التهاب آورترین ماده در نوشیدنی قهوه

غذا و آشپزی 1401/02/26 23:30:20
التهاب آورترین ماده در نوشیدنی قهوه
افزودن بعضی مواد به نوشیدنی قهوه آن را ناسالم کرده و باعث ایجاد التهاب و اضافه وزن می گردد.

 بدترین ماده در نوشیدنی قهوه که به گفته متخصصان تغذیه باعث التهاب می شود!


نوشیدن قهوه کاملا سیاه(خالص) یک طعم اکتسابی است و بسیاری از ما عاشقان قهوه نوعی شیرین کننده را به فنجان قهوه روزانه خود اضافه می کنیم - چه شکر باشد، خامه باشد و یا شربت. با این حال، اگر اغلب اوقات از التهاب رنج می‌برید، کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که هر روز به آنچه در فنجان خود می‌ریزید بیشتر دقت کنید، زیرا ممکن است عامل اصلی ایجادالتهاب باشد.

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده گفته های متخصص تغذیه دانا الیس هانس، دکترا، MPH، RD، متخصص تغذیه، تریستا بست، MPH، RD، و متخصص بهداشت و محقق پزشکی، دکتر دانیل بویر، M.D. درباره اینکه چگونه شیرین کننده های قهوه می توانند منجر به التهاب شوند،آورده شده است و همچنین می توانیم بیاموزیم که برای جلوگیری از این امر از چه جایگزینی استفاده کنیم.

افزودن شکر
افزودن شکر

 


چگونه شیرین کننده های مصنوعی در قهوه می توانند باعث التهاب شوند؟


بسیاری از قهوه‌ خورها طعم کمی را در فنجان خود دوست دارند، بنابراین طعم آن را خیلی تلخ نمی کنند. تریسا بِست، چنین می گوید که شیرین کردن قهوه‌ را می‌توان با اقلام گیاهی یا شیرین کننده‌های طبیعی به جای شکر بسته بندی شده، که التهاب‌آور است، جایگزین کرد. 

 

شیرین کننده های قندی (مانند بسته های شکر، خامه ها، شربت ها و غیره) اغلب طعم دهنده های مصنوعی دیگری دارند که می توانند بر توانایی شما برای کاهش یا حفظ وزن و همچنین ایجاد التهاب تأثیر بگذارند.


بِست می گوید: «[استفاده از] خامه لبنی پرچرب و شکر تصفیه شده دو عادت بد برای نوشیدن قهوه هستند که برای کاهش وزن مضر می باشند، به ویژه برای کسانی که بیش از یک فنجان در روز مصرف می کنند. او می گوید: این دو ماده که معمولاً برای روشن و شیرین کردن قهوه استفاده می شود، کالری، چربی، کربوهیدرات بالایی دارند و کاملاً التهاب زا هستند. بست همچنین می‌افزاید: «کالری‌ها نه تنها به مشکلات وزن اضافه می‌کنند، بلکه التهابی که ایجاد می‌کنند یا تشدید می‌کنند، می‌تواند کاهش وزن را نیز دشوارتر کند».

افزودن شیر یا خامه
افزودن شیر یا خامه

 


هانس در تأیید گفته های وی، چنین بیان می کند که بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه فرآوری‌شده دارای «قند، شیرین‌کننده‌ها و چربی‌های اضافه شده در آنها» هستند. به خامه‌ها، شربت‌ها، طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌ها (مثلاً رنگ‌آمیزی کاراملی در یک فراپوچینوی بطری‌شده) فکر کنید. 

او می‌گوید: «کالری قهوه سیاه صفر است، اما شربت‌ها و خامه‌هایی که در نوشیدنی‌های فرآوری‌شده استفاده می‌شوند، و هر نوع مخلوطی از آن می‌تواند این نوشیدنی صفر کالری را به 300 یا 400 کالری برساند.» "این عملا یک وعده غذایی است." بله!


فار اضافه می‌کند که « اگر تحت برنامه مدیریت وزن هستید، مصرف قهوه سیاه (که کالری ندارد) در حد اعتدال یا همراه با شیرین‌کننده‌های گیاهی شیرین‌نشده مانند بادام یا جو دوسر سریع ممکن است بهترین جایگزین باشند. اگرچه ممکن است همه افراد برای نوشیدن قهوه به این صورت عمل نکنند. اما مطمئناً مزایای قابل توجهی برای نوشیدن قهوه وجود دارد، مانند جلوگیری از التهاب. 

اگر قهوه با طعم شیرین‌تری دوست دارید و از خامه پر چرب یا شکر تصفیه شده استفاده می‌کنید، Best توصیه‌های بهتری دارد که برای متابولیسم شما بسیار سالم‌تر است و کمتر باعث ایجاد احساس نفخ در شما می‌شود.

قهوه سالم
قهوه سالم

 


جایگزین های سالم تر برای بسته های شکر، خامه ها و شربت ها


خواه هر روز چندین قطره شربت طعم‌دار، مقداری شکر بسته بندی شده یا کمی خامه به قهوه‌تان اضافه کنید، اگر شیرین‌کننده‌هایی که انتخاب می‌کنید حاوی مواد مصنوعی یا مقادیر زیادی شکر باشند، حتماً باالتهاب مواجه خواهید شد و یا اغلب مواقع نفخ بیشتری را تجربه خواهید کرد. 

بِست پیشنهاد می کند: «با انتخاب خامه گیاهی، لبنیاتی را حذف می کنید که می تواند منجر به نفخ و التهاب شود. او توصیه می کند به جای شکرهای تصفیه شده، از عسل یا دارچین برای طعم دادن به قهوه خود استفاده کنید. «این دو ماده طبیعی، ضد التهاب هستند و دارچین می‌تواند به افزایش متابولیسم و تثبیت قند خون کمک کند، که همگی می‌توانند تلاش‌های انجام شده برای 
کاهش وزن را بهبود بخشند و نفخ را کاهش دهند.»


او همچنین می‌گوید هنگام خرید شیرهای گیاهی باید به خاطر داشته باشید که برخی از خامه‌های گیاهی هنوز هم کالری، چربی و قند بالایی دارند، بنابراین مهم است که "به برچسب تغذیه توجه کنید." به‌گفته بست، به‌طور کلی، بزرگ‌ترین اشتباهی که عاشقان قهوه که می‌خواهند وزن کم کنند و از التهاب جلوگیری کنند، مرتکب می‌شوند، این است که «روش خاصی دارند که قهوه‌شان را مطلوب می سازد و اغلب آن را کنار نمی گذارند». 

با داشتن ذهنی باز در انتخاب شیرین‌کننده‌ها و تمایل به امتحان گزینه‌های سالم‌تر، یک قدم به اهداف سلامتی خود نزدیک‌تر می‌شوید، چه شامل کاهش وزن باشد یا نه.

 

 

 

 



منبع:
msn

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم
این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم

خیلی از ماها برای اینکه تو درست کردن غذا یا تزیین آن سلیقه به خرج دهیم، کارهایی می کنیم که باعث میشه آن ماده غذایی تمام خاصیت خودش را از دست بده.

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

7  نوع چای برای افراد دیابتی
7  نوع چای برای افراد دیابتی

در این بخش، بهترین چای ها، از چای سبز گرفته تا بابونه را برای کمک به بیماران مبتلا به دیابت به منظور کنترل قند خون، کاهش استرس و موارد دیگر آوردیم.

ورزش و سلامتی 1400/03/15 مشاهده مطلب

بستنی یخی قهوه دم سرد
بستنی یخی قهوه دم سرد

این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

غذا و آشپزی 1400/03/29 مشاهده مطلب

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

غذا و آشپزی 1400/04/07 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید