سیب زمینی قاچی تنوری

غذا و آشپزی 1399/09/17 21:09:30
سیب زمینی قاچی تنوری
این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

سیب زمینی قاچی تنوری

 

چی؟ سیب زمینی قاچی تنوری؟!

سیب زمینی یکی از پر خاصیت ترین و خوشمزه ترین پیش غذاها و میان وعده ها به شمار می رود. 

کم تر کسی هم پیدا می شود که سیب زمینی دوست نداشته باشد. 

 این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

همان طور که از نامش پیداست این سیب زمینی های قاچ شده را می توان در تنور، فر یا ماکرو ویو پخت.

 

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

با چی بپزم؟ 

 

برای پخت سیب زمینی قاچی تنوری به موارد زیر احتیاج دارید:

  • 4 عدد سیب زمینی بزرگ ؛  با پوست یا بی پوست ( بستگی به سلیقه خودتون داره) 
  • ½ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه 
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 
  • ¼ قاشق غذاخوری آویشن 
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون 
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
 
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
 

چطور بپزم؟ 

 

در این مقاله از  مجله اینترنتی بیننده ، سعی شده است تا شما را با طرز پخت سیب زمینی قاچی تنوری آشنا نماییم!

حالا وقت پختن سیب زمینی قاچی تنوری …

  1. سیب زمینی ها را حسابی شسته و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. فقط دقت کنید که نازک نباشند. 
  2. همه سیب زمینی های قاچ شده  را به روغن زیتون آغشته نمایید. 
  3. سپس تیکه های سیب زمینی ها را با مخلوط ادویه ها ماساژ دهید تا حسابی مزه دار شوند.
  4.  ظرف فر را با کاغذ بپوشانید و سیب زمینی ها رو داخلش بچینید.
  5. 40 دقیقه زمان بدهید تا در دمای 220 درجه فر ( که از قبل در این دما گرم شده) بپزد.
  6. نوش جان

 

پ.ن:  می توانید این سیب زمینیهای خوشمزه را با توجه به نوع ذائقه خودتان با سس یا بدون آن میل کنید. برای سس هم می شود از سس هزار جزیره، یا مخلوط سس سفید با پیاز، سیر، جعفری و شوید ، سس خردل یا حتی سس تند استفاده کرد.  

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

 

خاصیتش چیه؟

 

سدیم …   2%                                   ویتامین ث … 18% 

پتاسیم … 11%                                   آهن  … 3% 

کربوهیدرات … 8%                            ویتامین ب 6…. 20% 

کلسیم …1%                                     منیزیم … 4% 

آهن  … 3%                                     پروتئین …. 5% 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
ترافل موزی کاراملی
ترافل موزی کاراملی

نوعی بیسکویت توپی کاراملی موزی با روکش شکلات که بسیار ساده است. درست کن و لذت ببر!

غذا و آشپزی 1399/10/08 مشاهده مطلب

کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

اُملت با خمیر پنکیک
اُملت با خمیر پنکیک

در این مقاله، با یک ترفند جدید برای پخت یک املت خوشمزه در خدمتتان هستیم! بیایید با هم این املت با خمیر پنکیک را بپزیم!

غذا و آشپزی 1399/11/06 مشاهده مطلب

اسموتی شیر بادام
اسموتی شیر بادام

این اسموتی شیر بادام بسیارغلیظ و خامه ای است. باور نمی کنید که بدون لبنیات یا شکر درست شود! برای صبحانه هم بسیار مناسب است.

غذا و آشپزی 1399/11/10 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید