7 ماده غذایی با 7 ترفند

غذا و آشپزی 1400/02/25 23:49:00
7 ماده غذایی با 7 ترفند
شما بال مرغ را چطور مصرف می کنید؟ پوست تخم مرغ را چطور راحت و بی دردسر جدا می کنید؟ در اینجا 7 ترفند برای مصرف صحیح 7 ماده غذایی را برای شما به اشتراک گذاشتیم

7 ترفند برای درست مصرف کردن 7 خوراکی

 

چند غذایی که شاید تا کنون اشتباه مصرف کرده ایم!

غذاهای خاصی هستند که محبوبیت جهانی دارند و همه آنها را می شناسند و می خورند. خیلی زود هم به ما یاد می دهند که فقط یک روش صحیح برای خوردن برخی غذاها وجود دارد. بنابراین، از قبل تصوراتی در مورد نحوه خوردن بال مرغ، ساندویچ و هزاران چیز دیگر در ما شکل می گیرد. به ندرت از خودمان سؤال می کنیم که چرا این مدلی می خوریم. اما در حقیقت، پی می برید که در تمام این مدت، بعضی از غذاها را نادرست خورده اید. 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، قصد داریم 8 ماده غذایی را به شما نشان دهیم که هرگز فکر نکرده اید که تمام این مدت به روش اشتباه می خوردید و بعد نحوه درست خوردن آنها را به شما نشان خواهیم داد!

 

1. بال مرغ

بال مرغ گاهی برای هر تعطیلی و سایر مواقع ضروری به نظر می آید. اما در مورد بال چند نکته وجود دارد که می تواند تجربه شما را بالا ببرد. اگر آنها را مستقیما از روی گریل بردارید ممکن است منجر به ایجاد لکه های ناخوشایند حاصل از چربی ها شود؛ البته بدون در نظر گرفتن آن استخوان های مزاحم که می توانند خطری جدی برای خفگی باشند. برای خوردن بال مرغ بدون هیچ مانعی، بال را در دو دست گرفته و دو سر آن را در جهت مخالف بچرخانید تا زمانی که صدای غضروف آن را بشنوید.

چرخاندن بال مرغ
چرخاندن دو طرف بال مرغ در جهات متفاوت

 

حال می توان استخوان ها را به راحتی جدا کرده و به راحتی استخوان نخست را بیرون بیاورید.

جداکردن استخوان بال مرغ
جداکردن استخوان بال مرغ

 

بال مرغ را توسط استخوان باقیمانده نگه دارید و آن را در دهان خود قرار دهید. اکنون می توانید تمام بال را در یک لقمه بخورید و فقط استخوان تمیز را باقی بگذارید.

خوردن تمام بال مرغ در یک لقمه
خوردن تمام بال مرغ در یک لقمه

 

2. ساندویچ

ساندویچ ها به هر دلیلی یک غذای کلاسیک همیشگی به شمار می آیند. اما اگر فکر می کنید راه دیگری برای خوردن ساندویچ وجود ندارد، دوباره فکر کنید. از این گذشته، همیشه گوشت شل و ول آن، از نان آویزان است. و این اصلا باحال نیست. یا برش های گرد کالباس که کل تکه نان را پوشش نمی دهد. این هم ایده آل نیست.

 

برش های گرد کالباس که کل تکه نان را پوشش نمی دهد
برش های گرد کالباس که کل تکه نان را پوشش نمی دهد

 

برای رفع این مشکل، گوشت کالباس را از وسط ببرید و آن را بالای نان قرار دهید. هر نیمه گوشت باید از قسمت برش خورده روی اضلاع نان تست قرار بگیرد. هنگامی که هر 4 نیمه گوشت را روی نان قرار دادید، کل نان کاملاً پوشیده می شود ، بعلاوه لازم نیست گوشت اضافی را از لبه ها جدا کنید.

هر نیمه گوشت از قسمت برش خورده باید روی اضلاع نان تست قرار بگیرد
هر نیمه گوشت از قسمت برش خورده باید روی اضلاع نان تست قرار بگیرد

 

3. تخم مرغ آب پز

پوست کندن تخم مرغ های آب پز ممکن است سخت باشد. برای سهولت در این کار، دفعه بعدی که قصد درست کردن یک تخم مرغ آب پز را دارید، کافی است یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر را به آب جوش اضافه کنید. این باعث افزایش PH آب می شود و جدا کردن پوسته تخم مرغ را بسیار راحت تر می کند.

بعد از اینکه تخم مرغ جوشید، کمی از پوسته تخم مرغ را از دو انتهای تخم مرغ جدا کنید.

1
1
 

 

تخم مرغ را در دست بگیرید، از یکی از سوراخ ها فوت کنید، تخم مرغ درسته از پوسته خود بیرون می پرد!

2
2

 

از یکی از سوراخ ها فوت کنید
از یکی از سوراخ ها فوت کنید

 

4. کاپ کیک

کاپ کیک ها تنها قیافه بامزه ای ندارند، بلکه بسیار خوشمزه هم هستند. اما گاز زدن به کل آن ممکن است چالش برانگیز و مشکل باشد و خامه روی کیک می تواند آثاری را در تمام صورت شما به جا بگذارد. فقط تعداد کمی از افراد دهانی به آن بزرگی دارند که بتواند یک لقمه بزرگ کیک را ببلعد. خجالت کشیدن یا نکشیدن، مسئله این است.

خوردن کاپ کیک خامه ای به روش معمول
خوردن کاپ کیک خامه ای به روش معمول

 

اما یک روش دیگر برای خوردن کاپ کیک وجود دارد! فقط کافیست قسمت زیر آن را ببرید تا بتوانید در هر لقمه، خامه و کاپ کیک داشته باشید.

قسمت انتهایی کاپ کیک را ببرید
قسمت زیر کاپ کیک را ببرید

 

ته بریده شده کاپ کیک را روی خامه قرار دهید و اکنون یک ساندویچ کاپ کیک دارید که می توانید بدون ترس از اینکه احمق به نظر برسید، هم خامه و هم کاپ کیک را با هم بخورید!

ته بریده شده کاپ کیک را روی خامه قرار دهید
ته بریده شده کاپ کیک را روی خامه قرار دهید

 

 

5. پرتقال

پرتقال میان وعده بسیار مناسبی است چرا که ویتامین C و اسید فولیک فوق العاده زیادی دارد. اما پوست کندن پرتقال می تواند به نوعی دردسر ساز شود. آبِ پرتقال، همه جا پاشیده می شود، انگشتان دستتان زرد و چسبناک می شوند و حتی بدتر: گوشت پرتقال هم پس از پوست کندن کاملاً له می شود.

پرتقال و پوست کردنش
پرتقال و پوست کردنش

 

در اینجا نحوه پوست گیری پرتقال به روش صحیح آورده شده است: با استفاده از چاقو سر و ته پرتقال را بزنید و جدا کنید.

با استفاده از چاقو سر و ته پرتقال را بزنید
با استفاده از چاقو سر و ته پرتقال را بزنید

 

سپس یک طرف پوست آن را برش برش دهید و پرتقال را بازکنید.

پوست آن را برش برش دهید و پرتقال را بازکنید
پوست آن را برش برش دهید و پرتقال را بازکنید

 


به این صورت برش های پرتقال کامل و آماده برای خوردن دارید.
(وا... هیچ کس مثل ما ایرانی ها تمیز پوست نمی کنه!!! اما گاهی پیش میاد که پرتقال آبدار و پرده آن بسیار نازک و ظریف است و هرکاری بکنی به هدر میره)

پرتقال ها آماده برای خوردن
پرتقال ها آماده برای خوردن

 

6. پسته

پسته یکی دیگر از میان وعده های فوق العاده سالم است. این مغزهای کوچک منبع غنی از ویتامین B12 و پتاسیم هستند. اما باز کردن پوسته ها همیشه آسان نیست، به خصوص اگر پوسته به اندازه کافی باز نشده باشد.

1
1

 

حال اگر احیانأ به یکی از آن پسته ها برخوردید، و فندق شکن هم در دسترس نبود، از پوسته دیگری برای باز کردن آن استفاده کنید.

2
2

 

از پوسته دیگر استفاده کنید تا پسته سر بسته را باز کنید و به راحتی به گنجینه سبز درون آن دست یابید. با این اوصاف بالاخره می توانید آخرین پسته موجود در کیسه را هم بخورید و دیگر هرگز مجبور نیستید که آن را کنار بیاندازید.

3
3

 

7. بستنی

آخرین و نه مهمترین، ترفندی است برای همه افرادی که دندان شیرین دارند (یعنی چیزهای شیرین دوست دارند). اگر بستنی را برای تعداد زیادی سرو می کنید، محشر به پا می شود: اولأ مدت زمان زیادی طول می کشد، زیرا بستنی برای قسمت کردن خیلی جامد است، از طرفی همه از کم بودن سهم خود نسبت به نفر بعدی شکایت دارند و غیره. 

حال به شما می گوییم که چه کار کنید: به سادگی و با استفاده از یک چاقو، بستنی را به قطعات مساوی برش دهید. لزومی ندارد که همیشه از اسکوپ گرد استفاده نمایید. اما این روش باعث می شود تا به راحتی بتوانید به همه به یک میزان بستنی سرو کنید. به این روش همه خوشحال می شوند!

1
1

 

برای این کار ظرف بستنی باز را برگردانید و بستنی را به آرامی از آن خارج کنید. حالا می توانید بستنی را با چاقو به صورت اسلایس اسلایس درآورید و برای مهمانان خود سرو کنید.

2
2

 

احتمالاً از خود می پرسید که چرا قبلاً هرگز به این ترفندهای غذایی توجه نکرده اید. شما نه تنها در وقت با ارزش خود صرفه جویی خواهید کرد، بلکه تمام دوستانتان نیز تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. بدین ترتیب، در واقع برده اید! 

حال شما بگویید، کدام یک از این ترفندها را تا به حال به کار برده‌اید؟ 

 

 


Cleverly

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

غذا و آشپزی 1400/02/05 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی
13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی

در این مقاله 13 دسر مفید و خوشمزه آورده شده که همگی دارای تأییدیه رژیم درمانی‌اند و می تونید بدون نگرانی آنها را مصرف کنید.

غذا و آشپزی 1400/05/18 مشاهده مطلب

بادام زمینی و فواید و مضرات آن
بادام زمینی و فواید و مضرات آن

بادام زمینی علاوه بر اینکه از سرطان، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی جلوگیری می‌کند، ممکن است موجب تغییر رنگ چشم یا ایجاد آلرژی نیز شود.

غذا و آشپزی 1400/07/13 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید