طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی

غذا و آشپزی 1400/01/09 16:42:32
طرز تهیه مرغ پارسلیز با ماکارونی
این فیله ها براحتی مزه دارشده و بسیار خوشمزه است و براحتی در خانه تهیه میشود

شما می توانید آن را با ماکارونی برنجی ( این ماکارونی شبیه دانه برنج است ولی درشتر و زرد رنگ ) برش های لیمو سوخاری طعم های سس تابه را تشدید کرده و تزیین زیبایی ایجاد می کنند.این دستور را در مجله اینترنتی بیننده ببینید در حالی که مرغ را در کنار نان سرو میکنید. 

زمان فعال 35 دقیقه

کل زمان 35 دقیقه

مواد لازم : برای 4 قسمت

2-1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده

 1/2 فنجان جعفری برگ صاف خرد شده خرد شده

 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر ، تقسیم شده

 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، تقسیم شده 

1/2 فنجان آرد همه منظوره

 1/4 فنجان موسیر ریز خرد شده

 2 قاشق چای خوری سیر تازه خرد شده

 8 برش نازک لیمو

1 قاشق غذاخوری ،کیپر

 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 فنجان اورزو گندم (ماکارونی برنجی ) نیمه پخته شده

4 عدد سینه مرغ فیله شده

3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، تقسیم شده 

طرز تهیه :

با توجه به دستورالعمل پشت بسته ماکارونی برنجی را با کمی نمک و روغن بپزید و بعد توی آبکش بریزید، بعد از اینکه توی آبکش ریختید توی یک سینی پهن کردن به مدت 10 دقیقه تا کمی سرد شود و بعد توی یک کاسه بریزید.سپس به آن 1 قاشق غذاخوری آب ، 1/2 قاشق غذاخوری روغن ، جعفری ، 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شود.

آرد را در یک بشقاب بریزید و فیله های مرغ را با باقی مانده 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل مزه دار کنید. مرغ را در آرد بغلتانید، مقدار اضافی آن را تکان دهید.1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در یک تابه ​​گرم کنید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که آن را کاملا پخته و سرخ کنید بعد از توی تابه برداشته و در یک بشقاب قرار دهید.

موسیر و سیر را به تابه اضافه کنید. 2 دقیقه تفت داده و بپزید ، مرتبا هم بزنید. 2 قاشق غذاخوری باقی مانده آب و برشهای لیمو را با هم بریزید تا تکه های قهوه ای آن نرم و از تابه جدا شود. حرارت را کم کنید کپیر و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا کره آب شود. مخلوط لیمو را با یک قاشق روی مرغ بریزید و بعد در کنار ماکارونی برنجی مزه دار شده سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای

کالری 459 15 گرم چربی 4g بدون چربی 9 گرم پروتئین 33 گرم کربوهیدرات 45 گرم فیبر 8 گرم کلسترول 0.0mg آهن 0.0mg قندهای 1 گرم قندهای اضافه شده g سدیم 348 میلی گرم کلسیم 3٪ DV پتاسیم 14٪ DV

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
توپ بیسکویت و سیب با شکلات
توپ بیسکویت و سیب با شکلات

یک میان وعده لذیذ و ساده بدون نیاز به پخت!

غذا و آشپزی 1399/10/09 مشاهده مطلب

چیزکیک پفی نیویورکی
چیزکیک پفی نیویورکی

چیز کیک دسر مورد علاقه خیلی هاست و این مقاله طرز تهیه یک چیز کیک نیویورکی کاملا متفاوت و شگفت انگیز با بافتی نرم و یکدست و خامه ای بدون لایه را آموزش می دهد.

غذا و آشپزی 1399/11/29 مشاهده مطلب

نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)
نان سیب زمینی خانگی (بدون خمیر مایع!)

اگر عاشق سیب زمینی هستین، با این دستور نون سیب زمینی خانگی غافلگیر میشین!! سیب زمینی‌ها، نون را مغذی و دلچسب می کنن و بافت فوق العاده ای به آن می بخشن.

غذا و آشپزی 1400/01/23 مشاهده مطلب

آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟
آیا از مغذی ترین قسمت آووکادو خود صرف نظر می کنید؟

آووکادو دوست دارین؟ آووکادوی رسیده بهتره یا نیمه رسیده؟ کدوم قسمت آووکادو از بقیه قسمت هاش مقوی تره؟ اگر می خواید بدونین، پس این مقاله مال شماست!

غذا و آشپزی 1400/01/24 مشاهده مطلب

پاستای مخصوص فصل بهار
پاستای مخصوص فصل بهار

در این مقاله آموزش یک نوع پاستا، مخصوص فصل بهار را با شما به اشتراک گذاشتیم. یک نوع پاستای سبزیجات با مارچوبه و کرفس. درست کنین و لذت ببرین.

غذا و آشپزی 1400/01/31 مشاهده مطلب

اسموتی پرتقالی جولیوس
اسموتی پرتقالی جولیوس

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه پرتقالی جولیوس و نکات ظریف و مهم در درست کردن آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

غذا و آشپزی 1400/02/08 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید