ترافل موزی کاراملی

غذا و آشپزی 1399/10/08 16:56:15
ترافل موزی کاراملی
نوعی بیسکویت توپی کاراملی موزی با روکش شکلات که بسیار ساده است. درست کن و لذت ببر!

 

ترافل موزی کاراملی با روکش شکلاتی

 


 

مواد لازم: 

1 بسته بیسکویت دایجستیو (ساقه طلایی) 

1  عدد موز 

1 فنجان (175g) شکلات ذوب شده برای روکش 

1 قاشق بزرگ یا نصف قوطی تافی کاراملی ذوب شده برای داخل مواد و مقداری برای تزیین 

 


 

طرز تهیه: 

 

  1. بیسکویت های  دایجستیو را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ ریخته و خرد کنید. 
خرد کردن بیسکویت ها
خرد کردن بیسکویت ها
 

 

    2. در یک کاسه بزرگ بریزید و موز و حدود نیمی از قوطی تافی کاراملی را اضافه کنید.  

اضافه کردن موز و تافی
اضافه کردن موز و تافی
 

 

  3. با استفاده از چنگال موز و تافی را له کرده و با خرده های بیسکویت مخلوط نمایید.  

      (نکته: در صورت لزوم، تافی اضافی اضافه کنید - فقط کافی است که همه خرده های بیسکویت را بپوشانید ، بدون اینکه خیلی چسبناک شود.) 

مواد را به خوبی مخلوط نمایید.
مواد را به خوبی مخلوط نمایید.
 

 

   4. مخلوط را به شکل گلوله هایی به اندازه دلخواه درست کرده و به مدت 15 دقیقه منجمد کنید تا سفت شود. 

با «مجله اینترنتی بیننده» برای آموزش های آشپزی بیشتر همراه باشید!

گلوله های ترافل را به این شکل آماده می کنیم.
گلوله های ترافل را به این شکل آماده می کنیم.
 

 

   5. شکلات  تخته ای یا چیپس های شکلات را  به مدت 60 ثانیه داخل مایکروویو ذوب نمایید.

       (نکته: پس از 30 ثانیه ماکروویو را متوقف نمایید تا شکلات ها را بررسی کرده و هم بزنید.) 

شکلات ذوب شده
شکلات ذوب شده
 

 

    6. توپ ها را از فریزر برداشته و درون شکلات ذوب شده نسبتا خنک قرار دهید. 

غلتاندن توپ های آماده داخل شکلات
غلتاندن توپ های آماده داخل شکلات
 

 

    7. سپس آنها را روی کاغذ روغنی بچینید و با خرده های بیسکویت اضافی را بر روی آن ها بپاشید (اختیاری).  

پاشیدن بیسکویت
پاشیدن خرده بیسکویت روی ترافل های آغشته به شکلات
 

 

    8. اجازه دهید پوشش شکلات سفت شود (در یخچال خنک شود تا این روند تسریع شود) و درست قبل از سرو تافی اضافی روی آن بپاشید.  

 

ریختن کارامل برای تزیین
ریختن کارامل برای تزیین

 

    9. نوش جان! 

ترافل شکلاتی کاراملی موزی
ترافل شکلاتی کاراملی موزی

 

نکته:  

تافی کاراملی را می توانید به صورت آماده خریداری نمایید. در غیر این صورت، ابتدا کره را در قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس شکر، عسل و خامه را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و دانه های شکر به خوبی حل شود. سپس مقداری نمک و وانیل به آن اضافه نمایید. 

 

ترافل شکلاتی کاراملی موزی
ترافل شکلاتی کاراملی موزی

 

 

 

 

 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کیک تیرامیسوی وانیلی
کیک تیرامیسوی وانیلی

کیک تیرامیسو وانیلی برای پخت آخر هفته بی نظیزه. با وجود این بیماری منحوس، اوقات عجیب و غریبی را در خانه میگذرانیم. پس بیایید با هم این کیک را درست کنیم!

غذا و آشپزی 1399/11/15 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی

این فیله ها براحتی مزه دارشده و بسیار خوشمزه است و براحتی در خانه تهیه میشود

غذا و آشپزی 1400/01/09 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید