سیب زمینی قاچی تنوری

غذا و آشپزی 1399/09/17 21:09:30
سیب زمینی قاچی تنوری
این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

سیب زمینی قاچی تنوری

 

چی؟ سیب زمینی قاچی تنوری؟!

سیب زمینی یکی از پر خاصیت ترین و خوشمزه ترین پیش غذاها و میان وعده ها به شمار می رود. 

کم تر کسی هم پیدا می شود که سیب زمینی دوست نداشته باشد. 

 این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

همان طور که از نامش پیداست این سیب زمینی های قاچ شده را می توان در تنور، فر یا ماکرو ویو پخت.

 

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

با چی بپزم؟ 

 

برای پخت سیب زمینی قاچی تنوری به موارد زیر احتیاج دارید:

  • 4 عدد سیب زمینی بزرگ ؛  با پوست یا بی پوست ( بستگی به سلیقه خودتون داره) 
  • ½ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه 
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 
  • ¼ قاشق غذاخوری آویشن 
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون 
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه قاچ کردن سیب زمینی قاچی تنوری
 
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
نحوه آماده سازی سیب زمینی قاچی تنوری
 

چطور بپزم؟ 

 

در این مقاله از  مجله اینترنتی بیننده ، سعی شده است تا شما را با طرز پخت سیب زمینی قاچی تنوری آشنا نماییم!

حالا وقت پختن سیب زمینی قاچی تنوری …

  1. سیب زمینی ها را حسابی شسته و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. فقط دقت کنید که نازک نباشند. 
  2. همه سیب زمینی های قاچ شده  را به روغن زیتون آغشته نمایید. 
  3. سپس تیکه های سیب زمینی ها را با مخلوط ادویه ها ماساژ دهید تا حسابی مزه دار شوند.
  4.  ظرف فر را با کاغذ بپوشانید و سیب زمینی ها رو داخلش بچینید.
  5. 40 دقیقه زمان بدهید تا در دمای 220 درجه فر ( که از قبل در این دما گرم شده) بپزد.
  6. نوش جان

 

پ.ن:  می توانید این سیب زمینیهای خوشمزه را با توجه به نوع ذائقه خودتان با سس یا بدون آن میل کنید. برای سس هم می شود از سس هزار جزیره، یا مخلوط سس سفید با پیاز، سیر، جعفری و شوید ، سس خردل یا حتی سس تند استفاده کرد.  

سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری
 
 

 

خاصیتش چیه؟

 

سدیم …   2%                                   ویتامین ث … 18% 

پتاسیم … 11%                                   آهن  … 3% 

کربوهیدرات … 8%                            ویتامین ب 6…. 20% 

کلسیم …1%                                     منیزیم … 4% 

آهن  … 3%                                     پروتئین …. 5% 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب
نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب

در این مقاله براتون نانی آوردیم که فقط با آرد و سس سیب درست میشه و نیازی به مخمر، قند، کره، روغن، شکر یا تخم مرغ نداره!!! کاملا رژیمی.

غذا و آشپزی 1400/02/29 مشاهده مطلب

شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟
شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟

همانطور که می دونید، شیر لبنی با معده و دستگاه گوارش همه سازگاری نداره.شیرهای گیاهی مانند شیر جو دوسر و شیر بادام می توانند جایگزین مقوی برای شیر لبنی باشند.

غذا و آشپزی 1400/04/22 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس
عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس

اگر عاشق آناناس هستید، ممکن است از تأثیراتی که آناناس می تواند بر سلامت کلی شما بگذارد، شگفت زده شوید. بعضی از آنها خوب و برخی جای بحث دارند.

غذا و آشپزی 1400/07/10 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید