پاستای مخصوص فصل بهار

غذا و آشپزی 1400/01/31 00:46:54
پاستای مخصوص فصل بهار
در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

پاستا بهاره

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، سعی کرده ایم تا آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک بگذاریم. حتی در ماه های گرم سال هم، اگر به دنبال غذای راحتی باشید، این پاستا می تواند گزینه خوبی باشد. 

نکته فنی: اگر مارچوبه های شما متوسط و ضخیم است، قبل از برش و پخت پوست آن ها را گرفته و نصف کنید.

گزینه های دیگر: می توانید به جای مارچوبه و کدو سبز هر نوع سبزیجات بهاری که سریع پخته می شوند را جایگزین کنید؛ مثل نخود فرنگی یا لوبیا سبز. همچنین می توانید از پاستا ریگاتونی، پِنه یا صدفی شکل استفاده نمایید.

 


مواد لازم برای تهیه پاستای بهاره

 

  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر، (تقسیم شده)
  • 2 عدد پیاز زرد متوسط که نازک حلقه شده
  • 2 عدد ساقه کرفس، پوست کنده و به دونیمه نازک برش خورده
  • 6 حبه سیر بزرگ، و نازک حلقه شده
  • نمک به میزان لازم
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه های خرد شده فلفل قرمز
  •  5 عدد گوجه فرنگی بزرگ، هسته دار و چهار قسمت شده
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • نیم کیلو پاستا مدل زیتی (لوله ای)
  • 10-12 عدد مارچوبه ساقه نازک، به قطعات 1 اینچی بریده شده
  • 2 عدد کدو سبز متوسط، نصف شده و حلقه شده
  •  1/2 فنجان برگ ریحان کاملاً تازه
  • نیم کیلو پنیر موزارلا خرد شده
  • 1 فنجان پنیر پارمسان ریز رنده شده 

 

طرز تهیه:


1.   در یک تابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، کرفس و سیر را اضافه کرده و با نمک و فلفل قرمز آن را مزه دار می کنیم. 3 الی 5 دقیقه زمان دهید تا بپزد. 


2.    گوجه فرنگی، شکر و 1 فنجان آب را به مدت 15-18 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید. 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید و سس را در مخلوط کن ریخته تا یکدست شود. طعم آن را بچشید و به کاسه بزرگتر انتقال دهید.

3.    در یک قابلمه بزرگ پر از آب، نمک را اضافه کرده و صبر کنید تا آب به جوش بیاد. آب را بچشید (باید مانند آب دریا شور باشد). پاستا را اضافه کرده و با یک قاشق شکاف دار و بزرگ هم بزنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کرده و به هم نیز نچسبند. 8-10 دقیقه آن را بپزد. آبکش کنید و داخل کاسه با سس بریزید. هم بزنید تا مخلوط شود.

4.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 

5.    در یک ماهی تابه متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را روی حرارت متوسط گرم کنید. مارچوبه و کدو سبز را با کمی نمک به آن اضافه کنید و 2-3 دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را به کاسه سس اضافه نمایید

6.    پاستا را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود. ریحان را هم بزنید. طعم آن را بچشید. تمام مواد را به ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید، منتقل نمایید. در حالی که ظرف را پر می کنید، نیمی از موزارلا و پارمزان را روی ماکارونی بپاشید. 

7.    ظرف را در وسط فر قرار دهید و به مدت 12-15 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود. 

 

پاستا بهاره
پاستا بهاره

 

 

 


Today

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی
13 دسر دارای تأییدیه رژیم درمانی

در این مقاله 13 دسر مفید و خوشمزه آورده شده که همگی دارای تأییدیه رژیم درمانی‌اند و می تونید بدون نگرانی آنها را مصرف کنید.

غذا و آشپزی 1400/05/18 مشاهده مطلب

رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات
رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات

سبزیجات معمولا بعد از پخت، طعم خوشایندی پیدا نمی کنند. این مقاله به شما راهکارهایی را برای خوش طعم کردن مزه سبزیجات پخته ارائه می دهد.

غذا و آشپزی 1401/06/13 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

سس مایونز خانگی
سس مایونز خانگی

بیاین تا بهتون یاد بدیم که چطور میشه در عرض چند دقیقه یک سس مایونز خونگی خوشمزه درست کرد. تاریخچه آن را با کلی نکته‌های مفید هم براتون آوردیم.

غذا و آشپزی 1400/05/16 مشاهده مطلب

چای ماسالا
چای ماسالا

دراین مقاله نگاهی کوتاه داریم به تاریخچه پیدایش چای ماسالا در هندوستان و اینکه از چه ادویه هایی در ساخت آن استفاده می شود.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید