شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

غذا و آشپزی 1400/02/05 23:23:16
شیرینی دانمارکی با مغزی سیب
در این مقاله دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه، با مغزی سیب را مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده ایم.

چطور این شیرینی دانمارکی های خوشمزه با مغزی سیب را درست کنیم؟

 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، دستور پخت این شیرینی دانمارکی خوشمزه، مرحله به مرحله با شما به اشتراک گذاشته شده است.

درست کردن این دانمارکی های لذیذ را می توان به 4 بخش تقسیم شود: ابتدا خمیر را درست می کنیم. در مرحله بعدی، فیلینگ خوشمزه سیب را تهیه و طبخ می کنیم. سپس، هر شیرینی را شکل داده و به اصطلاح مونتاژ می کنیم و در آخر، دانمارکی ها را می پزیم.

درست کردن آن دشوار نیست، اما به زمان و صبر نیاز دارد. جا دارد بگوییم که وقت گیرترین قسمت آن درست کردن خمیر شیرینی است. بقیه دستور غذا خیلی سخت نیست. پس مرحله به مرحله با ما همراه باشید!

بریم بپزیم!

دانمارکی سیب
دانمارکی سیب

 

مواد لازم برای تهیه دانمارکی سیب

 

در اینجا مواد تشکیل دهنده را به 3 گروه تقسیم کرده ایم و تقریباً به ترتیب استفاده، آنها را لیست کرده ایم.


مواد لازم برای خمیر دانمارکی

2 و ¼ قاشق چایخوری (7 گرم) پودر خمیر مایع
⅔ فنجان (160 گرم) آب
3 قاشق غذاخوری (38 گرم) شکر (تقسیم می شود)
2 و ¼ فنجان (270 گرم) آرد نان (آرد پروتئین بالا)
1 فنجان (120 گرم) آرد همه منظوره (بیشتر برای پاشیدن) 
2 قاشق غذاخوری (16 گرم) شیر خشک
1 قاشق چایخوری (6 گرم) نمک دانه ریز
3 قاشق غذاخوری (43 گرم) کره، (نرم شده و دمای محیط را گرفته باشد) 
2 عدد تخم مرغ بزرگ (زده شده)
1 فنجان (227 گرم) کره بدون نمک (کره حیوانی / لاکتیکی)، نرم شده (برای لمینیت یا لایه لایه سازی)

مواد لازم برای خمیر  دانمارکی
مواد لازم برای خمیر دانمارکی

 

مواد لازم برای وسط دانمارکی

⅔ فنجان (133 گرم) شکر
⅓ فنجان (79 گرم) آب
1 قاشق چایخوری (3 گرم) پودر دارچین
1 قاشق غذاخوری (8 گرم) نشاسته ذرت
3 عدد سیب بزرگ (به انتخاب شما) ، پوست کنده، بدون هسته و خرد شده
نصف قاشق چایخوری (3 گرم) آب لیمو تازه (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری (43 گرم) کره

مواد لازم برای وسط دانمارکی
مواد لازم برای وسط دانمارکی

 


مواد لازم برای برای رویه شیرینی

1 تخم مرغ بزرگ؛ زده شده با 1 قاشق غذاخوری آب

مرحله آخر هم که مرحله پخت است.

پودر قند برای تزیین (اختیاری)

 

علاوه بر مواد اولیه، شما به یک استند مخلوط کن، سلفون، یک چاقوی تیز یا کاتر پیتزا بُر، تابه های سیلیکونی یا کاغذ روغنی مخصوص فر نیاز دارید.

 

آماده سازی خمیر دانمارکی

  • همه مواد را جمع کنید. با درست کردن خمیرمایع شروع کنید. آب و 1 قاشق غذاخوری شکر به پودر خمیر مایع اضافه کنید. هم بزنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
  •  بعد، آردها، شیر خشک و نمک را در کاسه مخلوط کن الک کنید.
  • سپس، مخلوط مخمر، تخم مرغ ها، کره و 2 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را به مواد خشک اضافه کنید. کاملا مخلوط کنید تا از ترکیب آنها خمیر تشکیل شود.
  • خمیر را 8-10 دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود.
  • بعد، خمیر را به صورت گرد درآورید و در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید و در آن را بپوشانید. بگذارید یک ساعت بماند یا تا زمانی که اندازه آن دو برابر شود.

 

ساخت مواد میانی شیرینی

  • وقتی خمیر در حال استراحت است، مواد وسط شیرینی را ازسیب درست کنید. سیب ها را شسته، پوست آنها را بگیرید و بخش وسط آنها را از هسته خالی کنید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. می توانید از سیب های مختلف استفاده نمایید. استفاده از سیب های مختلف به آن ها  بافت و شیرینی متفاوتی می بخشد.
  • در یک شیرجوش متوسط، شکر، آب، دارچین و نشاسته ذرت را بریزید. هم بزنید و بگذارید تا جوش بیاید.
  • سپس نیمی از سیب های خرد شده را اضافه کنید. سیب ها را حدود 8-10 دقیقه، روی حرارت متوسط هم بزنید تا پخته و نرم شوند. تکه های باقیمانده سیب را اضافه کنید و 6-8 دقیقه دیگر صبر کنید تا بپزند. مرتباً هم بزنید تا مطمئن شوید سیب ها پخته شده اند. 

 

  • نکته: از پختن سیب ها در 2 مرحله به این شکل، یک مغزی خوب برای وسط شیرینی بدست می آید که در آن همه تکه های سیب نرم و له شده نیستند. 
    وقتی آماده شد، آن را از روی حرارت برداشته، کره (و در صورت استفاده آب لیمو) به آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
ساخت مواد میانی شیرینی
ساخت مواد میانی شیرینی

 

شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها

  • وقتی خمیر آماده شد، آن را به روی سطح کار که کمی آردپاشی شده، بگذارید. سپس، خمیر را با وردنه به شکل یک مستطیل تقریباً ″x 15 "20 (50 سانتی مترx 38) در بیاورید.
  • حدود ⅓ فنجان (76 گرم) کره نرم شده را بر روی حدود ⅔ از مستطیل پخش کنید.
  • ⅓ ورق خمیر را به وسط تا بزنید و از طرف بدون کره شروع کنید و بخش کره خورده را ⅓ به وسط تا کنید.
  • سپس 2 بار دیگراین کار را تکرار کنید؛ با وردنه آن را پهن کنید و کره بمالید.
  • نکته: به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از چسبیدن، سطح کار و خمیر خود را کمی آرد پاشی کنید. اگر خمیر یا کره خیلی چسبناک است، برای سهولت در کار به مدت 10 دقیقه داخل فریزر بروید.
  • بعد از اتمام کار، خمیر ورقه ورقه را کاملاً داخل پلاستیک بپیچید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 1
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 1

 

شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 2
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 2

 


  • وقتی آماده شد، خمیر را از کیسه بیرون آورده، اندازه بزنید و به 3 قطعه یکنواخت برش دهید.
  • شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 3
    شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 3
     
  • یک قطعه را بردارید و با وردنه به شکل مستطیل 13½” x 9” (34cm x 23cm)  در بیاورید و سپس به 6 مربع تقسیم کنید. هر مربع باید تقریباً 4 ″ (10 سانتی متر) باشد. این کار را با 2 قطعه دیگر تکرار کنید تا در مجموع به 18 مربع برسید.
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 4
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 4

 

  • برای شکل دادن، مربع را از وسط تا کنید تا یک مثلث ایجاد کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز یا پیتزا بر، حدود ½ ”(1 سانتی متر) را در امتداد لبه های مثلث برش دهید و بگذارید تقریبا ½ ”(1 سانتی متر) بریده نشده باقی بماند.
  • مربع را باز کنید و به آرامی لبه برش خورده را گرفته و روی گوشه بریده شده دیگر قرار دهید. به آرامی فشار دهید تا تنظیم شود. و با طرف دیگر تکرار کنید. در آخر شما با یک شکل الماس زیبا روبرو خواهید شد.
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 5
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 5

 

همه مربع های شکل گرفته را روی یک کاغذ روغنی نسوز قرار دهید. روی آن را بپوشانید و در محل گرم قرار دهید تا حدود یک ساعت استراحت کند. وقتی آماده شد، روی آنها را به تخم مرغ زده شده با آب آغشته نمایید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 6
شکل دادن خمیر و پیچیدن دانمارکی ها 6

 

پختن و به اتمام رساندن کار شیرینی دانمارکی با مغزی سیب

 

  • با دقت و با قاشق وسط هر شیرینی را با مواد آماده شده از سیب و دارچین پرکنید.
پرکردن وسط شیرینی ها
پرکردن وسط شیرینی ها

 

  • به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که بالای شیرینی قهوه ای طلایی شود، آن را در فر بپزید.
پخت دانمارکی ها
پخت دانمارکی ها

 

  • وقتی آماده شد، از فر خارج کنید. دانمارکی ها را روی توری های خنک کننده قرار دهید.

 

گذاشتن دانمارکی ها بر روی توری برای خنک شدن
گذاشتن دانمارکی ها بر روی توری برای خنک شدن
 
  • اگر دوست دارید قبل از سرو، روی آن کمی پودر قند بپاشید. 
پاشیدن پودر قند در صورت تمایل
پاشیدن پودر قند در صورت تمایل

 

دانمارکی های خوشمزه و لایه ای سیب شما آماده است! نوش جان!


نکاتی در مورد شیرینی خوشمزه دانمارکی سیب 

 

چند نکته پس از تهیه این شیرینی های دانمارکی:

1.    رو بخش لایه لایه کردن خمیر سریع کار کنید. کره و خمیر باید خنک بماند تا شیرینی نهایی لایه لایه و کره ای شود.
2.    وقتی خمیر خیلی نرم است، آن را برای مدت کوتاهی درون یخچال یا فریزر قرار دهید تا خنک شود و سفت شود، بنابراین کار با آن راحت تر است.
3.    ما سیب را به قطعات بزرگتر برش دادیم، تا زیر دندان حس شود؛ شما اگر دوست داشتید، می توانید آنها را به قطعات کوچکتر دربیاورید.
4.    اگر طعم بیشتری را از مواد آماده شده با سیب ترجیح می دهید، در صورت تمایل ادویه های دلخواه دیگری (مانند هل، جوز هندی یا ادویه کدو تنبل) اضافه کنید.
5.    لبه های خمیر رول شده خود را مرتب کنید تا هنگام برش دادن مربع ها، خطوط واضح تر و تمیزتری بدست آورید. خطوط تیزتر باعث می شود که شیرینی هنگام شکل دادن به آن یکنواخت تر به نظر برسد.
6.    اگر از شیرینی های دانمارکی چیزی ماند، می توانید آنها را در ظرف دربسته تا 2 روز نگهداری کنید. برای تازه نگاه داشتن آنها، کافیست، قبل از خوردن، آنها چند دقیقه در توستر کمی قراردهید.

 

اممیدواریم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید!

 

 


Fab Food Flavors

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
سیب زمینی قاچی تنوری
سیب زمینی قاچی تنوری

این یکی از ساده ترین روش های پخت سیب زمینی است که به شما سیب زمینی خوش عطر و خوش طعم می دهد به طوری که داخلش نرم و بیرونش تنوری و برشته است.

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

چای ماسالا
چای ماسالا

دراین مقاله نگاهی کوتاه داریم به تاریخچه پیدایش چای ماسالا در هندوستان و اینکه از چه ادویه هایی در ساخت آن استفاده می شود.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی
بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی

بعد از آموزش چیز کیک نیویورکی، الان نوبت چیز کیک ژاپنی رسیده که بافتی یکدست، لرزان و نرم و لطیف داره. بسیار لذیذ و خوشمزه هم است. پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/05/04 مشاهده مطلب

13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی
13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی

در این مقاله 13 دسر مفید و خوشمزه آورده شده که همگی دارای تأییدیه رژیم درمانی‌اند و می تونید بدون نگرانی آنها را مصرف کنید.

غذا و آشپزی 1400/05/18 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید