انواع مختلف از نوشیدنی قهوه

غذا و آشپزی 1399/10/11 21:47:22
انواع مختلف از نوشیدنی قهوه
در این بخش با انواع مختلفی از قهوه هایی که در منوی کافه ها می بینید و همچنین تفاوت آنها آشنا می شوید!

نوشیدنی قهوه در انواع مختلف آن

 

آمریکانو، لاته، آفوگاتو و تمام قهوه‌هایی که در منوی کافی شاپ ها پیدا می شوند، گواهی است بر خلق نوشیدنی های دلچسب و متفاوت از دانه های کوچک قهوه.

چه قهوه خوری قهار باشید، چه تازه وارد، انواع مختلفی از نوشیدنی های قهوه برای کشف وجود دارد.

در اینجا برخی از محبوب ترین انواع سفارشات دوستداران قهوه در سراسر کشور آورده شده است.

 

بلک کافی یا قهوه سیاه (Black Coffee)


قهوه سیاه بسیار ساده و با آسیاب کردن دانه‌های قهوه و غوطه‌ور کردن آن‌ها در آب داغ تهیه و به صورت گرم سرو می شود. اگر می خواهید فانتزی به نظر برسد، می توانید قهوه سیاه را با نام خاص آن یعنی کافه نوآ (Café Noir) صدا بزنید.

قهوه سیاه (Black)
قهوه سیاه (Black)

 

قهوه لاته (Latte)


لاته به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی‌ها بر پایه قهوه است. لاته متشکل از یک شات اسپرسو و شیر بخار پز شده همراه با یک لایه نازک کف بر روی آن است. می توان آن را ساده یا طعم دار، از وانیل گرفته تا ادویه کدو تنبل سفارش داد.

لاته
لاته با طعم کدوتنبل

 

 

کاپوچینو (Cappuccino)


کاپوچینو نوعی لاته است که در آن نسبت کف به شیر بخار پز بیشتر است و اغلب روی آن پودر کاکائو یا دارچین می پاشند. بعضی اوقات می توانید انواع مختلفی را پیدا کنید که از خامه به جای شیر استفاده می کنند یا از ترکیباتی که باعث ایجاد عطر و طعم می شوند نیز استفاده کنند.

Cappuccino
 Cappuccino با تیکه های موز و دانه‌های کنجد


آمریکانو (Americano)


با طعمی مشابه قهوه سیاه، آمریکانو از یک شات اسپرسو رقیق شده در آب داغ تهیه می شود.

نکته حرفه ای: اگر خودتان درست می کنید، ابتدا اسپرسو بریزید، سپس آب داغ را اضافه کنید.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Americano
Americano

 

 اسپرسو (Espresso)


اسپرسو، نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.

یک شات اسپرسو را می توان به تنهایی سرو کرد یا به عنوان پایه در اکثر نوشیدنی های قهوه مانند لاته و ماکیاتو استفاده کرد. 

Espresso
Espresso

 

 دوپیو (Doppio)


دو شات اسپرسو، یا اسپرسو دوبل را دوپیو گویند. برای داشتن یک روز پر انرژی دوپیو توصیه می شود.

Doppio
Doppio

 

کورتادو (Cortado)


کورتادو مانند یین و یانگ چینی (Yin & Yang)، تعادل کامل یا ترکیب یکسان اسپرسو و شیر بخارپز گرم است. این شیر برای کاهش اسیدیته اسپرسو استفاده می شود.

اصطلاح کورتادو یا برش (Cut)، به عبور شیر از میان اسپرسو غلیظ گفته می شود که با حفظ طعم قهوه، اسیدیته اسپرسو آن را کاهش می دهد.

Cortado
Cortado

 

رِد آی (Red Eye)


قهوه رِد آی که به معنی چشم قرمز است، به دلیل پروازهای خسته کننده نیمه شب این نام را به خود گرفته است. رد آی می تواند هر گونه خستگی صبح هنگام را درمان کند. یک فنجان پر قهوه داغ با یک شات اسپرسو داخلش، قطعا انرژی شما را دو چندان خواهد کرد و روز پر هیجانی را برای شما به ارمغان می آورد.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Red Eye
Red Eye

 

گالائو (Galão)


ریشه این نوشیدنی گرم که به پرتقال برمیگردد، ارتباط نزدیکی با لاته و کاپوچینو دارد. تنها تفاوتش این است که حاوی تقریبا دو برابر کفِ شیر است، و در مقایسه با لاته و کاپوچینو نوشیدنی سبک تری است.

Galão
Galão

 

لانگو (Lungo)


کلمه لانگو به معنای طولانی (long) است و اصالت ایتالیایی دارد! لانگو روش دیگری برای تهیه قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو است. این قهوه از اسپرسو تلخ تر است اما نسبت یه آن ضعیف تر می باشد. در این روش از آب بیشتری برای گرفتن یک شات اسپرسو استفاده می شود. این کار زمان بیشتری برای تهیه شات یا قهوه نیاز دارد. هرچه بیشتر طول بکشد، کافئین بیشتری بدست می آید، تلخ تر می شود و آب بیشتری هم دارد و بیشتر می توانید از طعم آن لذت ببرید. 

Lungo
Lungo

 

ماکیاتو (Macchiato)


ماکیاتو یکی دیگر از نوشیدنی ها بر پایه اسپرسو است. اما  در این نوشیدنی از یک لایه نازک کف بر سطح آن استفاده می شود. این نوشیدنی چیزی بین کاپوچینو و دوپیو است.

Macchiato
Macchiato

 

موکا (Mocha)

اگر عاشق شکلات هستید، حتما شیفته موکاخواهید شد. موکا نوشیدنی است بر پایه اسپرسو به همراه کمی شکلات و شیر بخار پز و کف است.

Mocha
Mocha

 

ریسترتو (Ristretto)


قهوه ریسترتو یک شات اسپرسو است. در این نوشیدنی از آب داغ کمتری استفاده می‌شود که در مقایسه با طعم تلخ یک شات اسپرسو یا دوپیو سنتی، شیرین‌تر است.

در این مقاله از «مجله اینتزنتی بیننده» سعی شده تا شما را با نوشیدنی های مختلف بر پایه قهوه آشنا کنیم!

Ristretto
Ristretto

 

فلت وایت (Flat White)


فلت وایت یک نوشیدنی استرالیایی است. در اصل یک کاپوچینو بدون کف یا خورده های شکلات است. فلت وایت، یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو با شیر بخارپز است.

فلت وایت و کاپوچینو
فلت وایت و کاپوچینو
 
Flat White
Flat White

 

آفوگاتو (Affogato)


آفوگاتو می تواند بهانه ای باشد برای لذت بردن از یک قاشق بستنی در هر زمان از روز (و به نظر من هر زمان از سال). آفوگاتو با یک اسکوپ یا قاشق بستنی و یک الی دو شات اسپرسو سرو می شود. 

Affogato
Affogato
 

اگر آن را بر روی یک تکه کیک شکلاتی براونی سرو کنید، لذیذتر هم می شود.

آفوگاتو بر روی کیک براونی
آفوگاتو بر روی کیک براونی

 

کافه او له (Café au Lait)


 "کافه او له" مناسب ساده پسندها است که مایل هستند قهوه‎شان طعم بیشتری داشته باشد. فقط کافی است کمی شیر گرم به قهوه خود اضافه کنید. حلا قهوه آماده سرو است!

Café au Lait
Café au Lait

 

 

انواع قهوه
انواع قهوه
 

منبع: 

https://www.tasteofhome.com/article/types-of-coffee

 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی

در این متن به تفاوت بین دمنوش، جوشانده، چای و عرقیجات گیاهی را برای شما بازگو خواهیم کرد.

غذا و آشپزی 1399/10/10 مشاهده مطلب

ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید