قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس

ورزش و سلامتی 1399/10/16 19:49:39
قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس
بوییدن قهوه، در بسیاری از کشورها، بخصوص در انگلیس و آمریکا، به عنوان یکی از ابزارهای تشخیص کرونا ویروس استفاده می شود!!! ولی آیا این روش قابل اعتماد است؟

قهوه، وسیله‌ای برای تشخیص ویروس کووید-19

 

در بسیاری از کشورها، از قهوه در بسیاری از مکان‌های عمومی، به عنوان ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس استفاده می شود. 

قهوه، مدتهاست به دلیل رایحه خوش زندگی بخش و گیرا و تقویت کننده نورون ها (اعصاب)، نوشیدنی محبوب همگان است.  

اکنون این نوشیدنی محبوب، در سراسر جهان به عنوان ابزاری برای تشخیص خانگی بیماری کرونا و کمک به مهار بیماری همه گیر کووید-19 به کار گرفته می شود. 

حتما دیگر می‌دانید که یکی از عوارض ابتلا به کرونا از بین رفتن حس چشایی و بویایی است. 

از دست دادن حس بویایی
از دست دادن حس بویایی
 

 

بررسی علمی محققان بر روی حس چشایی و بویایی نشان می دهد، ده ها نمونه از قهوه به عنوان بارومتر برای نوعی تست بویای در کووید-19 استفاده می شود. 

 بنابراین قهوه، به دلیل در دسترس بودن آن، به عنوان یک روش درمان خانگی برای تشخیص حس بویایی در سرتاسر جهان مورد توجه پزشکان قرار گرفته است.  

CDC (مرکز مدیریت و پیشگیری بیماری های‌ ایالات متحده آمریکا)، از دست دادن حس بویایی را که با نام آنوسمی (anosmia) شناخته می شود، به عنوان یکی از رایج ترین علائم کووید-19 ذکرده است. بیشتر مطالعات اخیر نشان می دهد که حدود 50٪ تا 80٪ افرادی که جواب تست کرونای آنها مثبت است، از آنوسمی رنج می برند.  

در این مقاله از «مجله اینترنتی بیننده»، سعی شده است تا به شما بگوییم که نظر پزشکان در مورد "قهوه به عنوان یک ابزار تشخیص کووید-19: تا چه حد پایه علمی دارد و موثر است.

خبر خوب - به ویژه برای متخصصان قهوه که به مشاهدات حس بویایی خود در عملکردهای شغلی خود اعتماد می کنند - این است که طبق تحقیقات اولیه، بیشتر افرادی که از آنوسمی(مشکل بویایی) ناشی از کووید-19 رنج می برند، در نهایت حس چشایی و بویایی خود را باز می یابند. البته دقت کنید که قهوه، در بازگرداندن حس بویایی شما نقشی ندارد.

 در ابتدا، دانشمندان نگران بودند که این بیماری ممکن است بر روی اعصاب بویایی تأثیر بگذارد. که در آن صورت توانایی بویایی طولانی مدت را تهدید خواهد کرد. اگرچه اکنون به نظر می رسد که این بیماری فقط لایه ای از سلولهای بینی را تحت تأثیر قرار می دهد که حدود 14 روز بعد از شروع بیماری بهبود می یابند.  

 

با توجه به شیوع آنوسمی در بین ناقلین کووید-19 و درصد بالای ناقلین بدون علامت ویروس و در دسترس بودن قهوه به طور گسترده، پزشکان در همه جا از مردم می خواهند که ماسک خود را بالا بزنند و قهوه را بو کنند. 

جیمز شووب ، پروفسور دانشکده پزشکی دانشگاه تافتس، اخیراً گفت: "یکی از کارهایی که خیلی راحت و توسط خود فرد در خانه انجام می شود، این است که مقداری قهوه آسیاب شده را در حین بو کردن تا جایی که می توانید از خود دور کنید. و دوباره بو بکشید. به این ترتیب حس بویایی خود را بسنجید. هرچه فاصله بیشتر باشد، حس بویایی شما قوی تر است."  

بوییدن قهوه آسیاب شده
بوییدن قهوه آسیاب شده
 

 

وی افزود: "یا همین کار را با مالیدن الکل یا شامپوی خود انجام دهید. اگر بینی شما گرفتگی ندارد و در تشخیص این رایحه ها یا رایحه های دیگری که برای شما آشنا هستند مشکل دارید، ممکن است بخواهید در مورد آزمایش با پزشک خود تماس بگیرید." 

  

ریچارد دوتی، مدیر مرکز بو و طعم در دانشکده پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا، نظر مشابهی راجع به طعم قهوه دارد. 

بنا به گفته دانشگاه پن مدیسین: "اگر متوجه شوید که قهوه هیچ طعمی ندارد یا به نظر نمی رسد شکلات طعم دیگری جز تلخی یا شیرینی داشته باشد، باید گفت که ممکن است شما حس بویایی خود را از دست داده باشید. هنگام جویدن غذا، مولکول ها از لبه حفره بینی بالا می روند تا به گیرنده های بویایی در بالای بینی برسند. به همین دلیل، چیزهایی مانند قهوه و شکلات هیچ طعمی ندارند - در واقع آن چیزی که ما احساس می کنیم، بو است." 

 

محققان با استفاده از قهوه در نوارهای آزمایش بویایی، این روش ها را در مقیاس دقیق تری اعمال می کنند. به طوری که مقاله اخیر در مجله پزشکی BMJ انگلیس، پزشکان را به استفاده از قهوه به عنوان ابزار تشخیصی کرونا تشویق می کند. 

  

مقاله دیگر BMJ، درباره تجربیات اولین شخص متخصص مغز و اعصاب برزیلی، سوفیا مِرمِلشتاین است که، پس از دست دادن توانایی خود در بوییدن دوز روزانه دانه قهوه تازه برزیلی احتمال داد به ویروس جدید کرونا آلوده باشد.   

  

به عنوان بخشی از تلاش گسترده تر در اوایل این ترم برای ایمن نگه داشتن محوطه دانشگاه در کلاسهای حضوری، کالج علوم کشاورزی دانشگاه ایالتی پِن، ابزاری را برای "چک کردن روزانه بو" ایجاد کرد و از دانشجویان می خواهد هر روز قهوه خود را بو کنند. 

 

تست بوی قهوه
تست بوی قهوه
 

 

البته ، بوییدن قهوه، یک علم کامل نیست و نباید آن را با یک آزمایش پزشکی قانونی اشتباه گرفت. یک متخصص علوم غذایی و اپیدمیولوژیست در دانشگاه ایالتی پن، در مورد این نکته در جزئیات اخیر خود همچنین اظهار داشت که از بین رفتن بویایی می تواند "بهترین تشخیص برای کووید-19" باشد. 

قهوه آسیاب شده
قهوه آسیاب شده

 

و نتیجه این که:

 

آنها همچنین اظهار داشته اند که: "از دست دادن بو در کووید-19 بسیار خاص است. اما این از دست دادن حس بویایی در همه مبتلایان به SARS-CoV-2 گزارش نمی شود. این یعنی همه یک نوع علائم را از خود نشان نمی دهند. و از نظر انتقادی، بوییدن همه چیز به معنای عاری بودن از کووید-19 نیست. اگر امروز صبح می توانستید قهوه خود را استشمام کنید، نتیجه ای مبهم دارد؛ این ممکن است به این معنی باشد که شما کووید-19 ندارید، اما همچنین می تواند به این معنی باشد که شما به SARS-CoV-2 آلوده هستید و فقط حس بویایی خود را از دست نداده اید." 

 


منبع: 

https://dailycoffeenews.com/2020/12/14/coffee-is-being-widely-used-as-a-covid-19-diagnostic-tool/

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

چگونه متابولیسم بدن را فعال کنیم؟
چگونه متابولیسم بدن را فعال کنیم؟

آیا اخیرا احساس کرختی می کنید؟ آیا با هوس های غذایی دست و پنجه نرم می کنید؟ آیا ورزش می کنید ولی باز هم وزنتان تغییر نمی کند؟ پس با ما همراه شوید!!

ورزش و سلامتی 1399/11/29 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

کربوهیدرات بالا و رابطه آن با پرخوری
کربوهیدرات بالا و رابطه آن با پرخوری

آیا میدونین کربوهیدرات ها چه هستن؟ چه مقدار باید مصرف بشن؟ اصلا مصرف بشن یا نه؟ اگر زیاد مصرف بشن چه ضرری داره؟ ارتباطش با سیگنال پاداش مغزی چیه؟

ورزش و سلامتی 1400/02/01 مشاهده مطلب

آیا کلاژن مؤثر و کارآمد است؟
آیا کلاژن مؤثر و کارآمد است؟

عقاید و نظرات مختلفی در مورد مصرف کلاژن و مفید بودن یا نبودن آن وجود دارد که در این مقاله به بررسی علمی در مورد این قضیه خواهیم پرداخت.

ورزش و سلامتی 1400/05/02 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید