توپ بیسکویت و سیب با شکلات

غذا و آشپزی 1399/10/09 18:14:04
توپ بیسکویت و سیب با شکلات
یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!

توپ بیسکویت و سیب با شکلات

 

این توپ، توپک، ترافل یا هرچیزی که شما اسمش را بگذارید، یک میان وعده خاص و خوشمزه است که تجربه جدیدی را از ترکیب طعم شکلات تلخ و بیسکویت شیرین و عطر سیب و دارچین برایتان می سازد. 

میران کالری هر توپ حدود 200 خواهد بود.


مواد لازم:

3 عدد سیب رنده شده 

2 بسته بیسکویت ساده (پتی بور)

150 گرم شکلات تلخ ذوب شده

مقداری پودر پسته، بادام یا گردو برای تزیین

به میزان دلخواه پودر دارچین 


 

  • ابتدا بیسکویت ها را خرد کنید. حال به هر روشی که دوست دارید؛ ( توسط غذاساز، گوشت کوب و یا با وردنه که برای این کار لازم است تا بیسکویت ها را داخل کیسه فریزر بریزید)

 

خرد کردن بیسکویت ها
خرد کردن بیسکویت ها
 
 
بیسکویت های خرد شده
بیسکویت های خرد شده
 

 

  • سیب ها را رنده کرده و با دارچین مخلوط نمایید.
  • سپس مخلوط سیب و دارچین را به بیسکویت ها اضافه نمایید.
  • در این مقاله از «مجله اینترنتی بیننده» سعی شده است تا نوعی توپ بیسکوییت ساده را به شما آموزش دهیم!
مخلوط کردن سیب و دارچین با بیسکویت ها
مخلوط کردن سیب و دارچین با بیسکویت ها
 

 

  • دست ها را مرطوب کرده و به اندازه گردو از مخلوط برداشته و آن را به شکل توپ در می آوریم. 

 

درست کردن توپ ها
درست کردن توپ ها
 

 

  • توپ ها را برای چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا به اصطلاح کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. 
  • حال نوبت ریختن شکلات تلخ ذوب شده بر روی توپ ها رسیده است. 
ریختن شکلات تلخ بر روی توپ ها
ریختن شکلات تلخ بر روی توپ ها
 

 

  • بعد از این کار پودر پسته یا هر پودر دیگری را که برای تزیین در نظر گرفته اید را روی توپ های شکلاتی بپاشید.

 

پاشیدن پودر پسته بر روی توپ ها
پاشیدن پودر پسته بر روی توپ ها
 

 

  • اکنون توپ های آماده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا شکلات روی آنها سفت شوند.
  • نوش جان!
توپ سیب و بیسکویت با روکش شکلات
توپ سیب و بیسکویت با روکش شکلات
 

 


منبع: 

              instagram.com/loghme_

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
قهوه چیست؟
قهوه چیست؟

آیا تا به حال درخت قهوه را از نزدیک دیده اید؟ در اینجا شما را با درخت قهوه و آناتومی میوه یا گیلاس قهوه آشنا می کنیم.

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

لاته زردچوبه یا شیر طلایی
لاته زردچوبه یا شیر طلایی

شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.

غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

کیک رویایی کرپ وانیلی
کیک رویایی کرپ وانیلی

این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است.

غذا و آشپزی 1399/11/21 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید