تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

غذا و آشپزی 1400/04/07 19:36:10
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مرنگ لیمویی، شیرینی بسیار لذیذی است و دستور تهیه آن یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

 

برای درست کردن این تارت های جذاب و خوشمزه، به جای قابلمه های محکم توی آشپزخانه، به قالب مافین نیاز دارید. اما از نظر قابلیت انعطاف پذیری و کیفیت نمی تواند در برابر ضربات سنگین مقابله کند. خب، دستور تهیه این تارت مرنگ لیمویی یک روش کاملاً جدید برای استفاده از قالب مافین را به ما یاد می دهد.

 

تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین
تارت مِرنگ لیمویی با قالب مافین

 

اِرین مک داول (Erin McDowell)، که دستور تهیه این تارت ها از اوست، این شیرینی را "کوکی شکری ترد فنجانی با کاستارد خامه ای لیمو" می نامد. تارت ها با یک مرنگ (Meringue) فوق العاده پفکی پوشانده شده اند."

 

شیرینی پفکی یا مرنگ (به انگلیسی: Meringue)، محصولی است که از به‌ هم زدن سفیده تخم مرغ و شکر حاصل شده و برای تهیه شیرینی و کیک، یا تزئین آنها بکار برده می شود.

 

این شیرینی های کوچک به نظر می رسد که متعلق به شیرینی پزی ها باشند، اما ما در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده به شما قول می دهیم که در خانه به راحتی تهیه می شوند (البته با کمک قالب مافین). پس با ما همراه باشید.

تارت لیمویی مافین شکل
تارت لیمویی مافین شکل

 


مواد لازم برای تهیه این تارت های خوشمزه

 


خمیر تارت

♨️  1 فنجان (226 گرم) کره، که دمای اتاق را گرفته باشد.

♨️  1 فنجان (106 گرم) شکر قهوه ای روشن

♨️  1 تخم مرغ بزرگ (56 گرم)

♨️  1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

♨️  3 و ¼ فنجان (392 گرم) آرد همه منظوره

♨️  ½  قاشق چای خوری بیکینگ پودر

♨️  ½ قاشق چای خوری نمک دریای دانه ریز


خامه کاستارد

♨️  1 فنجان (226 گرم) آب لیمو تازه

♨️  1 و ¾ فنجان (347 گرم) شکر دانه ریز

♨️  5  عدد تخم مرغ بزرگ (283 گرم)

♨️  2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ (43 گرم)

♨️  ½ فنجان (120 گرم) پنیر ماسکارپونه

♨️  نمک دریا خوب به مقدار لازم


برای مِرنگ 

♨️  2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (177 گرم)

♨️  ¼  قاشق چای خوری پودر کرم تارتار

♨️  ¾ فنجان (149 گرم) شکر دانه ریز

 

 

طرز تهیه: 

 

1. خمیر تارت ها را درست کنید: کره و شکر را حدود 3 دقیقه در کاسه همزن برقی، آنقدر هم بزنید تا خامه ای روشن و نرم به ما بدهد. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا کاملأ ترکیب شوند. کاسه را خوب پاک کنید.

2. آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. با همزن آنها را خوب مخلوط کنید. خمیر را به 12 تکه یکنواخت تقسیم کنید.

3. هر تکه را به طور یکنواخت، کف حفره های قالب 12 فنجانی مافین پخش کنید، دقت کنید که به سمت لبه ها به بیرون فشار دهید و ضخامت یکسان را در تمام قسمت ها حفظ کنید. به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

 

پهن کردن لایه اولیه تارت کف قالب مافین ها
پهن کردن لایه اولیه تارت کف قالب مافین ها

 

4. مواد میانی تارت ها را درست کنید: در یک کاسه متوسط، آب لیمو تازه، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. ماسکارپونه و نمک را  به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.

5. کاستارد را داخل پارچ یا ظرف اندازه گیری مایعات بریزید. و آن را به آرامی درون هر کدام از خمیرهای تارت سرد شده بریزید، درست تا زیر لبه داخلی پوسته را پر کنید.

6. تا زمانی که پوسته طلایی شود و کاستارد هم ببندد، 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا بپزند. با کفگیر لیسک اطراف لبه خارجی هر تارت را از ظرف جدا کنید و سپس بگذارید کاملا خنک شود.

 

درست کردن لایه دوم
درست کردن لایه دوم (کاستارد)

 

7. مِرنگ را درست کنید: در کاسه مخلوط کن برقی، سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار را بریزید.

8. در یک قابلمه کوچک، شکر را با 3 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شروع به آب شدن کند. سپس هم زدن را متوقف کنید. پخت را ادامه دهید تا شکر کاملأ حل شود و مخلوط به دمای 140 درجه فارنهایت برسد.

9. وقتی مخلوط به 140 درجه فارنهایت رسید، آن را از روی حرارت برداشته و سفیده ها را با سرعت متوسط تا زیاد مخلوط کنید. وقتی سفیده ها کف کرده و شروع به سفید شدن کردند، مخلوط شکر را آرام و آهسته به آن اضافه نمایید. به هم زدن ادامه دهید، تا مخلوط شکل پذیر شود.

10. مرنگ را به میزان دلخواه با قاشق، لیسک یا کیسه قیف روی سطح تارت قرار دهید. از مشعل آشپزخانه برای تست کردن مرنگ روی تارت ها استفاده کنید.

ریختن مرنگ بر روی کاستارد با قیف
ریختن مرنگ بر روی کاستارد با قیف

 


ارزش غذایی 


توجه: اندازه ها در این بخش تخمینی می باشند. اگر برایتان مهم است، با یک متخصص تغذیه مشورت نمایید.


لایه اولیه یا پوسته تارت

587 کالری

32 گرم چربی

کربوهیدرات 67 گرم

8 گرم پروتئین

17 گرم قند

 

مواد میانی

366 کالری

12 گرم چربی

62 گرم کربوهیدرات

7 گرم پروتئین

58 گرم قند

 

مرنگ

101 کالری

0 گرم چربی

25 گرم کربوهیدرات

1 گرم پروتئین

25 گرم قند

نوش جان!
نوش جان!

 


امیدوارم درست کنید و لذتش را ببرید!

 

 

 


Pure Wow

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب
نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب

در این مقاله براتون نانی آوردیم که فقط با آرد و سس سیب درست میشه و نیازی به مخمر، قند، کره، روغن، شکر یا تخم مرغ نداره!!! کاملا رژیمی.

غذا و آشپزی 1400/02/29 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی
بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی

بعد از آموزش چیز کیک نیویورکی، الان نوبت چیز کیک ژاپنی رسیده که بافتی یکدست، لرزان و نرم و لطیف داره. بسیار لذیذ و خوشمزه هم است. پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/05/04 مشاهده مطلب

چیزکیک پفی نیویورکی
چیزکیک پفی نیویورکی

چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

غذا و آشپزی 1399/11/29 مشاهده مطلب

خواص جانبی خوردن خیار
خواص جانبی خوردن خیار

خیارها خیلی بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید برای بدن مفید هستند و در این مقاله می توانید به خواص جانبی خوردن خیار پی ببرید.

غذا و آشپزی 1401/02/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید