سیب زمینی قاچی تنوری

غذا و آشپزی 1399/09/17 21:09:30
سیب زمینی قاچی تنوری
این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

سیب زمینی قاچی تنوری

 

چی؟ سیب زمینی قاچی تنوری؟!

سیب زمینی یکی از پر خاصیت ترین و خوشمزه ترین پیش غذاها و میان وعده ها به شمار می رود. 

کم تر کسی هم پیدا می شود که سیب زمینی دوست نداشته باشد. 

 این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

همان طور که از نامش پیداست این سیب زمینی های قاچ شده را می توان در تنور، فر یا ماکرو ویو پخت.

 

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

با چی بپزم؟ 

 

برای پخت سیب زمینی قاچی تنوری به موارد زیر احتیاج دارید:

  • 4 عدد سیب زمینی بزرگ ؛  با پوست یا بی پوست ( بستگی به سلیقه خودتون داره) 
  • ½ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه 
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 
  • ¼ قاشق غذاخوری آویشن 
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون 
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
 
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
 

چطور بپزم؟ 

 

در این مقاله از  مجله اینترنتی بیننده ، سعی شده است تا شما را با طرز پخت سیب زمینی قاچی تنوری آشنا نماییم!

حالا وقت پختن سیب زمینی قاچی تنوری …

  1. سیب زمینی ها را حسابی شسته و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. فقط دقت کنید که نازک نباشند. 
  2. همه سیب زمینی های قاچ شده  را به روغن زیتون آغشته نمایید. 
  3. سپس تیکه های سیب زمینی ها را با مخلوط ادویه ها ماساژ دهید تا حسابی مزه دار شوند.
  4.  ظرف فر را با کاغذ بپوشانید و سیب زمینی ها رو داخلش بچینید.
  5. 40 دقیقه زمان بدهید تا در دمای 220 درجه فر ( که از قبل در این دما گرم شده) بپزد.
  6. نوش جان

 

پ.ن:  می توانید این سیب زمینیهای خوشمزه را با توجه به نوع ذائقه خودتان با سس یا بدون آن میل کنید. برای سس هم می شود از سس هزار جزیره، یا مخلوط سس سفید با پیاز، سیر، جعفری و شوید ، سس خردل یا حتی سس تند استفاده کرد.  

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

 

خاصیتش چیه؟

 

سدیم …   2%                                   ویتامین ث … 18% 

پتاسیم … 11%                                   آهن  … 3% 

کربوهیدرات … 8%                            ویتامین ب 6…. 20% 

کلسیم …1%                                     منیزیم … 4% 

آهن  … 3%                                     پروتئین …. 5% 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات
11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات

گاهی پوست مرکبات از خود آنها مفیدتر هستند. در اینجا 11 ترفند برای استفاده از آنها به عنوان آبنبات، طعم دهنده، آفت کش و حتی در لوازم آرایشی و غیره آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/06/01 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

آب خیارشور و خواص 14 گانه آن
آب خیارشور و خواص 14 گانه آن

آیا می دانستید که آب خیارشور هم می تواند یک نوشیدنی مفید باشد و مناسب برای درمان بسیاری از امراض؟ پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/10/01 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید