نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)

غذا و آشپزی 1400/01/23 22:29:12
نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)
اگر عاشق سیب زمینی هستین، با این دستور نون سیب زمینی خانگی غافلگیر میشین!! سیب زمینی‌ها، نون را مغذی و دلچسب می کنن و بافت فوق العاده ای به آن می بخشن.

نان سیب زمینی خانگی (بدون مخمر!)

 

سیب زمینی مزه دارشده و پخته را تصور کنید که – بدون خمیر مایه - به نان تبدیل شده! – در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، دستور پخت یک نان با مغزی سیب زمینی را با شما به اشتراک می گذاریم.

نان سیب زمینی خانگی، یک روش عالی برای استفاده از باقی مانده پوره سیب زمینی از شام شب گذشته است! سیب زمینی‌ها، نان را مغذی و دلچسب می کنند و بافت فوق العاده ای به آن می بخشند.

و اگر عاشق نان سیب زمینی هستید، با این دستور نان سیب زمینی خانگی غافلگیر خواهید شد! نه تنها پوره سیب زمینی خوشمزه ای دارید، بلکه تمام مخلفات لازم برای سیب زمینی خانگی خوب را به آن اضافه می کنید: کالباس، پیازچه، چدار تند و خامه ترش!

نان سیب زمینی خانگی
نان سیب زمینی خانگی

 

 

وسایلی که برای تهیه نان سیب زمینی خانگی نیاز است :

 

  • لیوان و قاشق اندازه گیری (پیمانه)
  • قالب کمربندی 9 اینچی
  • کاسه برای مخلوط کردن

 

مواد لازم برای تهیه نان سیب زمینی خانگی:

 

3 فنجان (15 اونس / 426 گرم) ........................................آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری ...........................................................بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری ...........................................................نمک 
2 فنجان (450ml) ..........................................................شیر
1 فنجان (6 اونس / 170 گرم)............................................پنیر چدار تند (رنده شده)
½ فنجان (4 اونس / 115 گرم) ..........................................خامه ترش
¾ فنجان (6 اونس / 170 گرم) ..........................................پوره سیب زمینی
6 برش (4 اونس / 115 گرم) .............................................کالباس خرد شده (به جای آن می توانید از هر نوع گوشت دیگری هم استفاده نمایید)
4 عدد ..........................................................................پیازچه نازک نگینی شده
1 عدد ...........................................................................تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غذاخوری(14 گرم) ................................................کره (ذوب شده)

 


چگونه نان سیب زمینی خانگی را تهیه کنیم؟

 

1.     فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کف قالب کمربندی 9 اینچی خود را کره مال کنید.

2.     آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و کنار بگذارید.

3.     در یک کاسه بزرگ، شیر، پنیر چدار، خامه ترش، پوره سیب زمینی، کالباس، پیازچه و تخم مرغ را مخلوط کنید.

4.    مواد خشک و تر دو کاسه را با هم مخلوط کرده، در آخر، کره ذوب شده را اضافه کنید.

5.    خمیر را به ظرف آماده شده خود منتقل کنید و حدود 60-70 دقیقه آن را بپزید، یا تا حدی که خودش را کاملا بگیرد.

6.     اجازه دهید نان به مدت 10 دقیقه در ظرف خنک شود، آن را از ظرف خارج کرده و به روی یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.

7.    پس از خنک شدن آنها را بریده و لذت ببرید! روی آن را بپوشانید و می توانید تا 3 روز آن را در یک ظرف در بسته و در دمای اتاق نگه دارید. همین طور می توانید آن را تا 3 هفته در فریزر، بسیار خوب نگهداری می شود.

 

نکات سرآشپز برای تهیه نان سیب زمینی خانگی

 

  • وقتی نان را از اجاق بیرون بیاورید ممکن است پف آن کمی بخوابد. نگران نباشید. طبیعی است.
  • برای داشتن عطر و طعم بیشتر از کالباس دودی (طعم دار) خوب استفاده کنید.
  • برای این دستور از خامه ترش پرچرب و شیر کامل استفاده کنید. عطر و طعم آن به چربی بستگی دارد!
  • از چدار تند استفاده کنید تا کمی لقمه و نمکی به نان خود اضافه کنید.
  • اگر قالب قالب فنری یا کمربندی ندارید، می توانید این خمیر را در دو تا قالب نان 9 اینچی بپزید.
  • این نان به زیبایی یخ می زند! قبل از یخ زدن آن را برش دهید تا هر زمان که خواستید، بتوانید به راحتی هر مقدار را که دوست دارید را بردارید. خوب آن را بپیچید. تا 3 ماه در فریزر ماندگاری دارد.

 

نان سیب زمینی خانگی
نان سیب زمینی خانگی

 

 

 

 


Bigger Bolder Baking

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو
تهیه شیرینی برنجی به ساده ترین روش با ماکروویو

شیرینی برنجی یکی از شیرینی های خوش طعم و بو می باشد که به سادگی می توان آنرا در خانه تهیه کرد. بخصوص برای ایام کرونا خوراکی بسیار سالم و لذیذی می باشد.

غذا و آشپزی 1399/10/03 مشاهده مطلب

تارت کامکوات و هل
تارت کامکوات و هل

کامکوات همان پرتقال زینتی یا مینیاتوری است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با کلی خاصیت. در این مقاله شما را با دسری خوشمزه از کامکوات و هل آشنا می کنیم!

غذا و آشپزی 1399/10/23 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

کلد برو زنبور عسل استارباکس
کلد برو زنبور عسل استارباکس

استارباکس همیشه خبرهای مهیج قهوه را اعلام می کنه و امسال، جو حاکم در شعب استارباکس نوشیدنی های ترکیبی شیر و عسل است.

غذا و آشپزی 1400/01/28 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

بستنی یخی قهوه دم سرد
بستنی یخی قهوه دم سرد

این بستنی یخی خوشمزه که از قهوه دم سرد درست شده، نه اونقدر تلخه مثل اسپرسو، نه اونقدر شیرین مثل شکلات. امیدواریم درست کنید و لذتش رو ببرید!

غذا و آشپزی 1400/03/29 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید