نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب

غذا و آشپزی 1400/02/29 20:02:28
نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب
در این مقاله براتون نانی آوردیم که فقط با آرد و سس سیب درست میشه و نیازی به مخمر، قند، کره، روغن، شکر یا تخم مرغ نداره!!! کاملا رژیمی.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه (بدون مخمر، قند، کره، روغن، یا تخم مرغ)

 

این نان های گرد سیب برای وقتی که هوس نان تازه پخته شده می کنید، یک دستور سریع و آسان است. به مخمر، شکراضافه، کره، روغن یا تخم مرغ نیاز ندارند. این نان های گرد، در حدود 30 دقیقه آماده می شوند. پوسته بیرونی آنها ترد و داخل نان ها نرم و پفکی است. برای درست کردن این نان های خوشمزه با مجله اینترنتی بیننده همراه باشید.


هر زمانی که درخانه نیاز به نان داشتید، می توانید خیلی راحت و بی درد سر آنها را درست کنید و از خورردنشان لذت ببرید. داخل این نان ها نرم و پفی است و به خاطر شیرینی سیب ها مقدار جزئی شیرینی دارد.

 

مواد مورد نیاز برای پخت این نان: 

•    اپل سس یا همان سس سیب (در واقع پوره سیب پخته شده است به همراه وانیل ، دارچین ، ادویه مخصوص پای سیب، عسل و شکر قهوه ای)
•    آرد پفکی

**  آرد پفکی همان آرد سلف رازینگ است که دارای مقداری نمک و بکینگ پودر است (شما، خودتان هم می توانید آن را با آرد ساده، بکینگ پودر و نمک درست کنید)

** برای این دستور از سس سیب شیرین نشده استفاده شده تا فقط از قند طبیعی سیب استفاده شود. اگر برایتان مهم نبود می توانید از سس سیب شیرین شده استفاده کنید. 

 

بافت و مزه نان


این نان دارای بافتی مشابه با نان سنتی است که با مخمر درست می شود. از بیرون کمی برشته است و درون آن نرم است. این نان، یک نان شیرین نیست، اما ردی از شیرینی، مربوط به طعم سیب ها، در خود دارد. اگر یک نان شیرین می خواهید، می توانید با افزودن کمی شکر به خمیر، آن را شیرین تر کنید. 

بافت نان به اندازه کافی محکم است. بنابراین می توانید کره، کره بادام، مربا یا مواد دیگری اضافه کنید.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه
 بافت نان سیب

 


مواد لازم:

 

  •   سس سیب شیرین نشده ............ 8 اونس (226 گرم)
  • آرد پفکی............................ 2 فنجان (260 گرم)

 

دستورالعمل پخت نان سیب

 

  1.     فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با کاغذ روغنی  کف سینی فر را بپوشانید.
  2.    در یک کاسه بزرگ، سس و آرد را اضافه کنید. با کاردک آشپزی یا همان لیسَک هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و خمیر شکل بگیرد. خمیر بسیار چسبناک خواهد بود. با یک قاشق بزرگ بستنی چانه های نان را روی سینی فر که از قبل آماده کرده اید، بچینید. از این مواد 10 نان گرد در خواهد آمد.
  3.    با استفاده از دستهای تمیز و کمی مرطوب، سطح هر چانه خمیر را صاف کنید.
  4.   چانه ها را برای حدود 22-24 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها قهوه ای شوند، بپزید. بگذارید نان های گرد چند دقیقه قبل از سرو خنک شوند. بقیه نانهای خورده نشده را می توانید در ظروف وکیوم دمای اتاق برای چند روز یا بیشتر در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

 

یادداشت ها: 

•    برای تهیه آرد پفی یا پفکی خود، 2 فنجان آرد همه منظوره، 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/2 قاشق چایخوری نمک را در کاسه ریخته  و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. 2 فنجان برای این دستور غذا کافیست.
•    اشکالی ندارد اگر چونه های خمیر شما کاملا گرد نباشند. اگر می خواهید آنها را گردتر کنید، می توانید خمیر را با استفاده از یک قاشق بستنی با یک قالب درست کنید.
•    قرار نیست نان ها نان شیرین باشند. آنها فقط یک مقدار شیرینی از سیب دارند. اگر نان شیرین تری می خواهید می توانید مقداری شکر به خمیر اضافه کنید.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه
نان سیب 

 

ارزش غذایی

 

برای هر عدد نان سیب گرد:

کالری: 100 کیلو کالری، کربوهیدرات: 23 گرم، پروتئین: 2 گرم، سدیم: 311 میلی گرم، پتاسیم: 20 میلی گرم، فیبر: 1 گرم، شکر: 2 گرم، کربوهیدرات خالص: 22 گرم

البته این اندازه ها خیلی دقیق نیستند. برای پیدا کردن ارزش غذایی واقعی آنها با یک متخصص حرفه ای مشورت کنید.

 

 

 


KIRBIE’S CRAVINGS

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو

شیرینی برنجی یکی از شیرینی های خوش طعم و بو می باشد که به سادگی می توان آنرا در خانه تهیه کرد. بخصوص برای ایام کرونا خوراکی بسیار سالم و لذیذی می باشد.

غذا و آشپزی 1399/10/03 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)
نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)

اگر عاشق سیب زمینی هستین، با این دستور نون سیب زمینی خانگی غافلگیر میشین!! سیب زمینی‌ها، نون را مغذی و دلچسب می کنن و بافت فوق العاده ای به آن می بخشن.

غذا و آشپزی 1400/01/23 مشاهده مطلب

منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس
منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس

هنوز تابستان نشده، استارباکس مجموعه جدید منوی تابستانی خود را با چند نوشیدنی خنک و رنگارنگ همراه با فراپاچینو فانل کیک توت‌فرنگی معرفی می‌کنه!

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟
شیر جو دوسر یا شیر بادام؟ کدام بهتر است؟

همانطور که می دونید، شیر لبنی با معده و دستگاه گوارش همه سازگاری نداره.شیرهای گیاهی مانند شیر جو دوسر و شیر بادام می توانند جایگزین مقوی برای شیر لبنی باشند.

غذا و آشپزی 1400/04/22 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید