ترافل موزی کاراملی

غذا و آشپزی 1399/10/08 16:56:15
ترافل موزی کاراملی
نوعی بیسکویت توپی کاراملی موزی با روکش شکلات که بسیار ساده است. درست کن و لذت ببر!

 

ترافل موزی کاراملی با روکش شکلاتی

 


 

مواد لازم: 

1 بسته بیسکویت دایجستیو (ساقه طلایی) 

1  عدد موز 

1 فنجان (175g) شکلات ذوب شده برای روکش 

1 قاشق بزرگ یا نصف قوطی تافی کاراملی ذوب شده برای داخل مواد و مقداری برای تزیین 

 


 

طرز تهیه: 

 

  1. بیسکویت های  دایجستیو را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ ریخته و خرد کنید. 
خرد کردن بیسکویت ها
خرد کردن بیسکویت ها
 

 

    2. در یک کاسه بزرگ بریزید و موز و حدود نیمی از قوطی تافی کاراملی را اضافه کنید.  

اضافه کردن موز و تافی
اضافه کردن موز و تافی
 

 

  3. با استفاده از چنگال موز و تافی را له کرده و با خرده های بیسکویت مخلوط نمایید.  

      (نکته: در صورت لزوم، تافی اضافی اضافه کنید - فقط کافی است که همه خرده های بیسکویت را بپوشانید ، بدون اینکه خیلی چسبناک شود.) 

مواد را به خوبی مخلوط نمایید.
مواد را به خوبی مخلوط نمایید.
 

 

   4. مخلوط را به شکل گلوله هایی به اندازه دلخواه درست کرده و به مدت 15 دقیقه منجمد کنید تا سفت شود. 

با «مجله اینترنتی بیننده» برای آموزش های آشپزی بیشتر همراه باشید!

گلوله های ترافل را به این شکل آماده می کنیم.
گلوله های ترافل را به این شکل آماده می کنیم.
 

 

   5. شکلات  تخته ای یا چیپس های شکلات را  به مدت 60 ثانیه داخل مایکروویو ذوب نمایید.

       (نکته: پس از 30 ثانیه ماکروویو را متوقف نمایید تا شکلات ها را بررسی کرده و هم بزنید.) 

شکلات ذوب شده
شکلات ذوب شده
 

 

    6. توپ ها را از فریزر برداشته و درون شکلات ذوب شده نسبتا خنک قرار دهید. 

غلتاندن توپ های آماده داخل شکلات
غلتاندن توپ های آماده داخل شکلات
 

 

    7. سپس آنها را روی کاغذ روغنی بچینید و با خرده های بیسکویت اضافی را بر روی آن ها بپاشید (اختیاری).  

پاشیدن بیسکویت
پاشیدن خرده بیسکویت روی ترافل های آغشته به شکلات
 

 

    8. اجازه دهید پوشش شکلات سفت شود (در یخچال خنک شود تا این روند تسریع شود) و درست قبل از سرو تافی اضافی روی آن بپاشید.  

 

ریختن کارامل برای تزیین
ریختن کارامل برای تزیین

 

    9. نوش جان! 

ترافل شکلاتی کاراملی موزی
ترافل شکلاتی کاراملی موزی

 

نکته:  

تافی کاراملی را می توانید به صورت آماده خریداری نمایید. در غیر این صورت، ابتدا کره را در قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس شکر، عسل و خامه را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و دانه های شکر به خوبی حل شود. سپس مقداری نمک و وانیل به آن اضافه نمایید. 

 

ترافل شکلاتی کاراملی موزی
ترافل شکلاتی کاراملی موزی

 

 

 

 

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

پاستای مخصوص فصل بهار
پاستای مخصوص فصل بهار

در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

غذا و آشپزی 1400/01/31 مشاهده مطلب

نان پسته برای صبحانه
نان پسته برای صبحانه

در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

غذا و آشپزی 1400/03/16 مشاهده مطلب

بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی
بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی

بعد از آموزش چیز کیک نیویورکی، الان نوبت چیز کیک ژاپنی رسیده که بافتی یکدست، لرزان و نرم و لطیف داره. بسیار لذیذ و خوشمزه هم است. پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/05/04 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید