کلوچه کره بادام زمینی و ژله

غذا و آشپزی 1400/04/26 18:35:49
کلوچه کره بادام زمینی و ژله
این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

کوکی ساندویچی کره بادام زمینی و ژله

 

یکی از شیرینی های نوستالژیک بین همه ما همین کلوچه های ساندویچی است که بین آنها مارمالاد، مربا یا ژله دارند. با مجله اینترنتی بیننده همراه شوید، تا دستور پخت این شیرینی های خوشمزه را با هم آموزش ببینیم.

 

مواد لازم برای 12 عدد کلوچه

 

♨️ 8 قاشق غذاخوری ........... کره ( که دمای اتاق را به خود گرفته باشد)

♨️ 1 فنجان ........... کره بادام زمینی 

♨️ ¾ فنجان ............ شکر قهوه ای

♨️ ¼ فنجان ............ شکر

♨️ 1 عدد ........... تخم مرغ

♨️ 1 قاشق چایخوری ............ عصاره خالص وانیل

♨️ 1 و ¼ فنجان ............  آرد همه منظوره

♨️ 1 قاشق چای خوری ............ جوش شیرین

♨️ ½ قاشق چای خوری .............. نمک

♨️ 1 فنجان ........... ژله یا مربا ( در اینجا از توت فرنگی استفاده می کنیم)

 

طرز تهیه 

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو سینی پخت فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. در کاسه همزن برقی، کره، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای و شکر را با دور متوسط، به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا بافتی سبک و نرم بدهد.

3. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

4. در یک کاسه متوسط، آرد را با جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و با دور کم به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که کاملأ ترکیب شوند.

5. 2 قاشق غذاخوری از خمیر کلوچه ها را  کف سینی پخت آماده حلقه کنید و سپس آن را با انگشتان کمی صاف کنید. این کار را با باقی خمیر کوکی نیز تکرار کنید تا 24 عدد کلوچه درست شود. پخت را تا زمانی که لبه ها طلایی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید.

6. نیمی از کلوچه ها را برگردانید و 1 قاشق غذاخوری ژله خرد شده را در مرکز آن قرار دهید. سپس روی هر کدام کوکی دیگری قرار دهید و کمی فشار دهید. در ظرف دربسته (حداکثر دو روز) تا زمانی که آماده شوند نگهداری کنید.


ارزش غذایی


374 کالری

19 گرم چربی

کربوهیدرات 46 گرم

پروتئین 7 گرم

قند 28 گرم

 

 

 


Pure Wow

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه
پنج نوشیدنی خنک بر پایه قهوه

در این بخش با پنج نوع نوشیدنی خنک بر پایه قهوه آشنا می‌شوید که در منوی کافه‌ها پیدا می شوند! برای خود و اعضای خانواده خود درست کنید و لذتش را ببرید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

کیک لیمو و روغن زیتون یک کیک خوشمزه فلسطینی است که درست کردن آن هم بسیار ساده است. درست کنید و لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1400/03/01 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

  9 خاصیت جالب نارنگی
  9 خاصیت جالب نارنگی

هم خود میوه نارنگی، و هم پوست آن سرشار از مواد مغذی است. شاید فقط آن را به خاطر ویتامین C آن بشناسیم. اما خواص شگفت انگیز دیگری نیز دارد که بد نیست بدانیم!

غذا و آشپزی 1400/07/18 مشاهده مطلب

خواص جانبی خوردن خیار
خواص جانبی خوردن خیار

خیارها خیلی بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید برای بدن مفید هستند و در این مقاله می توانید به خواص جانبی خوردن خیار پی ببرید.

غذا و آشپزی 1401/02/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید