کلد برو زنبور عسل استارباکس

غذا و آشپزی 1400/01/28 22:53:52
کلد برو زنبور عسل استارباکس
استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

 قهوه دمی سرد زنبورعسل استارباکس 

 

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کند و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر جو دو سر و عسل است. این قهوه دم سرد هم به عنوان یکی از کم کالری ترین نوشیدنی های موجود در منو استارباکس حرف اول را می زند و از زمان آغاز به کار خود مورد ستایش دوستداران قهوه و باریستاها قرار گرفته است.

نوشیدنی کلد برو یا همان قهوه دم سرد به دلیل داشتن طعم کافی کافئین شناخته شده است. اما عسل بدون اینکه بدن شما را به یک کوما قندی-دیابتی یا بدتر از آن به بدخلقی بعد از قهوه برساند، طعم شیرین طبیعی ایجاد می کند.

طعم این قهوه دم سرد، شیرینی عسل و وانیل را همراه با طعم لطیف قهوه های استارباکس دارد. 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، دستورالعمل قهوه کلد برو عسلی استارباکس را با شما به اشتراک می گذاریم. با خیال راحت دستورالعمل زیر را بکار بگیرید - این نوشیدنی را به طور قطع نمی توان در فهرست همیشگی استارباکس یافت!

 

قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس
قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس

 


مواد لازم

 

1.     قهوه دم سرد شیر بادام وعسل
2.     شربت وانیل
3.     قهوه دم سرد خامه وانیلی شیرین
4.     عسل
5.     عسل برشته شده برای تزئین

قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس
قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس

 


دستورالعمل ها


1.     یک قهوه دم سرد شیر  بادام عسلی را با یخ سبک درست کنید.
2.     دو پمپ وانیل اضافه کنید.
3.     روی آن را فوم شیرین خامه وانیلی سرد بریزید.
4.     روی آن هم عسل بریزید.
5.     کار را با پاشیدن دانه های عسل برشته شده تمام کنید.

 

قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس
قهوه دم سرد عسلی یا زنبور عسل استارباکس

 

 

 

 


!Yahoo



نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

غذا و آشپزی 1399/12/09 مشاهده مطلب

یخ ماست مادربزرگ
یخ ماست مادربزرگ

یخ ماست مادر بزرگ، یخنی ماست یا تَفَنُنی از جمله میان وعده های خوشمزه، مربوط به گذشته های دور است.

غذا و آشپزی 1400/06/14 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی
نکات و ترفندهای نگهداری سیب زمینی

اگر با نگه داشتن سیب زمینی مشکل دارید، در اینجا شما را با ترفندهایی برای نگهداری سیب زمینی آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/09/17 مشاهده مطلب

کلوچه کره بادام زمینی و ژله
کلوچه کره بادام زمینی و ژله

این کوکی های ساندویچی یا کلوچه های کره بادام زمینی و ژله بسیار خوشمزه هستند و ارزش درست کردن را دارند. با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1400/04/26 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید