7  نوع چای برای افراد دیابتی

ورزش و سلامتی 1400/03/15 23:24:36
7  نوع چای برای افراد دیابتی
در این بخش، بهترین چای ها، از چای سبز گرفته تا بابونه را برای کمک به بیماران مبتلا به دیابت به منظور کنترل قند خون، کاهش استرس و موارد دیگر آوردیم.

7  نوع از بهترین چای ها برای افراد دیابتی

 

 در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، از چای سبز گرفته تا بابونه، بهترین چای ها را برای کمک به شما در کنترل قند خون، کاهش استرس و موارد دیگر آورده ایم.

اگر به دیابت مبتلا هستید، به احتمال زیاد تیم خدمات پزشکی شما، گفته است که از نوشیدنی هایی مانند نوشابه، آب میوه و نوشیدنی های شیرین ورزشی باید دوری کنید.

اما اجتناب از این موارد به معنای از دست دادن طعم و مزه نیست - نوشیدنی های زیادی وجود دارد که می توانید از طعم آنها لذت ببرید، و در عین حال  قند خون شما را نیز افزایش نمی دهند. به عنوان مثال، چای گرم یا سرد شیرین نشده را در نظر بگیرید.

لوری زنینی، متخصص مراقبت و آموزش دیابت کالیفرنیا (CDCES) می گوید: "چای برای افراد دیابتی گزینه بسیار خوبی است - می تواند راهی بدون کربوهیدرات برای تأمین آب و آنتی اکسیدان باشد."

 آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند، و این مواد شیمیایی هستند که می توانند به سلول ها و ژنتیک آسیب برسانند.  طبق گزارش مایو کلینیک، هنگامی که رادیکال های آزاد زیادی در بدن وجود دارد، استرس اکسیداتیو (اکسایشی) ایجاد می شود و به سلامتی غلبه می کند و موجب بروز بیماری هایی چون دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی می گردد.

به علاوه، ممکن است چیزی در مورد چای وجود داشته باشد که به طور خاص، برای افرادی که دیابت نوع 2 خود را کنترل می کنند، جالب و حیاتی  باشد. جولی استفانسکی RDN ، CDCES، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در یورک واقع در پنسیلوانیا، با اشاره به تحقیقات گذشته می گوید: "با متاآنالیز چای (ترکیب تحلیلها) و تأثیرات آن بر خطر پیشرفت دیابت چنین نتیجه گرفته شد که نوشیدن سه یا چند فنجان چای در روز با کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است." 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، چای هایی یافت می شود که ممکن است برای افراد دیابتی یا افرادی که به دنبال کمک به پیشگیری از بیماری هستند، خوشحال کننده و جالب باشد.

 

 

1    چای سبز ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند

چای سبز
چای سبز

 

در ساعات خلوت ظهر به سر می برید؟ به نوشیدن یک فنجان چای سبز فکر کنید، که طبق گزارش مایو کلینیک، حاوی 28 میلی گرم کافئین است و ممکن است به شما در مقابله با دیابت کمک کند.

بررسی مطالعات نشان داد که چای سبز و عصاره چای سبز ممکن است به کاهش سطح گلوکز خون کمک کرده و در پیشگیری از دیابت نوع 2 و چاقی نقش داشته باشد.

طبق این تحقیق افرادی که بیش از 10 سال از روی عادت چای سبز می نوشیدند، چربی بدن کمتری داشتند و دور کمر آنها کمتر از کسانی بود که از این چای استفاده نمی کردند.

بر اساس مطالعه ای که در آوریل سال 2020 در ژورنال Diabetologia منتشر شد، چاقی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را حداقل شش برابر افزایش دهد.

آیا دلیلی بر این ادعا وجود دارد که چای سبز در جلوگیری از دیابت نقش دارد؟ این ماده حاوی یک ترکیب قوی به نام اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است.

پالینسکی وید می گوید: "مشخص شده است که EGCG باعث افزایش جذب گلوکز به سلولهای عضلانی می شود." طبق مقاله ای که در فوریه 2019 در مجله بین المللی علوم مولکولی (International Journal of Molecular Science,) منتشر شد، این روند تحریک گلوکز توسط EGCG برای ورود به سلولهای عضلانی ممکن است حتی برای درمان چاقی هم مفید باشد. 

از نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک فنجان چای سبز دارای 0 کربوهیدرات، 0 گرم (گرم) قند یا چربی و فقط 2.4 کالری است که آن را به یک انتخاب کاملا سالم تبدیل می کند.

 


2   چای سیاه می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند

چای سیاه
چای سیاه

 
چای سیاه از همان گیاه چای سبز است، بنابراین مانند چای سبز از مزایای مناسب بودن آن برای دیابت بهره مند می شوید. اگرچه هر دو از یک گیاه هستند، اما  برای ایجاد آن از روش های مختلف فرآوری استفاده می شود.

مقاله ای که در ژوئن 2019 در ژورنال آنتی اکسیدانتس (Antioxidants) منتشر شد، خاطر نشان می کند که برخی از مطالعات اپیدمیولوژیکی نشان می دهد که نوشیدن چای سیاه، سبز یا اولانگ** ممکن است خطر ابتلا به دیابت یا عوارض آن را کاهش دهد.

بعلاوه، محققان بر این باور اند که چای (از جمله چای سیاه) با افزایش مقاومت انسولین، ممکن است در بدن تا حدی مانند انسولین عمل کرده و همچنین موجب کاهش واکنش التهابی گردد.

** چای اولانگ : نوعی چای چینی است که پیش از خشک کردن قدری تخمیر شده است.

همچنین، ممکن است چای سیاه به روش های دیگری به افراد دیابتی کمک کند. "مطالعات حیوانی روی چای سیاه نشان داده است که این چای ممکن است باعث کاهش جذب کربوهیدرات و در نتیجه بهبود کنترل قند خون شود؛ با این حال، تحقیقات بیشتری بر روی انسان لازم است. مقاله ای که در دسامبر 2016 در مجله Molecules منتشر شد نشان داد که، چای سیاه وزن بدن را در حیوانات کاهش می دهد.

تحقیقات دیگر که در ژانویه 2017 در مجله  Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، نشان داد که نوشیدن چای سیاه پس از مصرف قند، به کنترل گلوکز خون کمک می کند. این تحقیق کوچک، افرادی مبتلا به پیش دیابت و همچنین افراد بدون دیابت را مورد بررسی قرار داد.

خبرهای خوب دیگر برای افرادی که چای سیاه مصرف می کنند: بررسی دیگری نشان داد که انتشار دیابت نوع 2 در افرادی که چای می نوشند، از جمله آنهایی که چای سیاه مصرف می کنند، کمتر شایع اشت.

 

 

3    چای بابونه ممکن است باعث خواب آلودگی شود

چای بابونه
چای بابونه

 

یک شب بی خوابی، آخرین چیزی است که فرد دیابتی به آن نیاز دارد. مراکز مبارزه با بیماریهای ایالات متحده (CDC) بر این باور اند که، تنها با یک شب کم خوابی، بدن شما انسولین کمتری تولید کند و به طور بالقوه سطح قند خون را افزایش می دهد.

یک خبر خوب!؟ نوشیدن چای بابونه گیاهی، که فاقد کافئین است، ممکن است خواب شما را تقویت کند. مقاله ای که در اکتبر 2015 در مجله JAN منتشر شد، نشان داد که وقتی زنانی که کم خواب هستند ( و اخیراً هم زایمان کرده اند) به مدت دو هفته چای بابونه نوشیدند، در مقایسه با گروه کنترل که این نوشیدنی را مصرف نمی کردند، مشکلات کیفیت خواب و علائم افسردگی کمتری داشتند.

البته، آن زنان دیابت نداشتند. اما این بدان معنا نیست که چای بابونه مزیتی برای این افراد ندارد. استفانسکی می گوید: "دیابت یک حالت التهابی محسوب می شود و همراه با مصرف مناسب غذا، خواب با کیفیت خوب در کاهش التهاب مهم است."

موارد دیگری هم وجود دارد: "چای بابونه همچنین با بهبود حساسیت به انسولین و مدیریت گلوکز در ارتباط است و ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند. مقاله ای که در دسامبر 2018 در Trends in General Practice منتشر شد، حاکی از آن است که شرکت کنندگان این تحقیق با دیابت نوع 2، به مدت هشت هفته روزی سه بار چای بابونه (بعد از هر وعده غذایی) مصرف کردند، و محققان مزایای آن را در مقاومت به انسولین و علائم التهابی مشاهده کردند.

علاوه بر این، تحقیقات قبلی در مورد حیوانات نشان می دهد که مصرف روزانه چای بابونه ممکن است به کاهش یا جلوگیری از پیشرفت عوارضی که می تواند همراه با دیابت باشد کمک کند، اگرچه مطالعات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

 

 

4   طبق مطالعات اخیر، چای زنجبیل به صورت ناشتا، گلوکز خون را کاهش داد

چای زنجبیل
چای زنجبیل

 

بله، ممکن است با نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل کمی از طعم تند آن جا بخورید، اما نوشیدن آن، به خصوص اگر مبتلا به دیابت هستید، ارزش تحمل تندی آن را دارد.

برای تازه واردها، بررسی های گذشته نشان می دهد که مکمل ریشه زنجبیل - از نظر فنی قوی تر از چای - سطح گلوکز خون ناشتا را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و همچنین تست A1C کاهش می دهد.

علاوه بر این، یک تحقیق  کوچک که در فوریه 2015 در  Journal of Complementary and Integrative Medicine منتشر شد، نشان می دهد که افراد دیابتی (که از انسولین استفاده نمی کردند) و به مدت سه ماه از مکمل زنجبیل استفاده می کردند، کنترل قند خون خود را بهبود بخشیدند و نتایج بین گروه زنجبیل و گروه کنترل قابل توجه بود.

در یک بررسی جداگانه، زنجبیل ممکن است با مهار آنزیم هایی که در روند متابولیسم کربوهیدرات نقش دارند و همچنین با افزایش حساسیت به انسولین، کنترل قند خون را در بدن تحت تأثیر قرار دهد. در نتیجه، محققان متذکر می شوند که، میزان جذب گلوکز به بافت عضلانی چربی و اسکلتی افزایش می یابد.

 

 

5   چای هیبیسکوس (Hibiscus) یا همان چای ترش ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند

چای ترش
چای ترش

 

این چای ترش وتند نه تنها خستگی آدم را به در می برد و فرح بخش است، بلکه می تواند در کنترل دیابت و سایر موارد مرتبط با این بیماری نقش داشته باشد.

چای ترش، برای سلامتی قلب مفید است و طبق انستیتوی ملی بهداشت، داشتن دیابت به این معنی است که احتمال ابتلا به بیماری قلبی در شما بیشتر است. بعلاوه احتمال حمله قلبی و سکته مغزی نیز بیشتر می باشد. 

"نوشیدن هشت اونس (تقریبا 227 گرم) چای هیبیسکوس (چای ترش)، دوبار در روز، باعث کاهش فشار خون سیستولیک در افراد دیابتی در یک دوره یک ماهه می شود که به خصوص برای این گروه  از افراد، خبر خوبی است، زیرا در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند." 

علاوه بر این، بررسی ها نشان می دهند که چای گیاه هیبیسکوس (چای ترش) به طور قابل توجهی به کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمک می کند.

فشار خون سیستولیک، که در بالا بدان اشاره شد، به فشار در عروق هنگام ضربان قلب اشاره دارد. فشار خون دیاستولیک عدد پایینی است که نشان دهنده فشار شریانی بین ضربان های قلب است.

 

 

6   چای رویبوس یا چای قرمز (Rooibos) به کند شدن پیشرفت دیابت کمک می کند

چای قرمز
چای قرمز

 

اگرچه مطالعات بیشتری مورد نیاز است، اما مدلهای آزمایشگاهی نشان می دهد این چای گیاهی، که از برگهای یک درختچه، در آفریقای جنوبی ساخته می شود، می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.

تحقیقات نشان می دهد که کاهش وزن یک عامل کلیدی در کمک به کند شدن روند دیابت در افراد مبتلا به پیش دیابت است یا جلوگیری از بروز دیابت نوع 2 می باشد. 

محققان همچنین به این نتیجه رسیده اند که کاهش وزن می تواند به افرادی که قبلاً دیابت نوع 2 داشتند، کمک کند تا قند خون خود را بهتر کنترل کنند و به طور بالقوه پیشرفت این بیماری را کاهش دهند.

به عنوان مثال، یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که چای رویبوس، ممکن است به جلوگیری از تشکیل سلول های چربی کمک کند، که به گفته محققان می تواند در پیشگیری از چاقی نقش داشته باشد.

علاوه بر این، با توجه به تحقیقی که در ماه مه سال 2019 در مجله PLoS One منتشر شد، چای رویبوس حاوی یک ترکیب گیاهی به نام آسپالاتین است، که دارای خواص کاهنده گلوکز است.

این مطالعه و تحقیق که در محیط آزمایشگاهی انجام شد، نشان داد که این ترکیب ممکن است به بازگشت عوارض مرتبط با این بیماری متابولیک، کمک کند. 

بیماری متابولیک یا سندرم متابولیک، گروهی از بیماری ها مانند چربی اضافی بدن در اطراف کمر و افزایش قند خون است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی و همچنین دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

بررسی های پیشین بر روی موش های مبتلا به دیابت نوع 2 ، نشان داد که آسپالاتین به بهبود ناتوانی یا عدم تحمل گلوکز کمک می کند. یا ممکن است در کنترل قند خون برای دیابت نوع 2 مفید باشد. 

علاوه بر آن، مطالعه ای بر روی انسان نشان داد که، نوشیدن چای رویبوس به کاهش سطح LDL کلسترول " بد" و تری گلیسیرید کمک می کند (اگرچه شرکت کنندگان در این مطالعه نیاز به نوشیدن شش فنجان در روز داشتند که شاید برای همه منطقی نباشد).

استفانسکی می گوید: هنگام خرید چای، این را بدانید: "فقط به این دلیل که این ماده در مقدار کمی در کیسه چای وجود دارد، به این معنی نیست که همان مقدار برای داشتن چنان تأثیری کافی است.

همچنین مراقب چای هایی باشید که روی بسته بندی "کاهش وزن" می نویسند. استفانسکی می گوید، "چای برگ سنا یا جعفری" ، "برخی از چای های خاص که ادعا می کنند باعث کاهش وزن یا نفخ شکم می شوند، می توانند حاوی موادی باشند که میزان ادرار را بالا می برند، باعث اسپاسم روده بزرگ یا منجر به اسهال می شوند." این عوارض برای افرادی که بدنبال بهبود سلامتی هستند - به هیچ وجه - ایده آل نیست.

 

 

7   چای نعناع

چای نعناع
چای نعناع

 

افزودن چای نعناع به چرخه نوشیدنی های خود ممکن است به شما احساس آرامش بدهد - و این خبر خوبی برای تست A1C شما است. 

"برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که سطح استرس بالایی دارند، اثرات آرام بخش چای نعناع ممکن است مفید باشد، زیرا کاهش استرس اغلب می تواند سطح گلوکز خون را بهبود بخشد." طبق گفته دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، استرس می تواند سطح قند خون شما را افزایش دهد و کنترل آنها را دشوارتر کند.

در یکی از مطالعات گذشته، محققان دریافتند که رایحه نعناع (که می توانید هنگام نوشیدن چای خود آن را احساس نمایید!) به کاهش اضطراب، ناامیدی و خستگی رانندگان در معرض بوی آن قرار گرفته اند کمک می کند.

و مقاله دیگری که در اکتبر 2019 در مجله Journal of Pain Research منتشر شد، نشان داد که رایحه نعناع به کاهش درد و اضطراب ناشی از کاتتریزاسیون وریدی کمک می کند. البته محققان رایحه درمانی نعناع را قبل از این روش، توصیه می کنند.

 

 

حرف آخر در مورد تهیه و نوشیدن چای در صورت ابتلا به دیابت

هر چای را که انتخاب کنید، فقط این دستورالعمل ها را بخاطر بسپارید. "اگر به دیابت مبتلا هستید، مهم است که نوشیدنی های خود را بدون قند مصرف کنید، به چای های سبز، گیاهی یا سیاه بچسبید و حواستان باشد که چه زمانی باید مصرف کافئین را قطع کنید تا بتواند بهترین خواب را داشته باشید." 

 

اکنون بفرمایید و برای خود یک چایی بریزید و از خوردن آن لذت ببرید! 

سلامت باشید!

 

 

 



EVERYDAY HEALTH

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تأثیرگذاری لبنیات برروی هورمونها
تأثیرگذاری لبنیات برروی هورمونها

می دانستید که مصرف لبنیات بر روی هورمون ها تأثیر سو دارد؟ آیا تا به حال مصرف شیر غیر لبنی را امتحان کرده‌اید؟ با ما همراه شوید؟

ورزش و سلامتی 1399/10/30 مشاهده مطلب

کربوهیدرات بالا و رابطه آن با پرخوری
کربوهیدرات بالا و رابطه آن با پرخوری

آیا میدونین کربوهیدرات ها چه هستن؟ چه مقدار باید مصرف بشن؟ اصلا مصرف بشن یا نه؟ اگر زیاد مصرف بشن چه ضرری داره؟ ارتباطش با سیگنال پاداش مغزی چیه؟

ورزش و سلامتی 1400/02/01 مشاهده مطلب

شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟
شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟

همانطور که می دونید، شیر لبنی با معده و دستگاه گوارش همه سازگاری نداره.شیرهای گیاهی مانند شیر جو دوسر و شیر بادام می توانند جایگزین مقوی برای شیر لبنی باشند.

غذا و آشپزی 1400/04/22 مشاهده مطلب

9 عامل مؤثر بر سرعت کاهش وزن
9 عامل مؤثر بر سرعت کاهش وزن

از آنجایی که همه می خوان سریع وزن کم کنن، باید گفت که 9 عامل وجود داره که به سرعت وزن کم کردن فرد تأثیر می گذاره. پس با ما همراه باشین.

سبک زندگی و موفقیت 1400/04/28 مشاهده مطلب

آزمایشی ساده و خونگی جهت سنجش سلامت مغز
آزمایشی ساده و خونگی جهت سنجش سلامت مغز

با انجام این تست ساده در هر کجا که هستید می تونید از سلامت مغزتان مطمئن شوید!

ورزش و سلامتی 1400/10/15 مشاهده مطلب

فوائد شگفت انگیز خوردن زیتون
فوائد شگفت انگیز خوردن زیتون

از دید علمی خواص متعددی در زیتون و روغن زیتون نهفته است که به کاهش التهاب، بهبود عملکرد شناختی و داشتن قلبی سالم کمک می کند.

ورزش و سلامتی 1401/02/31 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید