بستنی یخی قهوه دم سرد

غذا و آشپزی 1400/03/29 23:07:12
بستنی یخی قهوه دم سرد
این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

بستنی یخی قهوه دم سرد

شکلات بسیار خوشمره و لذیذ است، دسرهای میوه ای همیشگی و ماندگار هستند و وانیل هم اغلب دست کم گرفته می شود. اما کلید قلب ما پیش کدام یک از اینهاست؟ دسرهای قهوه.

آنها بسیار مفید، کمی تلخ هستند و از طرف دیگر آنقدرها هم شیرین نیستند. علاوه بر آن، هیچ راهی بهتر برای لذت بردن همزمان از خوردن کافئین و قند وجود ندارد. موکا، اسپرسو یا قهوه دمی ساده، که بر پایه قهوه می باشند، تمایل ما را در گنجاندن آنها مابین میان وعده های غذایی بالا می برند. 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی شده تا شما را به درست کردن یک بستنی یخی از قهوه دمی دعوت نماییم.

بستنی یخی قهوه دمی خیلی خوب است. ممکن است بخواهید کلی از فضای فریزر خود را خالی کنید و به اندازه سه برابر همیشه درست کنید.

خب، ما رسماً خوشمزه ترین راه را برای تنطیم میزان کافئین خود پیدا کرده ایم. ابتدا قهوه دمی سرد درست کرده، سپس مقداری خامه و شکر به آن اضافه و یعد کل معجون را فریز کردیم. به این معجون بستنی یخی دمی سرد می گویند. بسیار خوشمزه هستند.


مواد لازم


🔸 8 تا 10 تا قالب بستنی (بسته به اندازه قالب ها)

🔸 2 و ½  فنجان قهوه دم سرد، تقسیم شده

🔸  ⅓ فنجان شکر

🔸 ½ فنجان مخلوط شیر و خامه (به اندازه نصف به نصف)

🔸 ½ فنجان دانه های قهوه (اختیاری)

 

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط، ½ فنجان قهوه و شکر را بگذارید تا آرام بپزد و نیم جوش بزند، به طور مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید.

2. 2 فنجان قهوه باقیمانده را در پارچ (یا یک فنجان اندازه گیری مایعات که لبه دارد) بریزید. مخلوط گرم قهوه و شکر و شیر-خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

3. مخلوط را در قالب ها بریزید و حدود ¼ اینچ از سر هر کدام را خالی بگذارید. در صورت تمایل، 2 تا 3 قاشق چای خوری دانه های قهوه اضافه کنید و چوب ها را در آن قرار دهید.

4. حداقل 2 ساعت و نیم زمان لازم است تا کاملأ ببندند. تا دو هفته می توانید در فریزر نگهداری کنید.

 


ارزش غذایی

52 کالری

2 گرم چربی

9 گرم کربوهیدرات

1 گرم پروتئین

9 گرم شکر

 

 

 



PW



نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری

این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس
منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس

هنوز تابستان نشده، استارباکس مجموعه جدید منوی تابستانی خود را با چند نوشیدنی خنک و رنگارنگ همراه با فراپاچینو فانل کیک توت‌فرنگی معرفی می‌کنه!

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

کیک اسپرسو شکلاتی
کیک اسپرسو شکلاتی

در این مقاله طرز تهیه این دسر بسیار عالی و پر ملات را برای دوستداران شکلات، آوردیم که حتمأ دوست خواهند داشت!

غذا و آشپزی 1400/03/10 مشاهده مطلب

یخ ماست مادربزرگ
یخ ماست مادربزرگ

یخ ماست مادر بزرگ، یخنی ماست یا تَفَنُنی از جمله میان وعده های خوشمزه، مربوط به گذشته های دور است.

غذا و آشپزی 1400/06/14 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید