عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس

غذا و آشپزی 1400/07/10 18:14:04
عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس
اگر عاشق آناناس هستید، ممکن است از تأثیراتی که آناناس می تواند بر سلامت کلی شما بگذارد، شگفت زده شوید. بعضی از آنها خوب و برخی جای بحث دارند.

عوارض و اثرات جانبی و پنهان خوردن آناناس


آناناس یک میوه فوق العاده شیرین با بویی تند است که سازگار با حال و هوای گرمسیری و شرجی است. کسی هست که عاشق آب آناناس نباشه؟! اما این نوشیدنی علاوه بر اینکه جزء اصلی نوشیدنی خنک کننده است، سرشار از ویتامین نیز است.

جاناتان والدز ( Jonathan Valdez)، متخصص تغذیه، صاحب شرکت Genki Nutrition و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم درمانی نیویورک می گوید: "آناناس منبع عالی ویتامین C و کالری کمی دارد." 

آناناس از نظر تغذیه ای، منبع عالی فیبر است.

کری گنز (Keri Gans) متخصص تغذیه و نویسنده رژیم تغییر کوچک ( The Small Change Diet)، می گوید: "به طور کلی آناناس منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی است. آناناس همچنین در هر یک فنجان 2.3 گرم فیبر دارد و فیبر با افزایش سیری و کنترل وزن و همچنین تثبیت قند خون مرتبط است." 

اگر عاشق آناناس هستید، ممکن است از تأثیراتی که آناناس می تواند بر سلامت کلی شما بگذارد، شگفت زده شوید. بنابراین ما از متخصصان تغذیه خواستیم تا برخی از عوارض جانبی عجیب و شگفت انگیز خوردن آناناس را به اشتراک بگذارند. ما نیز در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده آنها را برای شما به اشتراک گذاشتیم.


1 - به درمان بیماری التهابی روده (IBD) کمک می کند

"بروملین به عنوان یک ضد التهاب قوی، ایفای نقش می کند، که در یکی از بررسی ها نشان داده شده است که باعث کاهش مدیاتورهای التهابی در افراد مبتلا به IBD شده و می تواند منجر به کاهش علائم در بیماران مبتلا به التهاب روده شود. با این حال، مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا بتوان بروملین را به عنوان یک روش درمانی برای التهاب روده دانست."

 

2 - می تواند باعث خارش شدی، کهیر و تورم شود

 "ممکن است واکنش به حساسیت به لاتکس باشد. آناناس منبع لاتکس لاستیک طبیعی است. اگر مشخص شود که کسی این حساسیت را دارد، آن فرد نباید آناناس مصرف کند."

 

3 - می تواند التهاب را کاهش دهد

"آناناس سرشار از آنتی اکسیدان ویتامین C است که دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است به کاهش درد مفاصل ناشی از آرتروز، حمایت از سلامت سیستم ایمنی و کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کند."

 

4 - می تواند باعث اسهال و استفراغ شود

"اگرچه غیر معمول است، اما برخی از افراد حساس به بروملین یا کسانی که مقادیر بیش از حدی آناناس مصرف می کنند، اسهال و استفراغ را تجربه می کنند، اما دلیل آن ناشناخته است."

 

5 - می تواند باعث حساسیت دهان شود

 "به دلیل خاصیت نرم کنندگی گوشت بروملین، خوردن زیاد آناناس می تواند باعث حساسیت دهان، لب و زبان شود. سعی کنید آناناس را برای تجزیه بروملین و کاهش این عوارض جانبی بپزید. همچنین از خوردن آناناس خام از ساقه یا هسته خودداری کنید؛ زیرا بیشترین مقدار بروملین در آنجا یافت می شود."

 

6 - می تواند سلامت استخوان ها را بهبود بخشد

طبق گفته های گنز: آناناس منبع خوبی از منگنز است، که برای سلامت استخوان ها مهم است.

 

7 - می تواند درد را کاهش دهد

 "بروملین حاوی خواص ضد التهابی است که برای کاهش درد و تورم ناشی از سوختگی، درد مفاصل و سایر بیماری های التهابی استفاده می شود."

 

8 - می تواند باعث کاهش فشار خون بالا شود

والدز بر این باور است که: "آنزیم های موجود در آناناس معروف به بروملین باعث کند شدن روند لخته شدن خون می شود و همچنین تولید گلبول های قرمز و سفید را افزایش می دهد که منجر به بهبود جریان خون می شود."

 

9 - ممکن است باعث خونریزی بیش از حد شود

بروملِین همچنین به عنوان یک ضد انعقاد عمل می کند که خون را رقیق کرده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند، که ممکن است باعث خونریزی بیش از حد شود.

 

 

 

 

 


Eat This Not That

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
اُملت با خمیر پنکیک
اُملت با خمیر پنکیک

در این مقاله، با یک ترفند جدید برای پخت یک املت خوشمزه در خدمتتان هستیم! بیایید با هم این املت با خمیر پنکیک را بپزیم!

غذا و آشپزی 1399/11/06 مشاهده مطلب

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین‌های جویدنی یا پاستیلی
عوارض مصرف بیش از حد ویتامین‌های جویدنی یا پاستیلی

ویتامین‌های جویدنی، هم خوشمزه‌تر هستند و هم سرشار از مواد مغذی! تازه نیازی به بلعیدن هم ندارند! اما با مصرف بیش از حداین ویتامین‌ها چه اتفاقی برای بدن می‌افتد

ورزش و سلامتی 1399/11/07 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

7 ماده غذایی با 7 ترفند
7 ماده غذایی با 7 ترفند

شما بال مرغ را چطور مصرف می کنید؟ پوست تخم مرغ را چطور راحت و بی دردسر جدا می کنید؟ در اینجا 7 ترفند برای مصرف صحیح 7 ماده غذایی را برای شما به اشتراک گذاشتیم

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

نان پسته برای صبحانه
نان پسته برای صبحانه

در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

غذا و آشپزی 1400/03/16 مشاهده مطلب

کاهش خطر ابتلا به سرطان و افزایش طول عمر با آب لبو
کاهش خطر ابتلا به سرطان و افزایش طول عمر با آب لبو

آیا میدونستین که چغندر یا همون لبوی خودمان با اون رنگ خوش رنگش خطر ابتلا به سرطان رو کاهش میده و به همین ترتیب باعث افزایش طول عمر و بهبود وضعیت شناختی میشه؟

ورزش و سلامتی 1400/05/03 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید