پاستای مخصوص فصل بهار

غذا و آشپزی 1400/01/31 00:46:54
پاستای مخصوص فصل بهار
در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

پاستا بهاره

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی کرده ایم تا آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک بگذاریم. حتی در ماه های گرم سال هم، اگر به دنبال غذای راحتی باشید، این پاستا می تواند گزینه خوبی باشد. 

نکته فنی: اگر مارچوبه های شما متوسط و ضخیم است، قبل از برش و پخت پوست آن ها را گرفته و نصف کنید.

گزینه های دیگر: می توانید به جای مارچوبه و کدو سبز هر نوع سبزیجات بهاری که سریع پخته می شوند را جایگزین کنید؛ مثل نخود فرنگی یا لوبیا سبز. همچنین می توانید از پاستا ریگاتونی، پِنه یا صدفی شکل استفاده نمایید.

 


مواد لازم برای تهیه پاستای بهاره

 

  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر، (تقسیم شده)
  • 2 عدد پیاز زرد متوسط که نازک حلقه شده
  • 2 عدد ساقه کرفس، پوست کنده و به دونیمه نازک برش خورده
  • 6 حبه سیر بزرگ، و نازک حلقه شده
  • نمک به میزان لازم
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه های خرد شده فلفل قرمز
  •  5 عدد گوجه فرنگی بزرگ، هسته دار و چهار قسمت شده
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • نیم کیلو پاستا مدل زیتی (لوله ای)
  • 10-12 عدد مارچوبه ساقه نازک، به قطعات 1 اینچی بریده شده
  • 2 عدد کدو سبز متوسط، نصف شده و حلقه شده
  •  1/2 فنجان برگ ریحان کاملاً تازه
  • نیم کیلو پنیر موزارلا خرد شده
  • 1 فنجان پنیر پارمسان ریز رنده شده 

 

طرز تهیه:


1.   در یک تابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، کرفس و سیر را اضافه کرده و با نمک و فلفل قرمز آن را مزه دار می کنیم. 3 الی 5 دقیقه زمان دهید تا بپزد. 


2.    گوجه فرنگی، شکر و 1 فنجان آب را به مدت 15-18 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید. 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید و سس را در مخلوط کن ریخته تا یکدست شود. طعم آن را بچشید و به کاسه بزرگتر انتقال دهید.

3.    در یک قابلمه بزرگ پر از آب، نمک را اضافه کرده و صبر کنید تا آب به جوش بیاد. آب را بچشید (باید مانند آب دریا شور باشد). پاستا را اضافه کرده و با یک قاشق شکاف دار و بزرگ هم بزنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کرده و به هم نیز نچسبند. 8-10 دقیقه آن را بپزد. آبکش کنید و داخل کاسه با سس بریزید. هم بزنید تا مخلوط شود.

4.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 

5.    در یک ماهی تابه متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید. مارچوبه و کدو سبز را با کمی نمک به آن اضافه کنید و 2-3 دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را به کاسه سس اضافه نمایید

6.    پاستا را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود. ریحان را هم بزنید. طعم آن را بچشید. تمام مواد را به ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید، منتقل نمایید. در حالی که ظرف را پر می کنید، نیمی از موزارلا و پارمزان را روی ماکارونی بپاشید. 

7.    ظرف را در وسط فر قرار دهید و به مدت 12-15 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود. 

 

پاستا بهاره
پاستا بهاره

 

 

 


Today

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

ناشتا قهوه نخوریم!
ناشتا قهوه نخوریم!

مصرف کافئین با شکم خالی، صدمه‌ای ناخواسته بر متابولیسم بدن را موجب می شود. پس تا آنجا که می توانید، از مصرف قهوه به صورت ناشتا خودداری نمایید!

غذا و آشپزی 1399/10/11 مشاهده مطلب

کاپ سیب زمینی و تخم مرغ
کاپ سیب زمینی و تخم مرغ

کاپ‌‌های سیب زمینی شیرین و تخم مرغ پخته، صبحانه ای خوشمزه و مغذی است که با سیب زمینی شیرین رنده شده، تخم مرغ و ادویه جات تهیه شده و در قالب مافین پخته می شود.

غذا و آشپزی 1399/11/27 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

ماست معمولی یا ماست یونانی؟ کدام سالمتر است؟
ماست معمولی یا ماست یونانی؟ کدام سالمتر است؟

امروزه انواع گوناگونی از ماست در بازار یافت می شود که در بین آنها می خواهیم به تفاوت های بین دو ماست یونانی و معمولی بپردازیم.

غذا و آشپزی 1400/04/26 مشاهده مطلب

بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی
بهترین دستور برای چیز کیک ژاپنی

بعد از آموزش چیز کیک نیویورکی، الان نوبت چیز کیک ژاپنی رسیده که بافتی یکدست، لرزان و نرم و لطیف داره. بسیار لذیذ و خوشمزه هم است. پس با ما همراه باشید!

غذا و آشپزی 1400/05/04 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید