بستنی یخی قهوه دم سرد

غذا و آشپزی 1400/03/29 23:07:12
بستنی یخی قهوه دم سرد
این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

بستنی یخی قهوه دم سرد

شکلات بسیار خوشمره و لذیذ است، دسرهای میوه ای همیشگی و ماندگار هستند و وانیل هم اغلب دست کم گرفته می شود. اما کلید قلب ما پیش کدام یک از اینهاست؟ دسرهای قهوه.

آنها بسیار مفید، کمی تلخ هستند و از طرف دیگر آنقدرها هم شیرین نیستند. علاوه بر آن، هیچ راهی بهتر برای لذت بردن همزمان از خوردن کافئین و قند وجود ندارد. موکا، اسپرسو یا قهوه دمی ساده، که بر پایه قهوه می باشند، تمایل ما را در گنجاندن آنها مابین میان وعده های غذایی بالا می برند. 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی شده تا شما را به درست کردن یک بستنی یخی از قهوه دمی دعوت نماییم.

بستنی یخی قهوه دمی خیلی خوب است. ممکن است بخواهید کلی از فضای فریزر خود را خالی کنید و به اندازه سه برابر همیشه درست کنید.

خب، ما رسماً خوشمزه ترین راه را برای تنطیم میزان کافئین خود پیدا کرده ایم. ابتدا قهوه دمی سرد درست کرده، سپس مقداری خامه و شکر به آن اضافه و یعد کل معجون را فریز کردیم. به این معجون بستنی یخی دمی سرد می گویند. بسیار خوشمزه هستند.


مواد لازم


🔸 8 تا 10 تا قالب بستنی (بسته به اندازه قالب ها)

🔸 2 و ½  فنجان قهوه دم سرد، تقسیم شده

🔸  ⅓ فنجان شکر

🔸 ½ فنجان مخلوط شیر و خامه (به اندازه نصف به نصف)

🔸 ½ فنجان دانه های قهوه (اختیاری)

 

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط، ½ فنجان قهوه و شکر را بگذارید تا آرام بپزد و نیم جوش بزند، به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید.

2. 2 فنجان قهوه باقیمانده را در پارچ (یا یک فنجان اندازه گیری مایعات که لبه دارد) بریزید. مخلوط گرم قهوه و شکر و شیر-خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

3. مخلوط را در قالب ها بریزید و حدود ¼ اینچ از سر هر کدام را خالی بگذارید. در صورت تمایل، 2 تا 3 قاشق چای خوری دانه های قهوه اضافه کنید و چوب ها را در آن قرار دهید.

4. حداقل 2 ساعت و نیم زمان لازم است تا کاملأ ببندند. تا دو هفته می توانید در فریزر نگهداری کنید.

 


ارزش غذایی

52 کالری

2 گرم چربی

9 گرم کربوهیدرات

1 گرم پروتئین

9 گرم شکر

 

 

 



PW



شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم
این ۸ ماده غذایی را اشتباه مصرف نکنیم

خیلی از ماها برای اینکه تو درست کردن غذا یا تزیین آن سلیقه به خرج دهیم، کارهایی می کنیم که باعث میشه آن ماده غذایی تمام خاصیت خودش را از دست بده.

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

نان پسته برای صبحانه
نان پسته برای صبحانه

در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

غذا و آشپزی 1400/03/16 مشاهده مطلب

کلوچه کره بادام زمینی و ژله
کلوچه کره بادام زمینی و ژله

این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1400/04/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید