ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان

غذا و آشپزی 1399/12/09 22:23:09
ترفند هوشمندانه قهرمان باریستای جهان
با توجه به همه گیری کرونا، بیشتر قهوه خورهای قهار به درست کردن آن در منزل روی آورده اند. در اینجا یک باریستای قهرمان ترفندی را با شما به اشتراک می گذارد.

قهرمان باریستای جهان، ترفندی هوشمندانه در مورد قهوه را به اشتراک می گذارد که فقط کارشناسان قهوه می دانند!!!

 

قهوه برای بسیاری از ما به صورت عادت ضروری روزمره در آمده است. خواه به صورت تحویل سفارش در کافه مورد علاقه خود در مسیر رفتن به سر کار باشد و یا استراحت بعد از ظهر با یک فنجان قهوه که خودتان دم کرده اید.

اما همانطور که می دانید، تفاوت زیادی در نتایج بین روشهای مختلف قهوه سازی - و همچنین تفاوت قیمتی بزرگ وجود دارد.

از یک طرف، شما قهوه فوری می خورید که ارزان قیمت است، اما به طور کلی حتی افرادی هم که زیادی در مورد قهوه وسواسی نیستند، آن را بسیار ناخوشایند می دانند. از طرف دیگر، در خانه دستگاه های اسپرسو خانگی، آسیاب و ترازو دارید – که هزینه همه آنها صدها دلار است و برای درست کردن یک قهوه خوب، به مهارت کافی نیاز دارید. یا اینکه می توانید قهوه بخرید، اما در آن صورت باریستاها و کافه‌های مختلف ممکن است کیفیت‌های مختلف قهوه‌ را ارائه دهند. خرید هر روز قهوه هم عادت گران قیمتی است.

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده، ترفندی را که یک باریستای قهار و قهرمان جهان با همه به اشتراک گذاشته است را با شما در میان می گذاریم.

یکی از روشهای تهیه قهوه که تا حدودی به عنوان یک حد متوسط شناخته می‌شود، فرنچ پرس است. 

فرنچ پرس که با نامهای کافه تییِر، پرس پات یا پلانچر هم شناخته می‌شود، روشی ارزان و آسان برای تهیه قهوه است که نتیجه بهتری نسبت به برندهای مختلف قهوه ساز می دهد.
 اما علاقه مندان به قهوه براین باور هستند که رنگ قهوه بدست آمده، در مقایسه با روشهایی مانند پُر اُوِر یا استفاده از موکا پات کم رنگ‌تر است.

خوشبختانه، یک باریستا متخصص ترفند خارق العاده‌ای را پیدا کرده است که فرنچ پرس را به ابزار تولید جادوی سیاه تبدیل می کند.

جیمز هافمن، قهرمان سابق باریستای جهان و شریک  Square Mile Coffee Roasters در لندن، یکی از محبوب ترین متخصصان قهوه در رسانه‌های اجتماعی است. وی در سال 2016، ویدیویی را با عنوان "The Ultimate French Press Technique" (تکنیک نهایی فرنچ پرس) در YouTube بارگذاری کرد که از آن زمان با بیش از 2.3 میلیون بازدید، به پربازدیدترین فیلم وی تبدیل شده است.

در ماه های اخیر، این ویدئو در فیس بوک مجددا در حال دست به دست شدن است و مخاطبان کاملا جدیدی را در معرض مشاهده روش ساده و در عین حال پیشگامانه خود قرار می دهد تا قهوه ای کاملا عالی را فقط با چند ابزار و ترفند ساده درست کنند. 

و اما راز آن در چیست؟ صبر - و میل به بازی کردن با قهوه خود (به هم زدن).

روش هافمن، انتقادی اساسی را که اکثر مردم نسبت به قهوه‌های فرنچ پرس دارند، عنوان می کند: اینکه ته فنجان خود با تفاله قهوه یا ته مانده آن روبرو می شوند، که تاحدودی ناخوشایند است. نه تنها روش وی این مشکل را عملاً برطرف می کند، بلکه یک قهوه دم کرده قوی و صاف را به ما می دهد که کاملاً قابل آشامیدن است.

به طور حتم، روش او کمی وقت گیرتر نسبت به زمانی است که به روش اولیه از فرنچ پرس استفاده می کردید. اما سادگی و در دسترس بودن این روش به این معنی است که حتی تازه واردها در امر نوشین قهوه هم می‌تواند آن را درست کنند ... مثل خودم.

خودم در ابتدا شک داشتم که واقعاً بتوان با یک فرنچ پرس یک فنجان قهوه خوب درست کرد، اما واقعاً می‌شود. 

روش دم کردن قهوه به روش هافمن، حتی بدون وزن کردن قهوه، بدون استفاده از آب فیلتر شده و مرتکب شدن گناه کبیره به دلیل استفاده از قهوه از قبل آسیاب شده، تفاوت قابل توجهی ایجاد می کند.

در این روش، من از قهوه تازه آسیاب شده و آب فیلتر شده استفاده کرده‌ام، و طعم آن از قبل بهتر شد.

آماده سازی قهوه با فرنچ پرس
آماده سازی قهوه با فرنچ پرس
 

 

بعد منفی که با این ترفند هافمن به آن پی بردم این بود که اگر بخواهید قهوه خود را با شیر بنوشید، انتظار طولانی مدت برای دم کشیدن قهوه به این معنی است که اگر شیر خود را آخر سر اضافه کنید، قهوه شما خیلی سرد می‌شود. 

اما این مسئله کاملاً شخصی است. اگر شیر را با قهوه مصرف نکنید، پس این قضیه اهمیتی ندارد و اگر درست قبل از افزودن شیر به قهوه، آن را به آرامی گرم کنید مشکلی به راحتی حل می‌شود.


آیا به اندازه قهوه ایروپرس خوب است؟

نه، نه واقعا. اما تفاوت این روش با بسیاری از روشهای دیگر قهوه سازی این است که فرنچ پرس‌ها ارزان و به راحتی همه جا پیدا می‌شوند. اکثر ادارات یک یا دو عدد فرنچ پرس دارند و می توانید به راحتی آنها را تهیه نمایید.

البته، داشتن یک پرس بهتر و داشتن سایر امکانات اضافی - فیلتر آب، مجموعه ای از ترازوها، دستگاه آسیاب و غیره - همه جزئی از هزینه به شمار می‌روند.

اما حتی بدون آنها و تنها با داشتن یک قهوه مرغوب می‌توانید یک فنجان قهوه خوب دم کنید.

این روش را امتحان کنید - تعجب خواهید کرد.

 

روش جیمز هافمن برای درست کردن قهوه با فرنچ پرس

 

در این روش برای اینکه به طعم دلچسب قهوه برسید باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • عجله نکنید.
  • تهیه قهوه تازه و مرغوب
  • دستورالعمل را دنبال کنید.
  • از ترازوی دیجیتال استفاده نمایید.
  • از آب فیلترشده و تازه استفاده نمایید.
  • به دو عدد قاشق هم نیاز دارید.

 

تکنیک:

  • قهوه آسیاب شده را داخل فرنچ پرس بریزید.
  • آب را روی آن بریزید.  ( برای 30 گرم قهوه، 500 گرم آب)
  • برای 4 دقیقه صبر کنید.
  • با قاشق قهوه هایی را که روی آب مانده‌اند را هم بزنید. قهوه ها ته نشین می شوند، مقداری روی سطح می ماند. با کمک قاشق بعدی آنها را از روی آب بردارید.
  • برای 5 الی 8 دقیقه کاری به آن نداشته باشید... می توانید روزنامه بخوانید یا صبحانه خود را آماده کنید. این زمان برای این است که تمام قهوه ها ته نشین بشوند.
  • پلانچ را روی آن قرار داده ولی تا آنجایی فشار دهید که به سطح قهوه برسد.
  • حالا قهوه آماده است. آن را به آرامی داخل فنجان ریخته و سرو کنید.

 

 

 

 

 


DMARGE

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین
فراپاچینوهای استارباکس برای روز ولنتاین

برای مجردها، یا زوج‌های قهوه دوست و تمام باریستاهای قهار، استارباکس، منوی جدیدی را باز کرده است؛ فراپاچینوهای روز ولنتاین!

غذا و آشپزی 1399/11/13 مشاهده مطلب

قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان
قلبهای سیب زمینی سوخاری با سیر و پارمسان

عشق را فراموش کنید، تمام آنچه شما در روز ولنتاین به آن احتیاج دارید این قلبهای برشته شده سیب زمینی است.

غذا و آشپزی 1399/11/26 مشاهده مطلب

کاپ سیب زمینی و تخم مرغ
کاپ سیب زمینی و تخم مرغ

کاپ‌‌های سیب زمینی شیرین و تخم مرغ پخته، صبحانه ای خوشمزه و مغذی است که با سیب زمینی شیرین رنده شده، تخم مرغ و ادویه جات تهیه شده و در قالب مافین پخته می شود.

غذا و آشپزی 1399/11/27 مشاهده مطلب

شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست

پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

غذا و آشپزی 1399/12/05 مشاهده مطلب

منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس
منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس

هنوز تابستان نشده، استارباکس مجموعه جدید منوی تابستانی خود را با چند نوشیدنی خنک و رنگارنگ همراه با فراپاچینو فانل کیک توت‌فرنگی معرفی می‌کنه!

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

12 نوشیدنی خنک استارباکس برای تابستان
12 نوشیدنی خنک استارباکس برای تابستان

در گرمای طاقت فرسای تابستان چیزی بیشتر از یک نوشیدنی خنک نمی چسبه. اینبار رفرشرهای گوارای تابستان رو با طعم های جدید امتحان کنید!

غذا و آشپزی 1400/03/20 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید