اسموتی پرتقالی جولیوس

غذا و آشپزی 1400/02/08 23:16:41
اسموتی پرتقالی جولیوس
در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه پرتقالی جولیوس و نکات ظریف و مهم در درست کردن آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

اسموتی پرتقالی جولیوس / ژولیوس

 

اسموتی اورنج جولیوس یا اسموتی پرتقالی جولیوس، نوشیدنی ای است خامه ای و پر از عطر و طعم، که ترکیب ترش و شیرین در آن طعم مطلوبی به آن بخشیده است. از این نوشیدنی می توان در وعده صبحانه، میان وعده و عصرانه استفاده کرد و یا حتی به عنوان یک دسر سبک لذت برد. تنها با 4 ماده اولیه و در عرض چند دقیقه می توان آن را آماده کرد! در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه و نکات ظریف و مهم در درست کردن آن با شما به اشتراک گذاشته شده است.

1
1

اسموتی پرتقالی جولیوس چیست؟

اسموتی پرتقالی جولیوس، اکثر افراد را معمولا به یاد سالهای نوجوانی و پاتوق خود در بازاراهای محلی می اندازد. تولید آن به سال 1920 در لس آنجلس برمی گردد، جایی در جنوب کالیفرنیا که به خاطر درختان پرتقال خود معروف است (a la Orange County).

اسموتی پرتقالی جولیوس یک نوشیدنی منجمد مخلوط است که در آن کنسانتره شیرین شده پرتقال نقش اصلی را بازی می کند. این یک تلاقی بین نوشیدنی، میلک شیک و اسموتی است - طعم آن مانند بستنی با روکش میوه ای است! اگر نمی توانید در بازار پیدا کنید، اصلا مشکلی نیست! چون تهیه این نوشیدنی در خانه در عرض چند دقیقه و به راحتی امکان پذیر است.

2
2

 

طرز تهیه اسموتی پرتقالی جولیوس

 

برای تهیه این اسموتی نارنجی فقط به 4 ماده (به علاوه یخ) نیاز دارید. بافت آن خامه ای و کف دار است؛ ترکیبی بین اسموتی رقیق تر و میلک شیک یخی.

شیر کامل: ما از شیر کامل برای قوام بیشتر و طعم بهتر استفاده می کنیم؛ اما شما می توانید از شیر با چربی 2٪ یا حتی بدون چربی استفاده کنید و همچنان خوشمزه خواهد بود.

عصاره وانیل: فقط کمی وانیل عطر و طعم خاصی به آن می بخشد.
کنسانتره آب پرتقال منجمد: این ماده با آب رقیق نمی شود. شما هم چنین از کنسانتره یخ زده استفاده کنید. این نه تنها نوشیدنی را سرد و تگری می کند، بلکه (مسلمأ) بهترین طعم پرتقال غلیظ را به نوشیدنی می دهد.

شیرین کننده: یک اسموتی پرتقالی جولیوس اصل، شکر دانه ریز را می طلبد؛ اما ما فکر می کنیم که به نوشیدنی نوعی بافت دانه ای می بخشد. بنابراین ما به جای آن از شیر تغلیظ شده شیرین برای ایجاد حس خامه ای فوق العاده و طعم بی نظیرآن استفاده می کنیم! در هر صورت، از یک شیرین کننده صرف نظر نکنید - برای تعادل مرکبات ترش به آن نیاز دارید.

یخ: یخ خرد شده راحتتر مخلوط می شود، اما مکعبی خوب است. هرچه از یخ بیشتری استفاده کنید، غلظت نوشیدنی بیشتر خواهد بود ، اما باعث کم شدن آب آن نیز می شود. بستگی به خودتان دارد!

 

چگونه اسموتی پرتقالی جولیوس را درست کنیم؟

تهیه این اسموتی محبوب پرتقالی جولیوس در آشپزخانه بسیار آسان است. درست مثل اکثر اسموتی ها، همه مواد را در مخلوط کن قرار داده، درب آن را بگذارید و مخلوط کنید تا یکدست شود و به قوام مورد نظر برسد. ما همیشه توصیه می کنیم مایعات را در ابتدا و یخ ها را در انتهای کار بریزید. سپس آن را داخل لیوان های بلند ریخته و با نی سرو کنید و لذتش را ببرید. با خامه فرم گرفته و خلال پرتقال آن را تزیین کنید که البته اختیاری است؛ اما چرا که نه!

 

تغییرات خانگی اسموتی پرتقالی جولیوس

میوه های یخ زده دیگر را اضافه کنید: با برش های موز یخ زده، توت فرنگی یا آناناس به منظور ایجاد ترکیباتی با عطر و طعم مختلف و غلظت بیشتر تركیب كنید.
آیا این اسموتی را می توان بدون لبنیات هم درست کرد؟ می توانید برای نسخه بدون لبنیات آن، مقداری شیر نارگیل را جایگزین شیر کامل کنید.

از آب پرتقال تازه استفاده کنید: می توانید این نوشیدنی را به جای کنسانتره آب پرتقال منجمد با آب پرتقال تازه تهیه کنید. نوشیدنی رقیق تری تولید می کند و طعم پرتقال آنچنان عالی نخواهد بود، اما هنوز هم خوب است. فقط کنسانتره آب پرتقال و آب مورد نیاز دستور را با 2 فنجان آب پرتقال تازه جایگزین کنید. همچنین می توانید آب پرتقال را در قالب های مکعبی مخصوص یخ فریز کنید، که به شما کمک می کند تا به بافت ایده آل نزدیک تر شوید.

ماست را امتحان کنید: برای بدست آوردن نوشیدنی یکدست تر و خامه دارتر، 1 فنجان شیر را با 2 فنجان ماست یونانی وانیلی جایگزین کنید و یخ را حذف کنید.
بستنی یخی چوبی درست کنید: باقیمانده آن را در قالب های بستنی بریزید ومنجمد کنید و در تابستان از خوردن آن لذت ببرید.

3
3

 

مواد لازم برای درست کردن اسموتی 

 

1 فنجان شیر کامل
1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/3 فنجان شیر تغلیظ شده شیرین (به یادداشت مراجعه کنید)
10 گرم کنسانتره آب پرتقال منجمد، تا حدی آب شده (بدون اضافه کردن آب)
1 و1/2 فنجان یخ
تخم مرغ خام یا پودر سفیده تخم مرغ، اختیاری (به یادداشت مراجعه کنید)
خامه فرم گرفته، برای تزئین، اختیاری است
برش های پرتقال، برای تزئین، اختیاری است

 

دستورالعمل 

همه مواد را به ترتیب لیست شده در مخلوط کن قرار دهید.
چند ثانیه با سرعت متوسط تا زیاد مخلوط کنید تا نرم شده و کف کند.
داخل لیوان ها بریزید.
با خامه فرم گرفته و یا یک برش پرتقال تزئین کرده و با نی لذت نوش جان کنید!

یادداشت

در ساخت اسموتی پرتقالی جولیوس اصیل از یک پیمانه "پودر قند نامحسوس" استفاده می کردند. برخی افراد از شکر دانه ریز نیز استفاده می کنند. ما فکر می کنیم این کار به نوشیدنی نوعی بافت دانه ای می دهد.  بنابراین به جای آن از شیر تغلیظ شده شیرین برای ایجاد حس خامه دار بودن و عطر و طعم عالی آن استفاده می کنیم! در هر صورت، از یک شیرین کننده استفاده شود.
همچنین می توانید یک تخم مرغ خام همزده شده به مخلوط  اضافه کنید. می توانید به جای استفاده از سفیده تخم مرغ، از پودر سفید تخم مرغ استفاده نمایید. البته ترجیح داده می شود که از هیچ یک از این مواد استفاده نشود، اما شما مطمئناً می توانید.

ارزش غذایی

کالری: 401 کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 67 گرم | پروتئین: 10 گرم | چربی: 10 گرم | چربی اشباع شده: 6 گرم | کلسترول: 35 میلی گرم | سدیم: 130 میلی گرم | پتاسیم: 939 میلی گرم | فیبر: 1 گرم | شکر: 67 گرم | ویتامین (A): 708 IU | ویتامین(C): 119 میلی گرم | کلسیم: 323 میلی گرم | آهن: 1 میلی گرم

 

 

 

 

 

 


Belly Full

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

لاته کدو حلوایی
لاته کدو حلوایی

دوستداران قهوه بخوانند. در این بخش می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی پاییزه و زمستانه را بهتون آموزش بدیم با نام لاته کدو حلوایی. عاشقش میشین ؛)

غذا و آشپزی 1399/10/12 مشاهده مطلب

پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

چای ماسالا
چای ماسالا

دراین مقاله نگاهی کوتاه داریم به تاریخچه پیدایش چای ماسالا در هندوستان و اینکه از چه ادویه هایی در ساخت آن استفاده می شود.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

تشخیص زعفران خالص از تقلبی
تشخیص زعفران خالص از تقلبی

گیاه زعفران را می‌توان بین انگشتان دست فشرده و به شکل یک توپ گرد درآورد تا بتوان زعفران تقلبی را از زعفران خالص تشخیص داد.

غذا و آشپزی 1401/02/11 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید