کلوچه کره بادام زمینی و ژله

غذا و آشپزی 1400/04/26 18:35:49
کلوچه کره بادام زمینی و ژله
این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

کوکی ساندویچی کره بادام زمینی و ژله

 

یکی از شیرینی های نوستالژیک بین همه ما همین کلوچه های ساندویچی است که بین آنها مارمالاد، مربا یا ژله دارند. با مجله اینترنتی بیننده همراه شوید، تا دستور پخت این شیرینی های خوشمزه را با هم آموزش ببینیم.

 

مواد لازم برای 12 عدد کلوچه

 

♨️ 8 قاشق غذاخوری ........... کره ( که دمای اتاق را به خود گرفته باشد)

♨️ 1 فنجان ........... کره بادام زمینی 

♨️ ¾ فنجان ............ شکر قهوه ای

♨️ ¼ فنجان ............ شکر

♨️ 1 عدد ........... تخم مرغ

♨️ 1 قاشق چایخوری ............ عصاره خالص وانیل

♨️ 1 و ¼ فنجان ............  آرد همه منظوره

♨️ 1 قاشق چای خوری ............ جوش شیرین

♨️ ½ قاشق چای خوری .............. نمک

♨️ 1 فنجان ........... ژله یا مربا ( در اینجا از توت فرنگی استفاده می کنیم)

 

طرز تهیه 

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف دو سینی پخت فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. در کاسه همزن برقی، کره، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای و شکر را با دور متوسط، به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا بافتی سبک و نرم بدهد.

3. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

4. در یک کاسه متوسط، آرد را با جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و با دور کم به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که کاملأ ترکیب شوند.

5. 2 قاشق غذاخوری از خمیر کلوچه ها را  کف سینی پخت آماده حلقه کنید و سپس آن را با انگشتان کمی صاف کنید. این کار را با باقی خمیر کوکی نیز تکرار کنید تا 24 عدد کلوچه درست شود. پخت را تا زمانی که لبه ها طلایی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید.

6. نیمی از کلوچه ها را برگردانید و 1 قاشق غذاخوری ژله خرد شده را در مرکز آن قرار دهید. سپس روی هر کدام کوکی دیگری قرار دهید و کمی فشار دهید. در ظرف دربسته (حداکثر دو روز) تا زمانی که آماده شوند نگهداری کنید.


ارزش غذایی


374 کالری

19 گرم چربی

کربوهیدرات 46 گرم

پروتئین 7 گرم

قند 28 گرم

 

 

 


Pure Wow

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری

این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو

شیرینی برنجی یکی از شیرینی های خوش طعم و بو می باشد که به سادگی می توان آنرا در خانه تهیه کرد. بخصوص برای ایام کرونا خوراکی بسیار سالم و لذیذی می باشد.

غذا و آشپزی 1399/10/03 مشاهده مطلب

ترافل موزی کاراملی
ترافل موزی کاراملی

نوعی بیسکویت توپی کاراملی موزی با روکش شکلات که بسیار ساده است. درست کن و لذت ببر!

غذا و آشپزی 1399/10/08 مشاهده مطلب

قهوه چیست؟
قهوه چیست؟

آیا تا به حال درخت قهوه را از نزدیک دیده اید؟ در اینجا شما را با درخت قهوه و آناتومی میوه یا گیلاس قهوه آشنا می کنیم.

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

غذا و آشپزی 1400/04/07 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید