راهنمای کامل سئو کپی رایتینگ

راهنمای کامل سئو کپی رایتینگ
در این راهنمای جامع، بایدها و نبایدهای سئو کپی رایتینگ و یک فرآیند گام به گام برای بهینه سازی محتوای خود برای کسب رتبه بالاتر در گوگل را خواهید آموخت.

سئو کپی رایتینگ: راهنمای کامل

کپی رایتینگ بهینه سازی موتورهای جستجو، یک فرایند گام به گام است. این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، شما را در هر مرحله از سئو کپی رایتینگ راهنمایی می کند.


اهمیت بهینه سازی موتورهای جستجو را نمی توان انکار کرد.

به طور کامل 68 درصد از تمام تجربیات آنلاین با یک موتور جستجو شروع می شود و جستجوهای ارگانیک مسئول 53.3 درصد از کل ترافیک وب سایت هستند.

طبق گزارشات گوگل، ترافیک سئو ده برابر رسانه های اجتماعی و پنج برابر بیشتر از PPC (پرداخت با هر کلیک) است.

اما مشکل اینجاست - گوگل به طور کامل همه چیز را نمایان نمی کند، تا تک تک عوامل الگوریتم های رتبه بندی خود را آشکار کند، و متخصصان سئو را وادار به حدس زدن علمی و بر مبنای علم و دانش می کند.

و فاکتورهایی که می شناسیم، به طور مداوم در حال تغییر هستند، زیرا گوگل به روزرسانی هایی را برای بهبود جستجوهای کاربران انجام می دهد.

بنابراین، چگونه مطمئن می شوید که محتوای شما در گوگل رتبه خوبی دارد و در صفحه اول SERP (صفحه‌هات نتایج موتور جستجو) قرار می گیرد؟

پاسخ - با وارد کردن سئو کپی رایتینگ به استراتژی محتوای خود.

در این راهنمای جامع، بایدها و نبایدهای سئو کپی رایتینگ و یک فرآیند گام به گام برای بهینه سازی محتوای خود برای الگوریتم های جستجوی در حال پیشرفت گوگل را خواهید آموخت.

 

سئو کپی رایتینگ چیست؟

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) عبارت است از ارتقاء وب سایت به منظور دستیابی به رتبه های بالا در موتورهای جستجو، به ویژه گوگل.

سئو کپی رایتینگ، یک هدف مشابه را دنبال می کند اما بر روی فرآیند ایجاد محتوا تمرکز می کند و اطمینان می دهد که برای گوگل و کاربران عادی که به دنبال اطلاعات هستند حداکثر ارزش و خوانایی را ارائه می دهد.

برای اینکه بدانیم سئو کپی رایتینگ چیست باید بدانیم تعریف کپی رایتینگ چیست؟ کپی رایتینگ در واقع یک هنر است، هنر جلب توجه مردم به تبلیغ! اگر شما بتوانید ذهن یک نفر را به تبلیغات آنلاینی که انجام می‌دهید، مشغول کنید و آنها را مجاب کنید که به تبلیغ شما پاسخ دهند، شما یک کپی رایتر هستید! از مهارت‌های یک کپی رایتر نوشتن شعار یا متن تبلیغاتی تاثیرگذار است که بتواند در کنار معرفی برند و محصولات شما فروش شما را افزایش دهد.

اما دقت کنید که هدف کپی رایتینگ تنها افزایش فروش نیست، در واقع هدف از آن تبدیل یک نفر به مشتری و سپس تبدیل آن به مشتری وفادار است.

تمرکز اصلی گوگل با هر دور به روزرسانی، همیشه این بوده است که نتایج جستجو بیشتر  مرتبط با کاربران خود باشد.

این خبر خوبی برای تولیدکنندگان محتوا است؛ زیرا اگر تمرکز شما بر ایجاد بهترین وب سایت ممکن برای مخاطبانتان باشد، در آن صورت برای رتبه بندی بالا در گوگل بهینه سازی کرده اید. با این وجود، مراحل بیشتری برای به حداکثر رساندن این رتبه بندی ها وجود دارد.

سئو کپی رایتینگ ایجاد محتوایی است که:

 

  • گوگل می تواند بفهمد و فهرست بندی کند.
  • پاسخ ها یا اطلاعات مربوطه را برای سؤالات مورد جستجو ارائه می دهد.
  • به نظر مردم، به اندازه کافی برای خواندن و اشتراک گذاری جذاب است.
  • به گونه ای سازماندهی شده است که ناظرین و موتورهای جستجو هر دو به راحتی می توانند بخوانند.
  • کلمات کلیدی و عباراتی که کاربران در گوگل جستجو می کنند را هدف قرار می دهد.

سئو کپی رایتینگ معمولاً اهداف دیگری نیز دارد که خوانندگان را تشویق می کند تا اقدام خاصی را انجام دهند - به عنوان مثال، برای خرید محصول، مشترک شدن در خبرنامه و غیره.

اما تمرکز اصلی بر محتوای با کیفیت است. هرگونه اقدام به عمل اضافی (calls to action) در درجه دوم قرار می گیرد.

 

نحوه برنامه ریزی، ایجاد و قالب بندی محتوای سئو که در گوگل رتبه بندی می شود

 

اگر قصد دارید سئو کپی رایتینگ با کیفیت بالا تولید کنید، قبل از اینکه وارد فرایند نوشتن شوید، باید کارهای مقدماتی را انجام دهید.

بین نوشتن برای گوگل و نوشتن برای انسان تعادل ظریفی وجود دارد.

اگر به طور خاص برای گوگل می نویسید، در هر فرصتی که کلمات کلیدی خود را به صورت کلمه به کلمه وارد می کنید، نوشتن شما سخت و تکراری خواهد بود. این روش به راحتیِ زمانی نیست که بشر به طور طبیعی صحبت می کند.

اگر بدون توجه به گوگل، به طور خاص برای مخاطبان خود می نویسید، محتواهای شما احتمالاً رتبه خوبی نخواهند داشت؛ زیرا به کلمات کلیدی مورد نظر خود توجه کافی نکرده اید.

اما اگر هم گوگل و هم مخاطبان انسانی خود را در نظر بگیرید، حداکثر پتانسیل سئو را به دست خواهید آورد.

 

فاز 1: تحقیق کلمات کلیدی

قبل از شروع به نوشتن، باید موضوع خود را بدانید.

به همین دلیل است که جستجوی کلمات کلیدی مهم است.

شما می خواهید کلمات کلیدی خاصی را که مربوط به جایگاه ایجاد شده وب سایت شما می باشند و رقابت کمی دارند (که به شما شانس بسیار بالایی برای قرار گرفتن در اولین SERP می دهد) را هدف قرار دهید.


مثال زیر از Semrush است، که یکی از ابزارهای تحقیق کلید واژه ای است که به شما کمک می کند:

semrush-keyword-overview
semrush-keyword-overview

 
KWFinder یکی دیگر از ابزارهای عالی است که می تواند به شما در یافتن کلمات کلیدی بلند برای هدف گذاری کمک کند.

این منابع ارزشمند می توانند به شما در تعیین بهترین کلمات کلیدی برای هدف گذاری و ایجاد ایده برای کلمات کلیدی و تغییرات مشابه که ممکن است در نظر نگرفته باشید، کمک کنند.

 

فاز 2: هدف SERP

هدف SERP (صفحه نتایج موتورهای جستجو) - که گاهی اوقات به عنوان هدف جستجو نیز شناخته می شود - موضوعات و کلمات کلیدی را بر اساس اینکه چرا کسی در گوگل کلمه کلیدی خاصی را جستجو می کند و چگونه می خواهد از اطلاعات استفاده کند، در نظر می گیرد.

درک هدف جستجو به شما این امکان را می دهد تا مخاطبین موردنظر خود را بر اساس انگیزه های استفاده از موتور جستجو به درستی هدف گیری کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید ما [بهترین پیتزا] را به عنوان یک کلمه کلیدی، هدف قرار می دهیم.

در واقع مخاطبان شما در جستجوی چه چیزی هستند؟

  • بهترین رستوران پیتزا محلی با غذاخوری در فضای باز؟
  • بهترین دستور پیتزا برای تهیه در خانه؟
  • بهترین سرویس تحویل پیتزا؟
  • بهترین مزه های پیتزا؟


دانستن هدف جستجو در ورای کلمات کلیدی، به اندازه کلمات کلیدی مهم است. بنابراین می توانید محتوای خود را بر اساس نیازها و انتظارات مخاطبان خود تنظیم کنید.

اگر [بهترین پیتزا] را از نظر یک پیتزا فروشی محلی برای صرف غذا، گرفتن غذا برای خانه و تحویل آن هدف قرار دهید، توقع خواهید داشت که محتوای شما برای افرادی در آن منطقه باشد که به دنبال غذا هستند، نه افرادی که به دنبال دستور العمل های آنلاین می باشند. 

 

فاز 3: مقاله خود را برنامه ریزی و طرح بندی کنید

 

کلمه کلیدی؟

بررسی.

هدف جستجو؟

بررسی.

زمان شروع به نوشتن است؟

… هنوز نه کاملاً.

قبل از اینکه مستقیماً وارد محتوا شوید، باید برنامه خود را نهایی کنید.

به یاد داشته باشید، گوگل و سایر موتورهای جستجو به خوانایی و سازماندهی پاداش می دهند. به این معنی که شما باید کمی زمان بیشتری را صرف برنامه ریزی محتوای خود کنید تا از جریان و ارائه منطقی اطمینان حاصل کنید.

قبل از شروع به نوشتن، از خود بپرسید:

  • هدف از این مقاله چیست؟ آیا می خواهید اطلاعات بدهید، آموزش بدهید، تبلیغ محصول یا خدمات کنید، مشکلی را حل کنید یا به سؤالی پاسخ دهید؟
  • به چه چیزی می خواهم برسم؟ هدف نهایی شما چیست؟ آیا امیدوار هستید که تعداد بازدیدکنندگان وب سایت و کلمات کلیدی رتبه بندی شده بیشتر شوند؟ یا آیا می خواهید خوانندگان، اقدامی انجام دهند؟
  • مخاطب هدف من کیست؟ دانستن این موضوع که چه کسی به دنبال مطالب شما خواهد بود و آنها را می خواند، به همان اندازه مهم است که بدانید درباره چه چیزی خواهید نوشت. 
  • چگونه اطلاعاتی که ارائه می دهم را سفارش دهم؟ گام های منطقی مورد نیاز برای گنجاندن چیست؟ به عنوان مثال، بسیاری از مقالات مشکلی را ارائه می دهند و سپس لیستی از راه حل ها را برای رفع آن مشکل ذکر شده پیشنهاد می کنند.
  • کدام ساختار محتوای من را به بهترین نحو تنظیم می کند؟ به عنوان مثال، فهرست بندی نسبت به مقاله راهنما به طور متفاوتی ارائه می شود.

حداقل، باید سرفصل ها و عناوین فرعی خود را مشخص کنید تا هنگام نوشتن یک برنامه منطقی داشته باشید.

 

فاز 4: مقاله خود را ساختاربندی کنید

هنگام ایجاد طرح کلی خود، به ساختار مقاله خود توجه کنید.

خوانا بودن نه تنها برای گوگل، بلکه برای خوانندگانی که احتمالاً مقاله شما را در تلفن همراه خود بررسی می کنند، نقش مهم و کلیدی دارد.

به دنبال فرصت هایی از این دست باشید.

  • رسانه های تصویری. خواندن پاراگرافهای طولانی به ویژه در تلفن همراه دشوار است. اگر مخاطبانتان برای خواندن مقاله هم شما تلاش کنند، از نظر گوگل مطلوب نخواهد بود. متن را با تصاویر، فیلم ها و فضای سفید تقسیم کنید.
  • عناوین فرعی (زیرعنوان ها). کار را برای اسکیمرها (آنهایی که سطحی خوان هستند) آسان کنید تا مطالب شما را مرور کرده و بر اساس نیازها و علایق خود ارزشمندترین بخش ها را بیابند.
  • لیست ها. در صورت امکان نکات مهم را به لیست های خط دار یا شماره گذاری شده تقسیم کنید. خواندن لیست ها برای انسان آسان است، اما برای گوگل نیز تهیه اطلاعات در اسنیپتی ویژه راحت خواهد بود.

مثلا:

party-planning-featured-snippet
party-planning-featured-snippet

 

با کلیک بر روی مقاله ویژه، نگاهی آگاهانه به ساختار مقاله نمایان می شود.

هر نکته ای که گوگل در اسنیپت ویژه ذکر کرده است، یک زیر عنوان جداگانه در مقاله است.

party-article
party-article

 

ببینید چرا فهرست ها و زیرعنوان‌ها بسیار مهم هستند؟

یکی از رایج ترین ساختارهای نوشتاری که در روزنامه نگاری مورد استفاده قرار می گیرد، هرم وارونه است. این تکنیک، مقاله ای را با مهمترین اطلاعات در ابتدای آن تنظیم می کند.

در پاراگراف اول، خواننده باید تمام جزئیات لازم را در اختیار داشته باشد. پاراگرافهای بعدی برای توضیح و ارائه مثالها استفاده می شوند.

این تکنیک نوشتاری به اثبات رسیده و واقعی، برای بسیاری از انواع محتواها مناسب است، به ویژه اگر هدف اصلی مقاله پاسخ به سؤالی باشد.

ساختار مقاله خود را بخشی از فرایند طرح بندی خود قرار دهید تا برای موفقیت در مرحله بعد آماده باشید.

 

فاز 5: تولید محتوا

بالاخره، وقت نوشتن فرا رسیده است.

به نظر می رسد کارهای مقدماتی زیادی برای رسیدن به این مرحله انجام شده است. اما در تمام این مدت، تحقیق و برنامه ریزی، چیزی است که سئو کپی رایتینگ را از پست های وبلاگ در حال اجرا با حداقل تلاش جدا می کند. 

هنگام نوشتن، کلمه کلیدی و مخاطبان خود را در نظر داشته باشید، اما حواستان باشد که اجازه دهید نوشته ها به طور طبیعی جریان پیدا کنند.

کلمه کلیدی خود را در هر جمله ای نگنجانید. اگر تمرکز خود را بر روی موضوع خود گذاشتید، کلمات کلیدی و عبارات به طور یکپارچه در نوشته شما در جای مناسب قرار خواهد گرفت.

دقت کنید که کلمه کلیدی خود را حداقل در اولین زیر عنوان، ترجیحاً بیش از یک مورد، قرار دهید.

بله، شما می خواهید نکات اصلی مقاله خود را برای گوگل لیست کنید. اما در نهایت، شما برای افرادی که آن را خواهند خواند می نویسید، نه برای موتورهای جستجو.

گنجاندن پیوندها در محتوای شما برای سئو مهم است. از وب سایت هایی که به آنها اشاره می کنید، آگاه باشید تا بدین ترتیب مطمئن شوید که از لینکهای با کیفیت بالا استفاده کرده اید. Alexa منبعی عالی برای بررسی اعتبار وب سایت است.

 

فاز 6: ویرایش

دکمه انتشار را در پیش نویسی که نیاز به اصلاح دارد بدون ویرایش اولیه فشار ندهید!

سئو کپی رایتینگ، به طور کلی مربوط به تولید محتوای با کیفیت بالا است.

این بدان معناست که تحقیقات نادرست، غلط املایی، بی نظمی و اشتباهات دیگر به اعتبار شما ضربه جدی می زند. محتوای شما باید تخصص، اقتدار و اعتمادپذیری شما را به نمایش بگذارد.

در حالت ایده آل، شما باید یک تقویم محتوا داشته باشید تا بتوانید در مسیر خود باقی بمانید و اجازه دهید مقالات خود را برای یک یا دو روز قبل از بازگشت به آنها برای تصحیح نهایی، بنویسید.

حداقل، مقاله خود را چند بار قبل از انتشار مورد مطالعه قرار دهید. خواندن با صدای بلند می تواند به شما در شناسایی مفاهیمی که ناخوشایند و یا اشتباه هستند، کمک کند.

حتماً موارد زیر را بررسی کنید:

  • املای لغات
  • دستور زبان
  • نقطه گذاری
  • حالت معلوم
  • کلمات گذار
  • تن
  • خوانایی
  • ساختار جمله
  • طول جمله
  • طول پاراگراف


در صورت لزوم، پاراگراف های طولانی را برای خوانایی بهتر به پاراگراف های کوچکتر تقسیم کنید.

نسبت به کار خود انتقاد داشته باشید. آیا مقاله نکته ای را که می خواهید به آن اشاره کنید را بیان می کند؟ آیا برای خواننده دعوت-به-عمل (call-to-action) مشخصی دارد؟ آیا مقاله شما به موضوع یا عنوان مربوط می شود؟

نگران بازخورد دیگران نباشید یا از متخصصان کمک بگیرید تا مطمئن شوید که مقاله ای با بالاترین کیفیت ممکن را منتشر می کنید.


راز موفقیت در سئو کپی رایتینگ

مهمترین درسی که باید به خاطر بسپارید این است که سئو کپی رایتینگ یک فرایند است.

اگر بدون تحقیق و برنامه ریزی، مقالات را بر اساس خواسته خود منتشر می کنید، نمی توانید به همان سطح موفقیتی برسید که با کاهش سرعت خود و تولید محتوای مرحله به مرحله به آن می رسید.

همه استعداد طبیعی نوشتن ندارند.

و اشکالی هم ندارد.

برای موفقیت در سئو کپی رایتینگ، نیازی به داشتن این استعداد ندارید.

اگر مایل به انجام این کار هستید، مهارت سئو کپی رایتینگ شما با گذشت زمان بهبود می یابد.

همانطور که می گویند، کار نیکوکردن از پر کردن است (کار کن تا استاد شوی).

 

 

 


Search Engin Jeornal

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
برای مغز، کُدخوانی و زبان خوانی یکسان نیست؟
برای مغز، کُدخوانی و زبان خوانی یکسان نیست؟

به نظر دانشمندان علوم مغز و اعصاب، درک زبان برنامه نویسی یا کدخوانی، برای مغز چیزی کاملا متفاوت است و این زبان نه زبان خارجی است و نه ریاضیات و منطق.

نرم افزار و برنامه نویسی 1399/10/14 مشاهده مطلب

چگونگی رقابت با وب سایت های بزرگتر
چگونگی رقابت با وب سایت های بزرگتر

چگونه می توان با وب سایتی با بیش از 1 میلیون بک لینک رقابت کرد و چرا گوگل نمی تواند خرید این بک لینک ها را ببیند؟

نرم افزار و برنامه نویسی 1399/11/23 مشاهده مطلب

برنامه گوگل برای آینده کاری
برنامه گوگل برای آینده کاری

گوگل در تلاش است تا فضاهای اداری را برای مقابله با حساسیت های بوجود آمده در محل کار بعد از این بیماری همه گیر ، بازسازی نماید.

کسب و کار و اقتصاد 1400/02/19 مشاهده مطلب

پریسا تبریز پرنسس امنیت گوگل کروم
پریسا تبریز پرنسس امنیت گوگل کروم

پریسا تبریز یک بانوی متخصص ایرانی-آمریکایی امنیت رایانه است که به عنوان مدیر مهندسی و هکر در گوگل کار می کند و رسمأ شاهزاده امنیت گوگل کروم لقب گرفته است.

زندگی نامه افراد موفق 1400/03/19 مشاهده مطلب

ویژوال استودیو (Visual Studio) 2022 به طور رسمی منتشر شد
ویژوال استودیو (Visual Studio) 2022 به طور رسمی منتشر شد

نسخه اصلی بعدی ویژوال استودیو سریع‌تر، قابل دسترس‌تر و سبک‌تر خواهد بود و هم برای توسعه دهنگان مبتدی و هم سازمانی و حرفه ای قابل استفاده است.

نرم افزار و برنامه نویسی 1400/08/15 مشاهده مطلب

وردپرس بهتر است یا برنامه نویسی سایت از صفر؟
وردپرس بهتر است یا برنامه نویسی سایت از صفر؟

می دانید که به طور کلی برای مدیریت یا طراحی سایت دو راه پیش رو دارید، یا از روش آسان تر که همان سیستم مدیریت محتواست استفاده کنید یا اینکه سایت را از صفر ...

نرم افزار و برنامه نویسی 1400/08/29 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید