نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای

غذا و آشپزی 1400/08/04 23:10:05
نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای
در این نان ابر و بادی کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای از کره کدو حلوایی استفاده شده که طرز تهیه آن هم در این مقاله آورده شده است.

نان ابر و بادی کره کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای

 

نان ابر و بادی کره کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای، بهتر از آن چیزی است که در هر کافی شاپی می توانید پیدا کنید. این نان، بافت فوق العاده نرمی دارد و در دهان آب می شود. خمیر نان کدو حلوایی با کره کدو حلوایی درست می شود، با شربت افرا شیرین می شود، سپس با پنیر خامه ای شکل ابر و باد روی آن ایجاد کرده، روی آن را با شکر و دارچین پوشانده و گرم سرو می شود. بهتر است به صورت گرم، بلا فاصله بعد از بیرون آوردن از فر با مقدار زیادی کره عسل میل نمایید. این نان دسری بسیار ایده آل برای تمام آخر هفته های پاییزی پیش رو به شمار می رود!


چه چیزی این نان کدو تنبل را بسیار خاص می کند؟

اگر می خواهید این نان کمی خاص تر از نان های دیگر باشد، از کره کدو تنبل ادویه دار خانگی استفاده کنید، نه فقط پوره کدو تنبل. این نکته بسیار مهمی است. کره کدو تنبل نسبت به پوره کدو تنبل حجم کمتری داشته و حاوی رطوبت کمتری است.

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، علاوه بر طرز تهیه نان کره کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای، طرز تهیه پوره کدو حلوایی و همچنین کره کدو حلوایی نیز آورده شده است.

 

پوره کدو حلوایی

 

برای تهیه پوره کدو حلوایی، ابتدا فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کرده و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کدو تنبل یا حلوایی را شسته، از وسط نصف کرده و تخم ها و رشته های نخی داخل آن را خارج کنید. کمی نمک روی آن بپاشید و از سمتی که برش خورده روی سینی فر قرار دهید. به مدت 45 دقیقه الی 60 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شود. کناری بگذارید تا خنک شود. داخل آن را با قاشق یا اسکوپ خارج کنید و داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و به مدت 3 الی 5 دقیقه خوب هم بزنید. پوره شما آماده است.

پوره کدو حلوایی (1)
پوره کدو حلوایی (1)

 

پوره کدو حلوایی (2)
پوره کدو حلوایی (2)

 

پوره کدو حلوایی (2)
پوره کدو حلوایی (3)

 


کره کدو حلوایی ادویه دار 

کره کدو حلوایی
کره کدو حلوایی

 

مواد لازم 

  • 2 قوطی (15 اونسی یا حدودأ نیم کیلویی) پوره کدو تنبل
  • 1/3 فنجان آب سیب
  • 1/2 فنجان شربت افرا واقعی (عسل می تواند جایگزین خوبی باشد)
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری ادویه پای کدو تنبل (دارچین، زنجبیل، میخک و جوز هندی)
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک 

 

طرز تهیه

با اجاق گاز
1. در یک تابه متوسط کدو تنبل، سیب، شربت افرا، وانیل، ادویه پای کدو تنبل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود اما سفت نشود. بچشید، در صورت نیاز شربت افرا یا عسل بیشتری اضافه کنید تا شیرین شود.
2. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود (کره کدو حلوایی با سرد شدن غلیظ می شود). به ظرف های شیشه ای منتقل کنید و تا 1 ماه در یخچال یا تا 3 ماه در ظروف فریزر نگهداری کنید.

باآرام پز
1. در کاسه آرام پز خود کدو تنبل، آب سیب، شربت افرا، وانیل، ادویه پای کدو تنبل، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 3-4 ساعت با حرارت زیاد بپزید. در 45 دقیقه آخر پخت، درب آن را بردارید تا کره کدو تنبل غلیظ شود. بچشید، در صورت نیاز شربت افرا بیشتری اضافه کنید تا شیرین شود.
2. حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود (کره کدو حلوایی با سرد شدن غلیظ می شود). به ظروف شیشه ای منتقل کنید و تا 1 ماه در یخچال یا تا 3 ماه در ظروف فریزر نگهداری کنید.

 

حالا بیایید مقداری نان کره کدو حلوایی بپزیم

نان کره کدو حلوایی دارچینی پنیری
نان کره کدو حلوایی دارچینی پنیری

 
مواد لازم

  • 1 فنجان کره کدو تنبل (خانگی یا فروشگاهی)
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل (می توانید از نوع کنسرو شده اش استفاده کنید)
  • 3/4 فنجان روغن نارگیل ذوب شده (یا کره ذوب شده)
  • 1/2 فنجان شربت افرا ( برای شیرین تر کردن نان از 3/4 فنجان استفاده کنید)
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل (دارچین، زنجبیل، میخک، جوز هندی ارگانیک)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 8 اونس (226 گرم) پنیر خامه ای، ذوب شده
  • 1/2 پیمانه شکر دارچین


کره عسل

  • 4 قاشق غذاخوری کره، که دمای اتاق را به خودش گرفته باشد
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

 

نان کره کدو حلوایی دارچینی پنیری
نان کره کدو حلوایی دارچینی پنیری

 


طرز تهیه نان کدو حلوایی

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف 2 عدد قالب نان (9×5 اینچ) را کره بمالید.
2. در کاسه بزرگ مخلوط کن، کره کدو تنبل، کدو تنبل، روغن نارگیل، شربت افرا، تخم مرغ و وانیل را کاملا با هم مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، ادویه پای کدو حلوایی و نمک را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. نصف خمیر را به طور مساوی بین قالب های نان آماده شده تقسیم کنید.
3. به اندازه 4 اونس (113 گرم) از پنیر خامه ای را با استفاده از قاشق چایخوری، به همان صورت گرد گرد، روی خمیر، در هر قالب نان بریزید. سپس با استفاده از چرخاندن یک چاقو، پنیر خامه ای روی خمیر را به آرامی شکل دهید. 2-4 قاشق غذاخوری شکر دارچینی را روی هر قالب بپاشید، سپس با قاشق، باقیمانده خمیر را روی هر قالب نان بریزید، اگر تمام پنیر خامه ای را نپوشانید اشکالی ندارد. 2-4 قاشق غذاخوری شکر دارچین را روی هر قالب بپاشید.

نحوه ریختن پنیر خامه ای در لایه میانی خمیر نان کدو حلوایی
نحوه ریختن پنیر خامه ای در لایه میانی خمیر نان کدو حلوایی

 

پوشاندن پنیر خامه ای ریخته شده بر روی خمیر نان کدو حلوایی با دارچین شکری
پوشاندن پنیر خامه ای ریخته شده بر روی خمیر نان کدو حلوایی با شکر دارچین

 

4. تا زمانی که مرکز کیک یا نان کاملاً پخته شود، ترجیحأ به مدت 40-45 دقیقه بگذارید در فر بپزید.
5. در همین حین، کره عسل را درست کنید. در یک کاسه کوچک، کره، عسل و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
6. نان را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود یا با باقیمانده کره عسل از خوردن آن لذت ببرید.

 نان کره کدو حلوایی با دارچین و پنیر خامه ای
نان کره کدو حلوایی با دارچین و پنیر خامه ای

 7. نوش جان!

 

 


Half-Baked Harvest

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟
آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟

آووکادو دوست دارین؟ آووکادوی رسیده بهتره یا نیمه رسیده؟ کدوم قسمت آووکادو از بقیه قسمت هاش مقوی تره؟ اگر می خواید بدونین، پس این مقاله مال شماست!

غذا و آشپزی 1400/01/24 مشاهده مطلب

پاستای مخصوص فصل بهار
پاستای مخصوص فصل بهار

در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

غذا و آشپزی 1400/01/31 مشاهده مطلب

بستنی یخی قهوه دم سرد
بستنی یخی قهوه دم سرد

این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

غذا و آشپزی 1400/03/29 مشاهده مطلب

سس مایونز خانگی
سس مایونز خانگی

بیاین تا بهتون یاد بدیم که چطور میشه در عرض چند دقیقه یک سس مایونز خونگی خوشمزه درست کرد. تاریخچه آن را با کلی نکته‌های مفید هم براتون آوردیم.

غذا و آشپزی 1400/05/16 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید