لاته کدو حلوایی

غذا و آشپزی 1399/10/12 22:38:13
لاته کدو حلوایی
دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

طرز تهیه لاته کدو حلوایی در منزل

 

در بین نوشیدنی های پر طرفدار که از قهوه تهیه می شود، لاته را می توان جزء نوشیدنی های پرطرفدار آن دانست.

 همین موضوع باعث شده که در صنعت قهوه به سراغ تهیه مدل های مختلفی از لاته بروند که یکی از این انواع لاته کدو حلوایی می باشد.

شاید حتی شنیدن اسم آن نیز برای خیلی از افراد موضوع جدیدی باشد و در ابتدا با شنیدن اسم کدو در آن یک حالت متفاوتی به سراغ ما بیاید!

لاته کدو حلوایی بنا به سلیقه هر فرد، به روش های مختلفی آماده می شود. 

در این مطلب از «مجله اینترنتی بیننده» سعی شده است که بهترین روش برای تهیه نوشیدنی لاته کدو حلوایی گردآوری و توضیح داده شود.

مواد لازم:


2 فنجان شیر
1 فنجان قهوه دم کرده
2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
1 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی؛ یک ذره هم برای تزیین
خامه قنادی برای سرو 

نکته: ادویه پای کدو حلوایی معمولاً شامل دارچین، زنجبیل، جوز و میخک می باشد. 

 

مرحله اول: آماده کردن یک فنجان قهوه!

عطر و طعم دلپذیر ادویه لاته کدو حلوایی نقش بسیار مهمی در این نوشیدنی دارد. اما نباید فراموش کرد که قهوه پایه و اساس این نوشیدنی است. 

همانطور که می دانید دانه های تازه قهوه به دو صورت تفت داده می شوند که به اصطلاح می گوییم روست روشن و روست تیره.  

روست روشن کافئین بیشتری دارند و طعم آن میوه‌ای است. در این حالت میزان اسیدیته دانه‌های قهوه در بالاترین میزان خود قرار دارد و اثری از روغن بروی سطح دانه دیده نمی‌شود.  به منظور دریافت کافئین بیشتر، روست روشن را دم کنید.  

ولی چنانچه طعم تلخ و غلیظ مدّ نظرتون است از روست تیره استفاده نمایید. 

در فصل پاییز و برای رسیدن به طعم پاییزی می توانید قهوه را با دارچین و میخک امتحان کنید. 

دم کردن قهوه
دم کردن قهوه

 

مرحله دوم: آماده کردن چاشنی!

داخل قابلمه و روی حرارت متوسط، پوره کدو حلوایی، ادویه پای کدو حلوایی، شیر، شربت افرا یا عسل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا جایی که بخار کند. مواظب باشید که نجوشد، چرا که امکان دارد شیر ببرد. 

ترکیب مواد بر روی حرارت
آماده کردن چاشنی

 

مرحله سوم (اختیاری): مخلوط کردن مواد داغ با هم‌زن یا بلِندِر! 

برای اینکه به کفی شبیه کف لاته ادویه کدو حلوایی استارباکس برسید، مخلوط گرم شده را داخل مخلوط کن ریخته و حدود 15 ثانیه صبر کنید تا  تا کف کند. 

ایجاد بافت نرم و کفی
مخلوط کردن مواد با هم‌زن برای ایجاد بافتی نرم و کفی

در این مطلب از «مجله اینترنتی بیننده» سعی شده است که بهترین روش برای تهیه نوشیدنی لاته کدو حلوایی گردآوری و توضیح داده شود.

مرحله 4: ترکیب مواد با هم داخل لیوان! 

قهوه دم کرده را در یک لیوان بزرگ ریخته و به آرامی مخلوط کدو حلوایی و شیر داغ را روی آن بریزید ت لیوان کاملا پر شود.

ریختن مواد داخل لیوان
ریختن مواد داخل لیوان

 

  

مرحله 5: افزودن خامه!

سپس با خامه زده شده یا همان خامه قنادی، یک قُله هوس انگیز بر روی نوشیدنی خود اضافه کنید. حالا دو یا چند خط ادویه پای کدو حلوایی روی آن بپاشید.

افزودن خامه
افزودن خامه
 

  

مرحله ششم: نوش جان! 

نوشیدنی عالی شما اکنون آماده است. بخورید و لذت ببرید.  

نوش جان
نوش جان

 


بیشتر بخوانیم...

انواع مختلف نوشیدنی قهوه

قهوه چیست؟

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

ناشتا قهوه نخوریم!
 


منبع:

https://www.tasteofhome.com/article/copycat-pumpkin-spice-latte-recipe

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

چیزکیک پفی نیویورکی
چیزکیک پفی نیویورکی

چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

غذا و آشپزی 1399/11/29 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟
شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟

همانطور که می دونید، شیر لبنی با معده و دستگاه گوارش همه سازگاری نداره.شیرهای گیاهی مانند شیر جو دوسر و شیر بادام می توانند جایگزین مقوی برای شیر لبنی باشند.

غذا و آشپزی 1400/04/22 مشاهده مطلب

13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی
13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی

در این مقاله 13 دسر مفید و خوشمزه آورده شده که همگی دارای تأییدیه رژیم درمانی‌اند و می تونید بدون نگرانی آنها را مصرف کنید.

غذا و آشپزی 1400/05/18 مشاهده مطلب

عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس
عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس

اگر عاشق آناناس هستید، ممکن است از تأثیراتی که آناناس می تواند بر سلامت کلی شما بگذارد، شگفت زده شوید. بعضی از آنها خوب و برخی جای بحث دارند.

غذا و آشپزی 1400/07/10 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید