نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب

غذا و آشپزی 1400/02/29 20:02:28
نان سیب ساده تنها با آرد و سس سیب
در این مقاله براتون نانی آوردیم که فقط با آرد و سس سیب درست میشه و نیازی به مخمر، قند، کره، روغن، شکر یا تخم مرغ نداره!!! کاملا رژیمی.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه (بدون مخمر، قند، کره، روغن، یا تخم مرغ)

 

این نان های گرد سیب برای وقتی که هوس نان تازه پخته شده می کنید، یک دستور سریع و آسان است. به مخمر، شکراضافه، کره، روغن یا تخم مرغ نیاز ندارند. این نان های گرد، در حدود 30 دقیقه آماده می شوند. پوسته بیرونی آنها ترد و داخل نان ها نرم و پفکی است. برای درست کردن این نان های خوشمزه با مجله اینترنتی بیننده همراه باشید.


هر زمانی که درخانه نیاز به نان داشتید، می توانید خیلی راحت و بی درد سر آنها را درست کنید و از خورردنشان لذت ببرید. داخل این نان ها نرم و پفی است و به خاطر شیرینی سیب ها مقدار جزئی شیرینی دارد.

 

مواد مورد نیاز برای پخت این نان: 

•    اپل سس یا همان سس سیب (در واقع پوره سیب پخته شده است به همراه وانیل ، دارچین ، ادویه مخصوص پای سیب، عسل و شکر قهوه ای)
•    آرد پفکی

**  آرد پفکی همان آرد سلف رازینگ است که دارای مقداری نمک و بکینگ پودر است (شما، خودتان هم می توانید آن را با آرد ساده، بکینگ پودر و نمک درست کنید)

** برای این دستور از سس سیب شیرین نشده استفاده شده تا فقط از قند طبیعی سیب استفاده شود. اگر برایتان مهم نبود می توانید از سس سیب شیرین شده استفاده کنید. 

 

بافت و مزه نان


این نان دارای بافتی مشابه با نان سنتی است که با مخمر درست می شود. از بیرون کمی برشته است و درون آن نرم است. این نان، یک نان شیرین نیست، اما ردی از شیرینی، مربوط به طعم سیب ها، در خود دارد. اگر یک نان شیرین می خواهید، می توانید با افزودن کمی شکر به خمیر، آن را شیرین تر کنید. 

بافت نان به اندازه کافی محکم است. بنابراین می توانید کره، کره بادام، مربا یا مواد دیگری اضافه کنید.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه
 بافت نان سیب

 


مواد لازم:

 

  •   سس سیب شیرین نشده ............ 8 اونس (226 گرم)
  • آرد پفکی............................ 2 فنجان (260 گرم)

 

دستورالعمل پخت نان سیب

 

  1.     فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با کاغذ روغنی  کف سینی فر را بپوشانید.
  2.    در یک کاسه بزرگ، سس و آرد را اضافه کنید. با کاردک آشپزی یا همان لیسَک هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و خمیر شکل بگیرد. خمیر بسیار چسبناک خواهد بود. با یک قاشق بزرگ بستنی چانه های نان را روی سینی فر که از قبل آماده کرده اید، بچینید. از این مواد 10 نان گرد در خواهد آمد.
  3.    با استفاده از دستهای تمیز و کمی مرطوب، سطح هر چانه خمیر را صاف کنید.
  4.   چانه ها را برای حدود 22-24 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها قهوه ای شوند، بپزید. بگذارید نان های گرد چند دقیقه قبل از سرو خنک شوند. بقیه نانهای خورده نشده را می توانید در ظروف وکیوم دمای اتاق برای چند روز یا بیشتر در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

 

یادداشت ها: 

•    برای تهیه آرد پفی یا پفکی خود، 2 فنجان آرد همه منظوره، 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/2 قاشق چایخوری نمک را در کاسه ریخته  و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. 2 فنجان برای این دستور غذا کافیست.
•    اشکالی ندارد اگر چونه های خمیر شما کاملا گرد نباشند. اگر می خواهید آنها را گردتر کنید، می توانید خمیر را با استفاده از یک قاشق بستنی با یک قالب درست کنید.
•    قرار نیست نان ها نان شیرین باشند. آنها فقط یک مقدار شیرینی از سیب دارند. اگر نان شیرین تری می خواهید می توانید مقداری شکر به خمیر اضافه کنید.

نان سیب تنها با دو ماده اولیه
نان سیب 

 

ارزش غذایی

 

برای هر عدد نان سیب گرد:

کالری: 100 کیلو کالری، کربوهیدرات: 23 گرم، پروتئین: 2 گرم، سدیم: 311 میلی گرم، پتاسیم: 20 میلی گرم، فیبر: 1 گرم، شکر: 2 گرم، کربوهیدرات خالص: 22 گرم

البته این اندازه ها خیلی دقیق نیستند. برای پیدا کردن ارزش غذایی واقعی آنها با یک متخصص حرفه ای مشورت کنید.

 

 

 


KIRBIE’S CRAVINGS

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

کیک رویایی کرپ وانیلی
کیک رویایی کرپ وانیلی

این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است.

غذا و آشپزی 1399/11/21 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

چای ماسالا
چای ماسالا

دراین مقاله نگاهی کوتاه داریم به تاریخچه پیدایش چای ماسالا در هندوستان و اینکه از چه ادویه هایی در ساخت آن استفاده می شود.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

نان پسته برای صبحانه
نان پسته برای صبحانه

در این بخش طرز تهیه یه نون پسته لذیذ و مغذی را براتون آماده کردیم که برای وعده صبحانه می تونید ازش استفاده کنین. دستور از ما پخت از شما.

غذا و آشپزی 1400/03/16 مشاهده مطلب

نوشیدنی های خنک استارباکس برای تابستان
نوشیدنی های خنک استارباکس برای تابستان

در گرمای طاقت فرسای تابستان چیزی بیشتر از یک نوشیدنی خنک نمی چسبد. اینبار رفرشرهای گوارای اینستا را با طعم های جدید امتحان کنید!

غذا و آشپزی 1400/03/20 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید