بستنی یخی قهوه دم سرد

غذا و آشپزی 1400/03/29 23:07:12
بستنی یخی قهوه دم سرد
این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

بستنی یخی قهوه دم سرد

شکلات بسیار خوشمره و لذیذ است، دسرهای میوه ای همیشگی و ماندگار هستند و وانیل هم اغلب دست کم گرفته می شود. اما کلید قلب ما پیش کدام یک از اینهاست؟ دسرهای قهوه.

آنها بسیار مفید، کمی تلخ هستند و از طرف دیگر آنقدرها هم شیرین نیستند. علاوه بر آن، هیچ راهی بهتر برای لذت بردن همزمان از خوردن کافئین و قند وجود ندارد. موکا، اسپرسو یا قهوه دمی ساده، که بر پایه قهوه می باشند، تمایل ما را در گنجاندن آنها مابین میان وعده های غذایی بالا می برند. 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی شده تا شما را به درست کردن یک بستنی یخی از قهوه دمی دعوت نماییم.

بستنی یخی قهوه دمی خیلی خوب است. ممکن است بخواهید کلی از فضای فریزر خود را خالی کنید و به اندازه سه برابر همیشه درست کنید.

خب، ما رسماً خوشمزه ترین راه را برای تنطیم میزان کافئین خود پیدا کرده ایم. ابتدا قهوه دمی سرد درست کرده، سپس مقداری خامه و شکر به آن اضافه و یعد کل معجون را فریز کردیم. به این معجون بستنی یخی دمی سرد می گویند. بسیار خوشمزه هستند.


مواد لازم


🔸 8 تا 10 تا قالب بستنی (بسته به اندازه قالب ها)

🔸 2 و ½  فنجان قهوه دم سرد، تقسیم شده

🔸  ⅓ فنجان شکر

🔸 ½ فنجان مخلوط شیر و خامه (به اندازه نصف به نصف)

🔸 ½ فنجان دانه های قهوه (اختیاری)

 

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط، ½ فنجان قهوه و شکر را بگذارید تا آرام بپزد و نیم جوش بزند، به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید.

2. 2 فنجان قهوه باقیمانده را در پارچ (یا یک فنجان اندازه گیری مایعات که لبه دارد) بریزید. مخلوط گرم قهوه و شکر و شیر-خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

3. مخلوط را در قالب ها بریزید و حدود ¼ اینچ از سر هر کدام را خالی بگذارید. در صورت تمایل، 2 تا 3 قاشق چای خوری دانه های قهوه اضافه کنید و چوب ها را در آن قرار دهید.

4. حداقل 2 ساعت و نیم زمان لازم است تا کاملأ ببندند. تا دو هفته می توانید در فریزر نگهداری کنید.

 


ارزش غذایی

52 کالری

2 گرم چربی

9 گرم کربوهیدرات

1 گرم پروتئین

9 گرم شکر

 

 

 



PW



نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

چای ماسالا
چای ماسالا

دراین مقاله نگاهی کوتاه داریم به تاریخچه پیدایش چای ماسالا در هندوستان و اینکه از چه ادویه هایی در ساخت آن استفاده می شود.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

یخ ماست مادربزرگ
یخ ماست مادربزرگ

یخ ماست مادر بزرگ، یخنی ماست یا تَفَنُنی از جمله میان وعده های خوشمزه، مربوط به گذشته های دور است.

غذا و آشپزی 1400/06/14 مشاهده مطلب

عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس
عوارض جانبی و پنهان خوردن آناناس

اگر عاشق آناناس هستید، ممکن است از تأثیراتی که آناناس می تواند بر سلامت کلی شما بگذارد، شگفت زده شوید. بعضی از آنها خوب و برخی جای بحث دارند.

غذا و آشپزی 1400/07/10 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای
نان ابر و بادی کدو حلوایی با پنیر خامه ای

در این نان ابر و بادی کدو حلوایی دارچینی با پنیر خامه ای از کره کدو حلوایی استفاده شده که طرز تهیه آن هم در این مقاله آورده شده است.

غذا و آشپزی 1400/08/04 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید