کلوچه کره بادام زمینی و ژله

غذا و آشپزی 1400/04/26 18:35:49
کلوچه کره بادام زمینی و ژله
این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

کوکی ساندویچی کره بادام زمینی و ژله

 

یکی از شیرینی های نوستالژیک بین همه ما همین کلوچه های ساندویچی است که بین آنها مارمالاد، مربا یا ژله دارند. با مجله اینترنتی بیننده همراه شوید، تا دستور پخت این شیرینی های خوشمزه را با هم آموزش ببینیم.

 

مواد لازم برای 12 عدد کلوچه

 

♨️ 8 قاشق غذاخوری ........... کره ( که دمای اتاق را به خود گرفته باشد)

♨️ 1 فنجان ........... کره بادام زمینی 

♨️ ¾ فنجان ............ شکر قهوه ای

♨️ ¼ فنجان ............ شکر

♨️ 1 عدد ........... تخم مرغ

♨️ 1 قاشق چایخوری ............ عصاره خالص وانیل

♨️ 1 و ¼ فنجان ............  آرد همه منظوره

♨️ 1 قاشق چای خوری ............ جوش شیرین

♨️ ½ قاشق چای خوری .............. نمک

♨️ 1 فنجان ........... ژله یا مربا ( در اینجا از توت فرنگی استفاده می کنیم)

 

طرز تهیه 

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو سینی پخت فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. در کاسه همزن برقی، کره، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای و شکر را با دور متوسط، به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا بافتی سبک و نرم بدهد.

3. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

4. در یک کاسه متوسط، آرد را با جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و با دور کم به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که کاملأ ترکیب شوند.

5. 2 قاشق غذاخوری از خمیر کلوچه ها را  کف سینی پخت آماده حلقه کنید و سپس آن را با انگشتان کمی صاف کنید. این کار را با باقی خمیر کوکی نیز تکرار کنید تا 24 عدد کلوچه درست شود. پخت را تا زمانی که لبه ها طلایی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید.

6. نیمی از کلوچه ها را برگردانید و 1 قاشق غذاخوری ژله خرد شده را در مرکز آن قرار دهید. سپس روی هر کدام کوکی دیگری قرار دهید و کمی فشار دهید. در ظرف دربسته (حداکثر دو روز) تا زمانی که آماده شوند نگهداری کنید.


ارزش غذایی


374 کالری

19 گرم چربی

کربوهیدرات 46 گرم

پروتئین 7 گرم

قند 28 گرم

 

 

 


Pure Wow

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟
آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟

آووکادو دوست دارین؟ آووکادوی رسیده بهتره یا نیمه رسیده؟ کدوم قسمت آووکادو از بقیه قسمت هاش مقوی تره؟ اگر می خواید بدونین، پس این مقاله مال شماست!

غذا و آشپزی 1400/01/24 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

التهاب آورترین ماده در نوشیدنی قهوه
التهاب آورترین ماده در نوشیدنی قهوه

افزودن بعضی مواد به نوشیدنی قهوه آن را ناسالم کرده و باعث ایجاد التهاب و اضافه وزن می گردد.

غذا و آشپزی 1401/02/26 مشاهده مطلب

لاته زردچوبه یا شیر طلایی
لاته زردچوبه یا شیر طلایی

شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.

غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید