کیک لیمو و روغن زیتون

غذا و آشپزی 1400/03/01 21:13:51
کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون یک کیک خوشمزه فلسطینی است که درست کردن آن هم بسیار ساده است. درست کنید و لذت ببرید.

کیک فلسطینی لیمو و روغن زیتون


در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده به منظور ادای احترام به مردم فلسطین دستور پخت یک کیک سنتی را برایتان آماده کرده ایم، که هر کدام از عناصر استفاده شده در این کیک، نماد چیزی است: 

کیک لیمو و روغن زیتون فلسطینی
کیک لیمو و روغن زیتون فلسطینی

 

شاخه زیتون: نشان دهنده استقامت بی وقفه مردم فلسطین است. با وجود همه ناملایمات قوی و سربلند هستند. درختان زیتون حتی در زمان خشکسالی هم به رشد خود ادامه می دهند و شاهدی بر قدرت مردم آن سرزمین هستند. این شاخه همچنین نماد صلح برای مردم فلسطین و همه انسانهای این سرزمین است.

روغن زیتون: فلسطین به خاطر تولید روغن زیتون معروف است. این یکی از صادرات اصلی آنها و ستون فقرات اقتصاد فلسطین است.

دانه های جواهرگون انار: انار میوه ای محبوب در دستور غذاهای فلسطینی و خاورمیانه است. کاربردهای متنوعی دارد و به روشهای مختلفی استفاده می شود. انار نماد باروری، فراوانی و مقاومت است.

لیمو: ماده اصلی در غذاهای فلسطینی و خاورمیانه لیمو می باشد. لیمو نشان دهنده طول عمر، عشق و دوستی است. درخت لیمو همچنین در فرهنگ ها و ادیان مختلف نمادی از امید قلمداد می شود. همچنین ندای امید به آینده ای درخشان و موفق است.

 

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو و روغن زیتون

 

  4 تخم مرغ
  ½ لیمو ، پوست رنده شده
  ¼ فنجان آب لیمو تازه
  ½ فنجان روغن زیتون بکر
  ½قاشق چای خوری عصاره وانیل
   1  فنجان آرد بادام
  ½فنجان آرد همه منظوره (یا آرد بدون گلوتن)
  1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  ½ قاشق چایخوری نمک

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

 

طرز تهیه کیک لیمو و روغن زیتون

 

1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. قالب کیک را با قلم موی آشپزی آغشته به روغن کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آغشته کردن قالب کیک به روغن
آغشته کردن قالب کیک به روغن

 
2. تخم مرغ ها را با شکر به مدت 5 دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که رنگ آنها روشن، پفی و کم رنگ شود. حجم آن سه برابر خواهد شد.
3. آبلیمو، پوست لیمو، عصاره وانیل و روغن زیتون را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
4. آرد بادام، آرد همه منظوره، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را هم اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
5. سپس مخلوط را درون قالب کیک آماده شده بریزید. 

ریختن مخلوط داخل قالب
ریختن مخلوط داخل قالب

 

6. حال قالب را به مدت 25-30 دقیقه داخل فر گذاشته تا بپزد؛ یعنی تا زمانی که سطح آن قهوه ای طلایی شود و وقتی انگشت خود را روی آن فشار دهید، به حالت اول باز گردد.

کیک لیمو و روغن زیتون
کیک لیمو و روغن زیتون

 

7. نوش جان!

نوش جان
نوش جان

 

 

 


The Sweet Advocate

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
توپ بیسکویت و سیب با شکلات
توپ بیسکویت و سیب با شکلات

یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!

غذا و آشپزی 1399/10/09 مشاهده مطلب

لاته پسته (Pistachio Latte)
لاته پسته (Pistachio Latte)

در این بخش برای دوست داران قهوه و بخصوص قهوه لاته، آموزش لاته پسته را آماده کرده‌ایم که به تازگی طرفداران زیادی هم پیدا کرده است.

غذا و آشپزی 1399/10/19 مشاهده مطلب

آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟
آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟

آووکادو دوست دارین؟ آووکادوی رسیده بهتره یا نیمه رسیده؟ کدوم قسمت آووکادو از بقیه قسمت هاش مقوی تره؟ اگر می خواید بدونین، پس این مقاله مال شماست!

غذا و آشپزی 1400/01/24 مشاهده مطلب

پاستای مخصوص فصل بهار
پاستای مخصوص فصل بهار

در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

غذا و آشپزی 1400/01/31 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

7 ماده غذایی با 7 ترفند
7 ماده غذایی با 7 ترفند

شما بال مرغ را چطور مصرف می کنید؟ پوست تخم مرغ را چطور راحت و بی دردسر جدا می کنید؟ در اینجا 7 ترفند برای مصرف صحیح 7 ماده غذایی را برای شما به اشتراک گذاشتیم

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید