نان پسته برای صبحانه

غذا و آشپزی 1400/03/16 23:23:47
نان پسته برای صبحانه
در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

دستور پخت نان پسته

یک غذای آماده برای صبحانه که تمام علاقه مندان به پسته از آن لذت خواهند برد.

هر لقمه از این نان های صبحانه، معطر، مغزدار و (بله) سبز خواهند بود. 

نان بسته
نان بسته

 

نان های صبحانه پسته ای، صبحانه آماده و رویایی شما

برای درست کردن این نان مغذی با مجله اینترنتی بیننده همراه شوید!

مواد لازم برای نان پسته خانگی
مواد لازم برای نان پسته خانگی

 

مواد لازم

  • مواد لازم برای پر کردن نان:
     

🔶 7و  1/2 اونس خمیر پسته خانگی، ساخته شده از پسته تست شده (حدود 3/4 فنجان؛ 210 گرم)

🔶 2 اونس کره را به دمای حدود 70 درجه فارنهایت / 21 درجه سانتی گراد برسانید (حدود 5 قاشق غذاخوری؛ 55 گرم)

1 - پسته های بلانچ شده را پوست بگیرید
1 - پسته های بلانچ شده را پوست بگیرید

 

2 - پسته ها را داخل غذا ساز ریخته و هم بزنید تا نرم شوند
2 - پسته ها را داخل غذا ساز ریخته و هم بزنید تا نرم شوند

 

 

پودر قند، عرق بهار نارنج و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا بافت خامه ای بگیرد
3 - پودر قند، عرق بهار نارنج و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا بافت خامه ای بگیرد

 

خمیر یا خامه پسته آماده است
4 - خمیر یا خامه پسته آماده است

 

 

  • مواد لازم برای خمیر نان:

 

🔶 18 اونس (نیم کیلو) آرد همه منظوره (حدود 4 فنجان؛ 510 گرم)، به علاوه کمی بیشتر برای رول کردن آن

🔶 2 قاشق چای خوری مخمر فوری (سریع بالا نمی آید؛ به یادداشت مراجعه کنید)

🔶 2 قاشق چای خوری (8 گرم) نمک کوشر؛ در صورت استفاده از  نمک سر میز، از نصف حجم یا همان وزن استفاده کنید!

🔶 10 اونس خمیر پسته خانگی (حدود 1 فنجان؛ 285 گرم)، تهیه شده از پسته بوداده، به دمای 70 درجه فارنهایت / 21 درجه سانتی گراد رسیده باشد.

🔶 ماست یونانی ساده و شیرین نشده 8 اونس (حدود 1 فنجان؛ 225 گرم)، درصد آن هر چقدر باشد فرقی ندارد، به دمای محیط یا حدود 70 درجه فارنهایت / 21 درجه سانتیگراد رسیده باشد.

🔶 4 اونس شیر (حدود 1/2 فنجان؛ 115 گرم)، درصد آن فرقی نمی کند، به دمای تقریبی 70 درجه فارنهایت / 21 درجه سانتیگراد رسیده باشد.

🔶 2 اونس روغن پسته بو داده (حدود 5 قاشق غذاخوری؛ 55 گرم)

🔶 4 اونس پسته بلانچ شده، پوست کنده و کمی تفت داده شده (یک فنجان سرخالی؛ 115 گرم) یا بیشتر، اختیاری

 

  • مواد لازم برای خامه روی نان:

 

🔶 خامه سرشیر 6 اونس (حدود 3/4 فنجان ؛ 170 گرم)

🔶 2 و 1/2   اونس خمیر پسته خانگی خنک، که از پسته تست شده درست شده باشد (حدود1/4  فنجان؛ 70 گرم)

 

مراحل درست کردن نان:

1.    برای خامه وسط: در کاسه مخلوط کن یا هر کاسه بزرگ دیگری، خمیر پسته و کره را بزنید تا کرمی، نرم و یکدست شود. خمیر پسته بدست آمده را به یک کیسه کوچک زیپ کیپ منتقل کنید و با یک کفگیر انعطاف پذیر یا لیسک، کاسه را تا آنجا که می توانید کاملاً تمیز کنید. کاسه را با دستمال کاغذی پاک کنید، و به مرحله بعدی بروید (نیازی به شستن نیست).

 

2.    برای درست کردن خمیرنان: در کاسه میکسر، آرد، مخمر و نمک را کاملاً مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.   

 

آرد، مخمر و نمک را کاملاً مخلوط کنید

آرد، مخمر و نمک را کاملاً مخلوط کنید
 

 

در یک فنجان اندازه گیری مایعات، خمیر پسته، ماست یونانی، شیر و روغن پسته را مخلوط کرده و با دست یا گوشت کوب برقی مخلوط را کاملأ هم بزنید تا یکدست و نرم شود.

 

خمیر پسته، ماست یونانی، شیر و روغن پسته را مخلوط کرده






























خمیر پسته، ماست یونانی، شیر و روغن پسته را مخلوط کرده

 

سپس به مخلوط آرد و مخمر و نمک، که از قبل آماده کردید، اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری گوله گوله ولی خوب مخلوط شده، ایجاد شود. با اتصال سری قلابی همزن، که مخصوص خمیر است، حدود 25 دقیقه، با درجه کند آن را ورز دهید تا نرم، لطیف و قابل ارتجاع و فنری شود و بتوانید آن را  به آرامی به یک ورق نازک اما زبر و بدون پارگی بکشید.

به مخلوط آرد و مخمر و نمک، که از قبل آماده کردید، اضافه کنید و هم بزنید
به مخلوط آرد و مخمر و نمک، که از قبل آماده کردید، اضافه کنید و هم بزنید

 

نرم، لطیف و قابل ارتجاع و فنری شود و بتوانید آن را  به آرامی به یک ورق نازک اما زبر و بدون پارگی بکشید
نرم، لطیف و قابل ارتجاع و فنری شود و بتوانید آن را  به آرامی به یک ورق نازک اما زبر و بدون پارگی بکشید

 


3.    اولین ورآمدگی خمیر: روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را بگذارید تا پف کند، سبک شود و حجم آن دو برابر شود، حدود 2 ساعت در دمای تقریبا 70 درجه فارنهایت (21 درجه سانتیگراد). اگر خمیر متراکم و سفت بود و یا بیش از حد کش می آمد، قبل از استفاده 30 دقیقه دیگر به آن وقت دهید تا دوباره استراحت کند. بسته به شرایط محیط، با توجه به سریع تر عمل آمدن خمیر در محیط های گرمتر و کندتر عمل آمدن آن در شرایط خنکتر تغییر زمان در اینجا کاملأ طبیعی است.


4.    شکل گیری و به عمل آمدن خمیر برای بار دوم: خمیر را به سطح آردپاشی شده منتقل کرده و روی آن را آردپاشی کرده و با وردنه آن را به یک مربع 13 اینچی (33 سانتی) تبدیل کنید. گوشه ای از کیسه پر از خمیر پسته را برش دهید و با فشار روی خمیر بریزید و با لیسک آن را به صورت یک لایه یکنواخت پخش کنید. اگر خواستید، پسته های اضافی را روی آن بپاشید و آن را به صورت رول بپیچید.

 با وردنه آن را به یک مربع 13 اینچی (33 سانتی) تبدیل کنید.
با وردنه آن را به یک مربع 13 اینچی (33 سانتی) تبدیل کنید.

 


5.    برش نان : رشته نخ 8 اینچی، یا نخ دندان بدون طعم، یا نخ مخصوص را زیر خمیر بلغزانید تا به وسط آن برسید. دو سر نخ را از بالا به هم برسانید و محکم بکشید تا خمیر رول شده را را به دو قسمت تقسیم کند. هر نیمه را به شش قسمت مساوی برش دهید و در کف قالب پخت که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید، مرتب بچینید. روی رول ها را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداکثر 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

 طریقه برش نان
طریقه برش نان

 


6.    برای خامه روی نان: خمیر پسته و خامه را درون یک فنجان اندازه گیری، ظرف مخلوط کن یا شیشه ای به اندازه کافی بزرگ بریزید و با مخلوط کن با سری مخصوص آن هم بزنید. اگر ظرف بیش از حد بزرگ باشد، خامه آنقدر زیاد  نیست که خوب هم زده شود. اگر ظرف خیلی کوچک باشد، تیغه های همزن به خمیر ته شیشه نمی رسند. در روش دیگر، مواد را می توان در ظرف غذاساز ریخت. این کار را انجام دهید تا زمانی که مخلوط، خامه ای و غلیظ شود، مانند خامه زده شده برای روکش. 

خمیر پسته و خامه
خمیر پسته و خامه سرشیر

 

زمان انجام این کار ممکن است با توجه نوع تجهیزات تغییر می کند، بنابراین از نزدیک بافت و حالت خامه را کنترل کنید. خامه را به ظرف ضد هوا یا وکیوم منتقل کرده و تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید. از طرف دیگر، زمانی که نان های پسته در فر هستند، می توان فراستینگ و یا خامه روی نان را تهیه کرد.


7.    برای پختن و سرو کردن: قفسه فر را در موقعیت میانی تنظیم کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. در همین حین، نان های پسته را در دمای اتاق بگذارید تا فر هم کاملا داغ شود.

نان های پسته را در دمای اتاق بگذارید تا فر هم کاملا داغ شود.
نان های پسته را در دمای اتاق بگذارید تا فر هم کاملا داغ شود.

 

آن ها را با همان روکش آلومینیومی داخل فر قرار دهید، حدود 35 دقیقه، تا زمانی که نان های پسته پف کرده و سفت شود اما رنگ پریده باقی بمانند. (در صورت استفاده از تابه های تیره تر، نان ها را تند تند چک کنید.)

با همان روکش آلومینیومی داخل فر قرار دهید
با همان روکش آلومینیومی داخل فر قرار دهید

 

فویل را برداشته و پخت را، حدود 15 دقیقه بیشتر یعنی تا زمانی که روی آنها کمی قهوه ای شود، ادامه دهید. بگذارید تا بخش میانی نان ها حدود 15 دقیقه خنک شوند، سپس روی آن را خامه بزنید و سرو کنید. بلافاصله سرو کنید و هیچ نانی باقی نگذارید! نانها با گذشت زمان بیات می شوند.

فویل را برداشته و پخت را، حدود 15 دقیقه بیشتر یعنی تا زمانی که روی آنها کمی قهوه ای شود، ادامه دهید.
فویل را برداشته و پخت را، حدود 15 دقیقه بیشتر یعنی تا زمانی که روی آنها کمی قهوه ای شود، ادامه دهید.

 

 


نکته

مخمر فوری قبل از استفاده به هیدراتاسیون احتیاج ندارد- لازم نیست آب به آن اضافه نمایید. برای تخمیر سرد مناسب است و آن را از هر دو نوع مخمر خشک فعال و مخمر فوری متمایز می کند. 

 

 

نان پسته آماده است. نوش جان!
نان پسته آماده است. نوش جان!

 

 

 

 


Serious Eats

 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

لاته زردچوبه یا شیر طلایی
لاته زردچوبه یا شیر طلایی

شیر طلایی (گلدن میلک) یا لاته زردچوبه، یک نوشیدنی گرم و آرام بخش با ترکیبات غذایی فوق العاده است. گرمی است و در این روزهای سرد می چسبد.

غذا و آشپزی 1399/10/28 مشاهده مطلب

کیک رویایی کرپ وانیلی
کیک رویایی کرپ وانیلی

این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است.

غذا و آشپزی 1399/11/21 مشاهده مطلب

طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی

این فیله ها براحتی مزه دارشده و بسیار خوشمزه است و براحتی در خانه تهیه میشود

غذا و آشپزی 1400/01/09 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید