طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی

غذا و آشپزی 1400/01/09 16:42:32
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی
این فیله ها براحتی مزه دارشده و بسیار خوشمزه است و براحتی در خانه تهیه میشود

شما می توانید آن را با ماکارونی برنجی ( این ماکارونی شبیه دانه برنج است ولی درشتر و زرد رنگ ) برش های لیمو سوخاری طعم های سس تابه را تشدید کرده و تزیین زیبایی ایجاد می کنند.این دستور را در مجله اینترنتی بیننده ببینید در حالی که مرغ را در کنار نان سرو میکنید. 

زمان فعال 35 دقیقه

کل زمان 35 دقیقه

مواد لازم : برای 4 قسمت

2-1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده

 1/2 فنجان جعفری برگ صاف خرد شده خرد شده

 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر ، تقسیم شده

 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، تقسیم شده 

1/2 فنجان آرد همه منظوره

 1/4 فنجان موسیر ریز خرد شده

 2 قاشق چای خوری سیر تازه خرد شده

 8 برش نازک لیمو

1 قاشق غذاخوری ،کیپر

 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 فنجان اورزو گندم (ماکارونی برنجی ) نیمه پخته شده

4 عدد سینه مرغ فیله شده

3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، تقسیم شده 

طرز تهیه :

با توجه به دستورالعمل پشت بسته ماکارونی برنجی را با کمی نمک و روغن بپزید و بعد توی آبکش بریزید، بعد از اینکه توی آبکش ریختید توی یک سینی پهن کردن به مدت 10 دقیقه تا کمی سرد شود و بعد توی یک کاسه بریزید.سپس به آن 1 قاشق غذاخوری آب ، 1/2 قاشق غذاخوری روغن ، جعفری ، 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شود.

آرد را در یک بشقاب بریزید و فیله های مرغ را با باقی مانده 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل مزه دار کنید. مرغ را در آرد بغلتانید، مقدار اضافی آن را تکان دهید.1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک تابه ​​گرم کنید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که آن را کاملا پخته و سرخ کنید بعد از توی تابه برداشته و در یک بشقاب قرار دهید.

موسیر و سیر را به تابه اضافه کنید. 2 دقیقه تفت داده و بپزید ، مرتبا هم بزنید. 2 قاشق غذاخوری باقی مانده آب و برشهای لیمو را با هم بریزید تا تکه های قهوه ای آن نرم و از تابه جدا شود. حرارت را کم کنید کپیر و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا کره آب شود. مخلوط لیمو را با یک قاشق روی مرغ بریزید و بعد در کنار ماکارونی برنجی مزه دار شده سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای

کالری 459 15 گرم چربی 4g بدون چربی 9 گرم پروتئین 33 گرم کربوهیدرات 45 گرم فیبر 8 گرم کلسترول 0.0mg آهن 0.0mg قندهای 1 گرم قندهای اضافه شده g سدیم 348 میلی گرم کلسیم 3٪ DV پتاسیم 14٪ DV

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
پای شیر چروک یونانی
پای شیر چروک یونانی

امروز این پای شیر چروک یونانی را درست کنید و با دوستان و خانواده خود همراه با چای عصرانه سرو نمایید! بسیار ساده و خوشمزه است!

غذا و آشپزی 1399/11/08 مشاهده مطلب

12 نوشیدنی خنک استارباکس برای تابستان
12 نوشیدنی خنک استارباکس برای تابستان

در گرمای طاقت فرسای تابستان چیزی بیشتر از یک نوشیدنی خنک نمی چسبه. اینبار رفرشرهای گوارای تابستان رو با طعم های جدید امتحان کنید!

غذا و آشپزی 1400/03/20 مشاهده مطلب

رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات
رازهایی برای بهتر کردن طعم سبزیجات

سبزیجات معمولا بعد از پخت، طعم خوشایندی پیدا نمی کنند. این مقاله به شما راهکارهایی را برای خوش طعم کردن مزه سبزیجات پخته ارائه می دهد.

غذا و آشپزی 1401/06/13 مشاهده مطلب

نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی
نحوه تهیه شیر جو دوسر در منزل به روش علمی

درست کردن شیر جو دو سر در خانه یکی از ساده ترین روش هاست و با توجه به اینکه جو دوسر حالت لزج و چسبناک پیدا می کند، در اینجا راه حل آن را به شما می گوییم.

غذا و آشپزی 1400/02/30 مشاهده مطلب

اُملت با خمیر پنکیک
اُملت با خمیر پنکیک

در این مقاله، با یک ترفند جدید برای پخت یک املت خوشمزه در خدمتتان هستیم! بیایید با هم این املت با خمیر پنکیک را بپزیم!

غذا و آشپزی 1399/11/06 مشاهده مطلب

چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی
چای بوبا یا بابل تی؛ نوشیدنی معروف تایوانی

در این مقاله همه چیز در مورد بابل تی یا چای حبابی که برخی آن را چای حباب دار نیز می نامند، بدانید، اعم از طرز تهیه، فوائد و زیانهای آن و تاریخچه آن آورده شده.

غذا و آشپزی 1400/07/06 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید