انواع مختلف از نوشیدنی قهوه

غذا و آشپزی 1399/10/11 21:47:22
انواع مختلف از نوشیدنی قهوه
در این بخش با انواع مختلفی از قهوه هایی که در منوی کافه ها می بینید و همچنین تفاوت آنها آشنا می شوید!

نوشیدنی قهوه در انواع مختلف آن

 

آمریکانو، لاته، آفوگاتو و تمام قهوه‌هایی که در منوی کافی شاپ ها پیدا می شوند، گواهی است بر خلق نوشیدنی های دلچسب و متفاوت از دانه های کوچک قهوه.

چه قهوه خوری قهار باشید، چه تازه وارد، انواع مختلفی از نوشیدنی های قهوه برای کشف وجود دارد.

در اینجا برخی از محبوب ترین انواع سفارشات دوستداران قهوه در سراسر کشور آورده شده است.

 

بلک کافی یا قهوه سیاه (Black Coffee)


قهوه سیاه بسیار ساده و با آسیاب کردن دانه‌های قهوه و غوطه‌ور کردن آن‌ها در آب داغ تهیه و به صورت گرم سرو می شود. اگر می خواهید فانتزی به نظر برسد، می توانید قهوه سیاه را با نام خاص آن یعنی کافه نوآ (Café Noir) صدا بزنید.

بلک کافی یا قهوه سیاه (Black Coffee)
بلک کافی یا قهوه سیاه (Black Coffee)
 

 

قهوه لاته (Latte)


لاته به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی‌ها بر پایه قهوه است. لاته متشکل از یک شات اسپرسو و شیر بخار پز شده همراه با یک لایه نازک کف بر روی آن است. می توان آن را ساده یا طعم دار، از وانیل گرفته تا ادویه کدو تنبل سفارش داد.

لاته
لاته
 

 

 

کاپوچینو (Cappuccino)


کاپوچینو نوعی لاته است که در آن نسبت کف به شیر بخار پز بیشتر است و اغلب روی آن پودر کاکائو یا دارچین می پاشند. بعضی اوقات می توانید انواع مختلفی را پیدا کنید که از خامه به جای شیر استفاده می کنند یا از ترکیباتی که باعث ایجاد عطر و طعم می شوند نیز استفاده کنند.

 Cappuccino
 Cappuccino
 

آمریکانو (Americano)


با طعمی مشابه قهوه سیاه، آمریکانو از یک شات اسپرسو رقیق شده در آب داغ تهیه می شود.

نکته حرفه ای: اگر خودتان درست می کنید، ابتدا اسپرسو بریزید، سپس آب داغ را اضافه کنید.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Americano
Americano
 

 

 اسپرسو (Espresso)


اسپرسو، نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.

یک شات اسپرسو را می توان به تنهایی سرو کرد یا به عنوان پایه در اکثر نوشیدنی های قهوه مانند لاته و ماکیاتو استفاده کرد. 

 اسپرسو
 اسپرسو
 

 

 دوپیو (Doppio)


دو شات اسپرسو، یا اسپرسو دوبل را دوپیو گویند. برای داشتن یک روز پر انرژی دوپیو توصیه می شود.

Doppio
Doppio

 

کورتادو (Cortado)


کورتادو مانند یین و یانگ چینی (Yin & Yang)، تعادل کامل یا ترکیب یکسان اسپرسو و شیر بخارپز گرم است. این شیر برای کاهش اسیدیته اسپرسو استفاده می شود.

اصطلاح کورتادو یا برش (Cut)، به عبور شیر از میان اسپرسو غلیظ گفته می شود که با حفظ طعم قهوه، اسیدیته اسپرسو آن را کاهش می دهد.

Cortado
Cortado
 

 

رِد آی (Red Eye)


قهوه رِد آی که به معنی چشم قرمز است، به دلیل پروازهای خسته کننده نیمه شب این نام را به خود گرفته است. رد آی می تواند هر گونه خستگی صبح هنگام را درمان کند. یک فنجان پر قهوه داغ با یک شات اسپرسو داخلش، قطعا انرژی شما را دو چندان خواهد کرد و روز پر هیجانی را برای شما به ارمغان می آورد.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Red Eye
Red Eye
 

 

گالائو (Galão)


ریشه این نوشیدنی گرم که به پرتقال برمیگردد، ارتباط نزدیکی با لاته و کاپوچینو دارد. تنها تفاوتش این است که حاوی تقریبا دو برابر کفِ شیر است، و در مقایسه با لاته و کاپوچینو نوشیدنی سبک تری است.

Galão
Galão
 

 

لانگو (Lungo)


کلمه لانگو به معنای طولانی (long) است و اصالت ایتالیایی دارد! لانگو روش دیگری برای تهیه قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو است. این قهوه از اسپرسو تلخ تر است اما نسبت یه آن ضعیف تر می باشد. در این روش از آب بیشتری برای گرفتن یک شات اسپرسو استفاده می شود. این کار زمان بیشتری برای تهیه شات یا قهوه نیاز دارد. هرچه بیشتر طول بکشد، کافئین بیشتری بدست می آید، تلخ تر می شود و آب بیشتری هم دارد و بیشتر می توانید از طعم آن لذت ببرید. 

Lungo
Lungo
 

 

ماکیاتو (Macchiato)


ماکیاتو یکی دیگر از نوشیدنی ها بر پایه اسپرسو است. اما  در این نوشیدنی از یک لایه نازک کف بر سطح آن استفاده می شود. این نوشیدنی چیزی بین کاپوچینو و دوپیو است.

Macchiato
Macchiato
 

 

موکا (Mocha)

اگر عاشق شکلات هستید، حتما شیفته موکاخواهید شد. موکا نوشیدنی است بر پایه اسپرسو به همراه کمی شکلات و شیر بخار پز و کف است.

Mocha
Mocha
 

 

ریسترتو (Ristretto)


قهوه ریسترتو یک شات اسپرسو است. در این نوشیدنی از آب داغ کمتری استفاده می‌شود که در مقایسه با طعم تلخ یک شات اسپرسو یا دوپیو سنتی، شیرین‌تر است.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Ristretto
Ristretto
 

 

فلت وایت (Flat White)


فلت وایت یک نوشیدنی استرالیایی است. در اصل یک کاپوچینو بدون کف یا خورده های شکلات است. فلت وایت، یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو با شیر بخارپز است.

 
Flat White
Flat White
 

 

آفوگاتو (Affogato)


آفوگاتو می تواند بهانه ای باشد برای لذت بردن از یک قاشق بستنی در هر زمان از روز (و به نظر من هر زمان از سال). آفوگاتو با یک اسکوپ یا قاشق بستنی و یک الی دو شات اسپرسو سرو می شود. 

Affogato
Affogato
 

اگر آن را بر روی یک تکه کیک شکلاتی براونی سرو کنید، لذیذتر هم می شود.

آفوگاتو بر روی کیک براونی
آفوگاتو بر روی کیک براونی
 

 

کافه او له (Café au Lait)


 "کافه او له" مناسب ساده پسندها است که مایل هستند قهوه‎شان طعم بیشتری داشته باشد. فقط کافی است کمی شیر گرم به قهوه خود اضافه کنید. حلا قهوه آماده سرو است!

Café au Lait
Café au Lait
 
caffe-au-lait-و-latte
caffe-au-lait-و-latte

 

انواع قهوه
 قهوه خود را بشناسید


 

تفاوتها
تفاوتها
 
 

منبع: 

https://www.tasteofhome.com/article/types-of-coffee

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

نان پسته برای صبحانه
نان پسته برای صبحانه

در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

غذا و آشپزی 1400/03/16 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید