کلوچه کره بادام زمینی و ژله

غذا و آشپزی 1400/04/26 18:35:49
کلوچه کره بادام زمینی و ژله
این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

کوکی ساندویچی کره بادام زمینی و ژله

 

یکی از شیرینی های نوستالژیک بین همه ما همین کلوچه های ساندویچی است که بین آنها مارمالاد، مربا یا ژله دارند. با مجله اینترنتی بیننده همراه شوید، تا دستور پخت این شیرینی های خوشمزه را با هم آموزش ببینیم.

 

مواد لازم برای 12 عدد کلوچه

 

♨️ 8 قاشق غذاخوری ........... کره ( که دمای اتاق را به خود گرفته باشد)

♨️ 1 فنجان ........... کره بادام زمینی 

♨️ ¾ فنجان ............ شکر قهوه ای

♨️ ¼ فنجان ............ شکر

♨️ 1 عدد ........... تخم مرغ

♨️ 1 قاشق چایخوری ............ عصاره خالص وانیل

♨️ 1 و ¼ فنجان ............  آرد همه منظوره

♨️ 1 قاشق چای خوری ............ جوش شیرین

♨️ ½ قاشق چای خوری .............. نمک

♨️ 1 فنجان ........... ژله یا مربا ( در اینجا از توت فرنگی استفاده می کنیم)

 

طرز تهیه 

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو سینی پخت فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. در کاسه همزن برقی، کره، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای و شکر را با دور متوسط، به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا بافتی سبک و نرم بدهد.

3. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

4. در یک کاسه متوسط، آرد را با جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و با دور کم به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که کاملأ ترکیب شوند.

5. 2 قاشق غذاخوری از خمیر کلوچه ها را  کف سینی پخت آماده حلقه کنید و سپس آن را با انگشتان کمی صاف کنید. این کار را با باقی خمیر کوکی نیز تکرار کنید تا 24 عدد کلوچه درست شود. پخت را تا زمانی که لبه ها طلایی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید.

6. نیمی از کلوچه ها را برگردانید و 1 قاشق غذاخوری ژله خرد شده را در مرکز آن قرار دهید. سپس روی هر کدام کوکی دیگری قرار دهید و کمی فشار دهید. در ظرف دربسته (حداکثر دو روز) تا زمانی که آماده شوند نگهداری کنید.


ارزش غذایی


374 کالری

19 گرم چربی

کربوهیدرات 46 گرم

پروتئین 7 گرم

قند 28 گرم

 

 

 


Pure Wow

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته زردچوبه یا شیر طلایی
لاته زردچوبه یا شیر طلایی

شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.

غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

7 ماده غذایی با 7 ترفند
7 ماده غذایی با 7 ترفند

شما بال مرغ را چطور مصرف می کنید؟ پوست تخم مرغ را چطور راحت و بی دردسر جدا می کنید؟ در اینجا 7 ترفند برای مصرف صحیح 7 ماده غذایی را برای شما به اشتراک گذاشتیم

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟
شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟

همانطور که می دونید، شیر لبنی با معده و دستگاه گوارش همه سازگاری نداره.شیرهای گیاهی مانند شیر جو دوسر و شیر بادام می توانند جایگزین مقوی برای شیر لبنی باشند.

غذا و آشپزی 1400/04/22 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید