کیک لیمو و روغن زیتون

غذا و آشپزی 1400/03/01 21:13:51
کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون یک کیک خوشمزه فلسطینی است که درست کردن آن هم بسیار ساده است. درست کنید و لذت ببرید.

کیک فلسطینی لیمو و روغن زیتون


در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده به منظور ادای احترام به مردم فلسطین دستور پخت یک کیک سنتی را برایتان آماده کرده ایم، که هر کدام از عناصر استفاده شده در این کیک، نماد چیزی است: 

کیک لیمو و روغن زیتون فلسطینی
کیک لیمو و روغن زیتون فلسطینی

 

شاخه زیتون: نشان دهنده استقامت بی وقفه مردم فلسطین است. با وجود همه ناملایمات قوی و سربلند هستند. درختان زیتون حتی در زمان خشکسالی هم به رشد خود ادامه می دهند و شاهدی بر قدرت مردم آن سرزمین هستند. این شاخه همچنین نماد صلح برای مردم فلسطین و همه انسانهای این سرزمین است.

روغن زیتون: فلسطین به خاطر تولید روغن زیتون معروف است. این یکی از صادرات اصلی آنها و ستون فقرات اقتصاد فلسطین است.

دانه های جواهرگون انار: انار میوه ای محبوب در دستور غذاهای فلسطینی و خاورمیانه است. کاربردهای متنوعی دارد و به روشهای مختلفی استفاده می شود. انار نماد باروری، فراوانی و مقاومت است.

لیمو: ماده اصلی در غذاهای فلسطینی و خاورمیانه لیمو می باشد. لیمو نشان دهنده طول عمر، عشق و دوستی است. درخت لیمو همچنین در فرهنگ ها و ادیان مختلف نمادی از امید قلمداد می شود. همچنین ندای امید به آینده ای درخشان و موفق است.

 

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو و روغن زیتون

 

  4 تخم مرغ
  ½ لیمو ، پوست رنده شده
  ¼ فنجان آب لیمو تازه
  ½ فنجان روغن زیتون بکر
  ½قاشق چای خوری عصاره وانیل
   1  فنجان آرد بادام
  ½فنجان آرد همه منظوره (یا آرد بدون گلوتن)
  1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  ½ قاشق چایخوری نمک

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

 

طرز تهیه کیک لیمو و روغن زیتون

 

1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. قالب کیک را با قلم موی آشپزی آغشته به روغن کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آغشته کردن قالب کیک به روغن
آغشته کردن قالب کیک به روغن

 
2. تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که رنگ آنها روشن، پفی و کم رنگ شود. حجم آن سه برابر خواهد شد.
3. آبلیمو، پوست لیمو، عصاره وانیل و روغن زیتون را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
4. آرد بادام، آرد همه منظوره، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را هم اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
5. سپس مخلوط را درون قالب کیک آماده شده بریزید. 

ریختن مخلوط داخل قالب
ریختن مخلوط داخل قالب

 

6. حال قالب را به مدت 25-30 دقیقه داخل فر گذاشته تا بپزد؛ یعنی تا زمانی که سطح آن قهوه ای طلایی شود و وقتی انگشت خود را روی آن فشار دهید، به حالت اول باز گردد.

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

 

7. نوش جان!

نوش جان
نوش جان

 

 

 


The Sweet Advocate

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
قهوه چیست؟
قهوه چیست؟

آیا تا به حال درخت قهوه را از نزدیک دیده اید؟ در اینجا شما را با درخت قهوه و آناتومی میوه یا گیلاس قهوه آشنا می کنیم.

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات
11 ترفند خلاقانه برای استفاده از پوست مرکبات

گاهی پوست مرکبات از خود آنها مفیدتر هستند. در اینجا 11 ترفند برای استفاده از آنها به عنوان آبنبات، طعم دهنده، آفت کش و حتی در لوازم آرایشی و غیره آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/06/01 مشاهده مطلب

تشخیص زعفران خالص از تقلبی
تشخیص زعفران خالص از تقلبی

گیاه زعفران را می‌توان بین انگشتان دست فشرده و به شکل یک توپ گرد درآورد تا بتوان زعفران تقلبی را از زعفران خالص تشخیص داد.

غذا و آشپزی 1401/02/11 مشاهده مطلب

رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات
رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات

سبزیجات معمولا بعد از پخت، طعم خوشایندی پیدا نمی کنند. این مقاله به شما راهکارهایی را برای خوش طعم کردن مزه سبزیجات پخته ارائه می دهد.

غذا و آشپزی 1401/06/13 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید