کمی کره و خامه، ژامبون، پنیر چدار خرد شده و پیاز نگینی له نمایید. مواد میانی را بعد از آماده شدن با قاشق در سیب زمینی های خالی شده بریزید و آنها را از سمت پرشده روی کاغذ فر بچینید. سپس درون فریزر قرار داده و اجازه دهید تا یک شب فریز شود. سیب زمینی های پر شده را در یک کیسه فریزر در یک لایه یکنواخت قرار دهید. با این روش سیب زمینی های دو بار پخته شده‌ شکم پُری را آماده کرده‌اید هر وقت بخواهید می توانید آن را از فریزر در آورده و داخل فر بیاندازید.
 
طریقه آماده کردن سیب زمینی های دو بار پخته شده‌ شکم پُر برای فریز کردن 1
طریقه آماده کردن سیب زمینی های دو بار پخته شده‌ شکم پُر برای فریز کردن 1
 

 

2
2

 

 

3
3

 

4
4

 


potatoes

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

کیک تیرامیسوی وانیلی
کیک تیرامیسوی وانیلی

کیک تیرامیسو وانیلی برای پخت آخر هفته بی نظیزه. با وجود این بیماری منحوس، اوقات عجیب و غریبی را در خانه میگذرانیم. پس بیایید با هم این کیک را درست کنیم!

غذا و آشپزی 1399/11/15 مشاهده مطلب

این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم
این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم

خیلی از ماها برای اینکه تو درست کردن غذا یا تزیین آن سلیقه به خرج دهیم، کارهایی می کنیم که باعث میشه آن ماده غذایی تمام خاصیت خودش را از دست بده.

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس
منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس

هنوز تابستان نشده، استارباکس مجموعه جدید منوی تابستانی خود را با چند نوشیدنی خنک و رنگارنگ همراه با فراپاچینو فانل کیک توت‌فرنگی معرفی می‌کنه!

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

غذا و آشپزی 1400/04/07 مشاهده مطلب

نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای
نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای

در این نان ابر و بادی کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای از کره کدو حلوایی استفاده شده که طرز تهیه آن هم در این مقاله آورده شده است.

غذا و آشپزی 1400/08/04 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید