بادام زمینی و فواید و مضرات آن

غذا و آشپزی 1400/07/13 23:29:05
بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

فواید و مضرات بادام زمینی 


بادام زمینی به طور کلی از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می‌کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می‌دهد.


فواید بادام زمینی

 

بادام زمینی یکی از مواد غذایی مغذی است که تاثیر زیادی بر سلامت بدن دارد و شامل ویتامین‌هایی مانند: منگنز، نیاسین، ویتامین E، اسید فولیک، فیبر، فسفر و ... می باشد و باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون و افزایش متابولیک در بدن انسان می‌شود. در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، به جنبه های مثبت و منفی مصرف بادام زمینی می پزدازیم. 

ارزش غذایی بادام زمینی برای هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی شامل ۵۶۷ کالری، ۴۹ گرم چربی کامل، ۱۸ میلی گرم سدیم، ۷۰۵ میلی گرم پتاسیم، ۱۶ گرم کربوهیدرات کل و ۲۶ گرم پروتئین است. 

مصرف بادام زمینی به صورت عمده از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می‌کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می‌دهد.

طبق مطالعات انجام شده توسط دانشمندان، زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل دو باردر هفته قرار می‌دهند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می‌شود. پس به طور منظم بادام زمینی بخورید.

بادام زمینی حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان است. همچنین، پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها‌ است و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی می باشد. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی بوده و اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه می‌تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.

بادام زمینی برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم‌ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان‌های سالم و قوی است. آن‌ها تقویت کننده‌های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

مصرف بادام زمینی کمک زیادی به درمان افسردگی می‌کند؛ چرا که علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین است. برای جلوگیری از این بیماری‌های خطرناک، حداقل هقته ای دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها کمک کرده و باعث تنظیم سطح قند خون در بدن انسان می‌شوند.

بادام زمینی
بادام زمینی

 

مضرات بادام زمینی

 
۱_ آلودگی موجود در بادام زمینی گاهی منجر به تولید مواد سمی می‌شود که در نتیجه استفاده بیش از حد، باید انتظار بی‌اشتهایی و تغییر رنگ چشم‌ها را داشته باشیم.
۲_ متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افرادی که به بادام زمینی یا محصولات آن آلرژی دارند، نباید این خوراکی خوشمزه را مصرف کنند.
۳_ معضل کیسه صفرا و درد ناگهانی در سمت راست شکم ممکن است از مصرف بادام زمینی باشد که در نهایت باید از خوردن آن اجتناب کرد.

محققتان به این نتیجه دست یافته‌اند که، مصرف متعادل کره بادام زمینی باعث کاهش ۲۵ درصدی سنگ صفرا می‌شود؛ چراکه بادام زمینی‌ها توانایی کاهش کلسترول تا حد زیاد را دارند.

بادام زمینی‌ پتاسیم بالایی دارد و میزان آن دو برابر سدیم است؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی برای بیماران قلبی و کسانی که فشار خون بالایی دارند بسیار مفید است.

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

کیک تیرامیسوی وانیلی
کیک تیرامیسوی وانیلی

کیک تیرامیسو وانیلی برای پخت آخر هفته بی نظیزه. با وجود این بیماری منحوس، اوقات عجیب و غریبی را در خانه میگذرانیم. پس بیایید با هم این کیک را درست کنیم!

غذا و آشپزی 1399/11/15 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

آب خیارشور و خواص 14 گانه آن
آب خیارشور و خواص 14 گانه آن

آیا می دانستید که آب خیارشور هم می تواند یک نوشیدنی مفید باشد و مناسب برای درمان بسیاری از امراض؟ پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/10/01 مشاهده مطلب

مارگارین، گزینه سالمتری نسبت به کره است!
مارگارین، گزینه سالمتری نسبت به کره است!

طبق مطالعات اخیر، مارگارین، نسبت به کره از سلامت بیشتری برخوردار است ولی باز هم باید در حد اعتدال مصرف شود.

علمی 1400/10/04 مشاهده مطلب

خواص جانبی خوردن خیار
خواص جانبی خوردن خیار

خیارها خیلی بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید برای بدن مفید هستند و در این مقاله می توانید به خواص جانبی خوردن خیار پی ببرید.

غذا و آشپزی 1401/02/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید