پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

غذا و آشپزی 1399/10/11 21:47:17
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه


در یک روز گرم و طاقت فرسا وسط تابستان یا در تمام طول سال، برای دوستداران قهوه، چه چیزی بهتر از یک آیس کافی یا قهوه خنک می چسبد؟ 

در اینجا برخی از بهترین نوشیدنی های خنک بر پایه قهوه را برایتان آورده ایم.

 


 

آیس کافی (Iced Coffee)


یک قهوه با یخ، که معمولاً با 6ml شیر، خامه یا شیرین کننده سرو می شود - آیس کافی به همین سادگی آماده می شود.

قهوه در آیس‌کافی با آب داغ و دمای بالا دم می شود. وقتی کمی خنک شد و دمای اتاق را به خود گرفت روی تکه های یخ ریخته می شود.

Iced Coffee
Iced Coffee
 
 

 

آیس اسپرسو (Iced Espresso)


همانند آیس کافی، آیس اسپرسو را می توان بدون شیر یا همراه با شیر، خامه یا شیرین کننده سرو کرد. همچنین می توانید نوشیدنی‌های مخصوص بر پایه اسپرسو را مانند آمریکانو، موکا، ماکیاتو، لاته و وایت فلت را به صورت آیس کافی استفاده کنید.

Iced Espresso با شیر و بدون شیر
Iced Espresso با شیر و بدون شیر
 

 

 

دم‌سرد یا کُلد بِرو (Cold Brew)


جدیدترین نوع آیس کافی‌ها، دم‌سرد یا کُلدبِرو می باشد. این نوشیدنی، بسته به این که چقدر آن را تلخ و غلیظ می خواهید، با خیساندن دانه‌های قهوه به مدت ۶ تا ۳۶ ساعت تهیه می‌شود. بعد از خیساندن دانه های قهوه، شیر سرد یا خامه به آن اضافه کنید. در اینجا چند مورد از بهترین نکات قهوه دم کرده سرد آورده شده است.

Cold Brew
Cold Brew
 

به منظور آشنایی بیشتر شما با نوشیدنی های خنک، در این مقاله از «مجله اینترنی بیننده» سعی شده تا شما را با پنج نوشیدنی خنک اصلی بر پایه قهوه آشنا کنیم.

 

فراپوچینو (Frappuccino)


فراپوچینو، مشهور شدن خود را مدیون استارباکس می داند. فراپوچینو یک آیس کافی مخلوط است که با خامه زده شده و شربت یا شیره بر رویش، سرو می شود. اما همه فراپاچینوها به یک مدل تهیه نمی شوند؛ برخی حتی بدون قهوه هستند!

 
Caramel Frappuccino
Caramel Frappuccino

 

 

نیترو (Nitro)


دم‌سرد (کلد بلو) + حباب ازت (نیتروژن) = یک قهوه دم‌سردِ با قوام، کف دار و غلیظ به طعم مالت را می دهد.

(همچنین از طریق شیراب نیترو ریخته می شود.)

Nitro Coffee
Nitro Coffee
 

 


تفاوت بین آیس کافی و دم‌سرد

 

به طور کلی تفاوت آیس کافی و قهوه دم‌سرد در روش های تهیه، زمان و دمای دم کشیدن و عطر و طعم آن ها است.

قهوه دم‌سرد در مقایسه با آیس کافی در دمای سردتر یا به قولی در دمای اتاق دم کشیده می شود.

در حالی که آیس‌کافی با آب داغ و دمای بالا دم شده سپس روی تکه های یخ ریخته می شود.

زمان تهیه قهوه دم‎سرد در مقایسه با آیس کافی بسیار طولانی تر و عطر و طعم آن نسبتا ملایم‌تر است.

 

 


بیشتر بخوانیم...

انواع مختلف نوشیدنی قهوه

قهوه چیست؟

لاته کدو حلوایی

ناشتا قهوه نخوریم!


منبع:

https://www.tasteofhome.com/article/types-of-coffee

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی

در این متن به تفاوت بین دمنوش، جوشانده، چای و عرقیجات گیاهی را برای شما بازگو خواهیم کرد.

غذا و آشپزی 1399/10/10 مشاهده مطلب

قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس
قهوه، ابزاری برای تشخیص کرونا ویروس

بوییدن قهوه، در بسیاری از کشورها، بخصوص در انگلیس و آمریکا، به عنوان یکی از ابزارهای تشخیص کرونا ویروس استفاده می شود!!! ولی آیا این روش قابل اعتماد است؟

ورزش و سلامتی 1399/10/16 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات
رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات

سبزیجات معمولا بعد از پخت، طعم خوشایندی پیدا نمی کنند. این مقاله به شما راهکارهایی را برای خوش طعم کردن مزه سبزیجات پخته ارائه می دهد.

غذا و آشپزی 1401/06/13 مشاهده مطلب

توپ بیسکویت و سیب با شکلات
توپ بیسکویت و سیب با شکلات

یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!

غذا و آشپزی 1399/10/09 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید