سیب زمینی قاچی تنوری

غذا و آشپزی 1399/09/17 21:09:30
سیب زمینی قاچی تنوری
این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

سیب زمینی قاچی تنوری

 

چی؟ سیب زمینی قاچی تنوری؟!

سیب زمینی یکی از پر خاصیت ترین و خوشمزه ترین پیش غذاها و میان وعده ها به شمار می رود. 

کم تر کسی هم پیدا می شود که سیب زمینی دوست نداشته باشد. 

 این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

همان طور که از نامش پیداست این سیب زمینی های قاچ شده را می توان در تنور، فر یا ماکرو ویو پخت.

 

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

با چی بپزم؟ 

 

برای پخت سیب زمینی قاچی تنوری به موارد زیر احتیاج دارید:

  • 4 عدد سیب زمینی بزرگ ؛  با پوست یا بی پوست ( بستگی به سلیقه خودتون داره) 
  • ½ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه 
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 
  • ¼ قاشق غذاخوری آویشن 
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون 
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
 
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
 

چطور بپزم؟ 

 

در این مقاله از  مجله اینترنتی بیننده ، سعی شده است تا شما را با طرز پخت سیب زمینی قاچی تنوری آشنا نماییم!

حالا وقت پختن سیب زمینی قاچی تنوری …

  1. سیب زمینی ها را حسابی شسته و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. فقط دقت کنید که نازک نباشند. 
  2. همه سیب زمینی های قاچ شده  را به روغن زیتون آغشته نمایید. 
  3. سپس تیکه های سیب زمینی ها را با مخلوط ادویه ها ماساژ دهید تا حسابی مزه دار شوند.
  4.  ظرف فر را با کاغذ بپوشانید و سیب زمینی ها رو داخلش بچینید.
  5. 40 دقیقه زمان بدهید تا در دمای 220 درجه فر ( که از قبل در این دما گرم شده) بپزد.
  6. نوش جان

 

پ.ن:  می توانید این سیب زمینیهای خوشمزه را با توجه به نوع ذائقه خودتان با سس یا بدون آن میل کنید. برای سس هم می شود از سس هزار جزیره، یا مخلوط سس سفید با پیاز، سیر، جعفری و شوید ، سس خردل یا حتی سس تند استفاده کرد.  

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

 

خاصیتش چیه؟

 

سدیم …   2%                                   ویتامین ث … 18% 

پتاسیم … 11%                                   آهن  … 3% 

کربوهیدرات … 8%                            ویتامین ب 6…. 20% 

کلسیم …1%                                     منیزیم … 4% 

آهن  … 3%                                     پروتئین …. 5% 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
قهوه چیست؟
قهوه چیست؟

آیا تا به حال درخت قهوه را از نزدیک دیده اید؟ در اینجا شما را با درخت قهوه و آناتومی میوه یا گیلاس قهوه آشنا می کنیم.

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم
این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم

خیلی از ماها برای اینکه تو درست کردن غذا یا تزیین آن سلیقه به خرج دهیم، کارهایی می کنیم که باعث میشه آن ماده غذایی تمام خاصیت خودش را از دست بده.

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

غذا و آشپزی 1400/04/07 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید