کیک اسپرسو شکلاتی

غذا و آشپزی 1400/03/10 22:17:21
کیک اسپرسو شکلاتی
در این مقاله طرز تهیه این دسر بسیار عالی و پر ملات را برای دوستداران شکلات، آوردیم که حتمأ دوست خواهند داشت!

کیک اسپرسو شکلاتی

این کیک اسپرسوی شکلاتی یک کیک تر و پر ملات است که با دو نوع قهوه پر شده تا طعم شکلات را بیشتر کند! این کیک بدون تخم مرغ و لبنیات ساخته شده، یک کیک ساده و در عین حال زیبا است که مطمئناً تحت تأثیر قرار می گیرد!

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این دسر بسیار عالی را برای دوستداران شکلات، آماده کرده ایم که حتمأ دوست خواهید داشت! زیرا، اگرچه اسپرسو و قهوه دم کرده در خود دارد، اما در واقع هیچ عطر و طعم قهوه ای ندارد. درعوض، بدلیل لایه خامه ای عطر و طعم شکلات را تشدید می کند.  

 

چگونه کیک اسپرسو شکلاتی درست کنیم؟

مواد تشکیل دهنده:

  • آرد همه منظوره - که به عنوان آرد ساده هم شناخته می شود. اگر دوست دارید کیک شما فاقد گلوتن باشد، می توانید از آرد همه منظوره فاقد گلوتن و حاوی صمغ زِنتان، استفاده کنید.
  • شکر - شکر سفید یا قهوه ای.
  • پودر کاکائو– 100٪ پودر کاکائو غیرشیرین و فرآوری شده.
  • پودر اسپرسو - فقط اندازه سر انگشت هم طعم شکلات مشخص باشد و هم به نام دسر لطمه نزند.
  • جوش شیرین - با سرکه واکنش نشان می دهد و به جای تخم مرغ از آن استفاده می شود.
  • نمک - تمام مواد دیگر را متعادل می کند.
  • سرکه– سرکه سفید یا سیب.
  • عصاره وانیل - برای تهیه یک کیک خوب همیشه لازم است.
  • روغن نباتی - از هر روغنی با طعم خنثی می توان استفاده کرد. نباتی، کلزا (کانولا) و روغن دانه گلرنگ همه گزینه های خوبی هستند.
  • قهوه دم کرده - عطر و طعم شکلات را نمایان می کند. می توان از قهوه بدون کافئین یا قهوه استاندارد استفاده کرد.
  • خامه شکلاتی - برای برای بین لایه ها و تزئین روی آن


نکاتی برای تهیه بهترین کیک اسپرسو


•    به منظور عکاسی، این کیک به صورت 9 لایه درست شده است. شما اصلاً نیازی به این کار ندارید و می توانید آن را به صورت کیک 3 لایه هم درست کنید.
•    پودر اسپرسو، شبیه قهوه فوری نیست. آن را از فروشگاه های مواد غذایی یا قنادی ها تهیه کنید. اگر چیزی پیدا نکردید، و یا در دسترس نبود، کافی است آن را حذف کرده و از یک قهوه دم کرده قوی استفاده کنید.
•    اگر به کافئین حساسیت دارید، می توانید از قهوه بدون کافئین یا شیر بادام شیرین نشده استفاده کنید.

کیک شکلاتی اسپرسو
کیک اسپرسو شکلاتی

 

 

نگهداری و فریز کردن کیک اسپرسو شکلاتی


برای نگهداری: کیک باقیمانده را می توانید در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید. تا 2 هفته ماندگاری دارد.
برای فریز کردن: برشهای کیک را در ظروف وکیوم و بدون درز مخصوص فریزر نگهداری نمایید. تا 6 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

 

میزان مواد لازم برای تهیه کیک اسپرسو شکلاتی

  • 4 و 1/2  فنجان آرد همه منظوره
  • 3/4  فنجان پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو
  • 3 فنجان شکر قهوه ای، سفید یا ترکیبی از این دو
  • 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 و 1/4 فنجان روغن گیاهی (نباتی)، کلزا (کانولا) یا روغن گلرنگ
  • 3 فنجان قهوه دم کرده که دمای محیط را به خود گرفته است *( به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 3 فنجان خامه شکلاتی برای روکش** (به یادداشت ها مراجعه کنید)


طرز تهیه

1.    فر را با دمای 180C / 350F گرم کنید. سه قالب کیک 8 اینچی را چرب کرده و کنار بگذارید.
2.    در کاسه بزرگ مخلوط کردن، مواد خشک خود را اضافه کنید و خوب هم کنید. سپس مواد تر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانیکه یک خمیر ضخیم به عمل بیاید.
3.    خمیر را به طور مساوی بین سه قالب کیک تقسیم کنید. کیک ها را به مدت 25-27 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که سیخ  یا خلال دندان که داخلش فروکنید، تمیز بیرون بیاید.
4.    قبل از اینکه هر کیک را به سه قطعه نازک بریزید، بگذارید کیک ها کاملاً سرد شوند. یکی از لایه ها را بر روی یک سطح صاف قرار دهید، ولایه ای نازک از خامه را روی سطح آن پخش کنید. تکه دوم کیک را اضافه کنید و به دنبال آن خامه بیشتر. این کار را تا زمانی تکرار کنید که همه نه تکه کیک را خامه ای کرده و روی هم قرار داده باشید. خامه باقیمانده را دور و اطراف کیک پخش کنید. قبل از برش دادن و سرو، بگذارید 30 دقیقه بماند.

کیک اسپرسو شکلاتی
کیک اسپرسو شکلاتی

 

یادداشت ها

* می توانید به جای آن از شیر بادام شیرین یا هر شیر گیاهی دیگر استفاده کنید.
** از هرنوع خامه ای می توان استفاده کرد. در اینجا از خامه سالم استفاده شده است که طرز تهیه آن در پایین آورده شده است.

می توانید به سادگی این دسر را به صورت کیک 3 لایه در آورید. نگران نباشید. برش هر کیک را به سه قطعه بردارید.

 

 


 

خامه شکلاتی سالم (بدون شکر تصفیه شده)

این خامه سالم بسیار غنی و خامه ای است، و برای استفاده در بسیاری از دسرها عالی است! بدون کره، بدون لبنیات و بدون شکر تصفیه شده، و بدون پودر قند درست می شود!

خامه سالم
خامه سالم

 

مواد لازم برای تهیه خامه شکلاتی سالم

  • 1/2 فنجان روغن نارگیل ذوب شده است
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا (اگر نبود عسل)
  • 1/2 فنجان پودر کاکائو (دراینجا از پودر کاکائو تلخ استفاده شده است)
  • 1 فنجان سس سیب سیب شیرین نشده - به یادداشت ها مراجعه کنید *
  • 1 قاشق غذاخوری آرد نارگیل یا نشاسته ذرت اختیاری - به یادداشت ها مراجعه کنید **

 

طرز تهیه خامه شکلاتی سالم

1.    در یک کاسه بزرگ مخلوط کن، روغن نارگیل، شیرین کننده چسبناک دلخواه و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا یک شکلات مایع براق باقی بماند.
2.    سس سیب شیرین نشده خود را به آن اضافه کنید. با 1 فنجان شروع کنید و بسته به نوع بافتی که دارید ادامه دهید.
3.    حداقل 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی غلیظ شود. اگر لازم است فوراً از آن استفاده کنید، یک یا دو قاشق غذاخوری آرد نارگیل یا نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.

 

خامه
خامه

 


یادداشت ها

* برای خامه آبکی و رقیق، سس سیب (یا شربت افرا) بیشتری اضافه کنید.
** همچنین، می توانید مدت طولانی تری در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

ارزش غذایی

در 1 وعده 
 کالری: 295 کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 39 گرم | پروتئین: 6 گرم | چربی: 14 گرم | سدیم: 374 میلی گرم | پتاسیم: 161 میلی گرم | فیبر: 3 گرم | کلسیم: 15 میلی گرم | آهن: 3 میلی گرم 

 

 


The Big Man’s World

 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

کیک وارونه پرتقالی کاراملی
کیک وارونه پرتقالی کاراملی

کیک وارونه پرتقالی کاراملی با بادام و هل، کیکی خوشمزه و پخت آن راحت است که می‌توانید در خانه درست کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید.

غذا و آشپزی 1399/10/24 مشاهده مطلب

استارباکس با لیوانهای جدید
استارباکس با لیوانهای جدید

استارباکس با درست کردن لیوانهای قابل استفاده مجدد و ترویج فرهنگ استفاده از این نوع لیوان ها در شعب خودش داره برای انهدام لیوانهای یکبار مصرف آماده میشه.

کسب و کار و اقتصاد 1400/01/21 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

اسموتی پرتقالی جولیوس
اسموتی پرتقالی جولیوس

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه پرتقالی جولیوس و نکات ظریف و مهم در درست کردن آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید