شیرینی پاریس برست

غذا و آشپزی 1399/12/05 23:33:17
شیرینی پاریس برست
پاریس برست یکی از شیرینی های بین المللی و از معروف ترین شیرینی های فرانسه است و مورد پسند خیلی از نون خامه ای خورهای خودمان. پس با ما همراه باشید.

پاریس-برست

 

در این مقاله از مجله اینترنتی بیننده سعی شده تا طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه با نام پاریس برست را با سه نوع خامه متفاوت برایتان به اشتراک بگذاریم. امیدواریم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این دسر بسیار خوشمزه است و وعده خوبی برای دورهمی های خاص به شمار می رود. 

شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است، نوعی شیرینی مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. نکته جالب در مورد شیرینی پاریس برست این است که این شیرینی از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی خامه ای یا همان نون خامه ای نارنجکی ما ایرانی ها دارد. پس اگر به شیرینی های خامه ای علاقمند هستید حتما این شیرینی خوشمزه و لاکچری را در منزل تهیه کنید،

 

 

مواد لازم برای 3 عدد

 

½  فنجان (113 گرم) کره 
½  فنجان (120 گرم) آب
½  فنجان (120 گرم) شیر 
 1  قاشق چایخوری (4 گرم) شکر 
½  قاشق چای خوری (1.5 گرم) نمک 
1¼  فنجان (156 گرم) آرد همه منظوره
5  عدد تخم مرغ بزرگ (250 گرم) ، تقسیم شده
1/8  قاشق چایخوری نمک 
½ فنجان (57 گرم) بادام خرد شده (اسلایس شده)
خامه وسط شیرینی (دستور العمل به شرح زیر است)
شکر شیرینی پزی


طرز تهیه شیرینی پاریس-بِرِست

 

  1.     فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی کاغذ روغنی شیرینی پزی، 3 دایره (4 اینچ =  10 سانت) را رسم کنید و روی سینی فر قرار دهید.

2.    در قابلمه ای به اندازه متوسط، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. ½ فنجان آب، شیر، شکر و نمک اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. آن را از روی حرارت برداشته و آرد را کم کم اضافه کرده وهم بزنید. دوباره آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که پوسته‌ای در ته ظرف ایجاد شود. مخلوط را به کاسه مخلوط کن ثابت منتقل کنید. بگذارید 3 دقیقه خنک شود. 4 عدد تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید، با سرعت کم آنقدر بزنید تا ترکیب شود. سپس مواد را به یک قیف کیسه‌ای 46 سانتی منتقل کنید که دارای ماسوره شماره 8 است.


3.    با فشار یکنواخت قیف، خمیر را به صورت حلقوی داخل یکی از دایره‌های 4 اینچی بر روی کاغذ شیرینی پزی بریزید. پس از اتمام یک دایره کامل، ماسوره را به سمت داخل حرکت داده و دایره دوم را در مجاورت دایره اول بسازید. دایره سوم را در بالای شکاف محل اتصال دو حلقه اول، به همان شکل حلقوی دایره اول برای پاریس-برست دوم و سوم اجرا کنید.

4.    در یک کاسه کوچک، نمک را با 1 عدد تخم مرغ باقی مانده مخلوط کنید. مخلوط را با استفاده از قلم موی شیرینی پزی، روی خمیر پاریس-برست بمالید. سپس روی آنها بادام بپاشید.

5.    آنها را حدود 15 دقیقه بپزید تا پف کند. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. تا جایی بپزید که کاملاً پف کنند و قهوه ای طلایی شوند، حدود 30 دقیقه بیشتر. بعد از 15 دقیقه پخت با فویل بپوشانید تا در صورت لزوم از قهوه ای شدن آن جلوگیری کنید. فر را خاموش کرده و با دقت از فر خارج کنید. با استفاده از چاقو یا خلال دندان، سوراخهایی را در قسمت بالا و کناره های پاریس-برست ایجاد کنید تا رطوبت اضافی آن آزاد شود. سپس آنها را به داخل فر برگردانید و پاریس-برست را در اجاق گاز، بدون پوشش و بدون در، به مدت 1 ساعت بماند تا ترک بخورد. (اگر بادام‌ها شروع به قهوه ای شدن کردند، می توانید روی پاریس-برست‌ها را بپوشانید.)

6.    با استفاده از چاقوی دندانه دار، پاریس-برست‌ها را از وسط ببرید. قیف شیرینی پزی را که به ماسوره Ateco 827 مجهز است را با خامه پر کنید. روی نیمه پایین هر پاریس-برست را با دایره‌های متحدالمرکزاز یک طعم خامه پر کنید. نیمه بالای پاریس-برست‌ها را روی آنها قرار دهید و کمی پودرقند روی آنها بپاشید.


خامه وسط شیرینی

 

با این مواد حدود 6 فنجان خامه در می آید.

مواد لازم برای خامه

1  فنجان (227 گرم) کره 
1 بسته (910 گرم) شکر قنادی (خاکه قند)
5  قاشق غذاخوری (75 گرم) خامه زده شده
1  قاشق غذاخوری (6 گرم) پودر قهوه فوری تفت داده شده
1½  قاشق غذاخوری (3 گرم) تراشه های پوست پرتقال 
1  قاشق غذاخوری (15 گرم) آب پرتقال تازه
½  قاشق چای خوری (2 گرم) عصاره بادام
 


طرز تهیه خامه میانی

 

1.     در کاسه مخلوط کن، کره را تا 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا خامه ای شود. خاکه قند را هر بار 1 فنجان (120 گرم) اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مخلوط شود. 2 قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید، آن را بزنید تا یکدست شود. کره زده شده را بین 3 کاسه تقسیم کنید.

2.    برای خامه قهوه (نسکافه): در یک کاسه کوچک، 2 قاشق غذاخوری خامه و قهوه را مخلوط کنید، هم بزنید تا یکدست شود. به یکی از کاسه‌های کره زده شده، آن را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.
3.    برای خامه پرتقال: پوست پرتقال و آب آن را به یکی دیگر از کاسه‌هایی که کرده زده شده در آنها بود، اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.
4.    برای خامه بادام: عصاره بادام و باقی مانده 1 قاشق غذاخوری خامه را به کاسه آخر، حاوی کره زده شده اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.

نوش جان!

 

مدل دیگری از پاریس برست با یک نوع خامه
مدل دیگری از پاریس برست با یک نوع خامه
 

 

 

 



Bake From Scratch

 

 

نظرها
نظر جدید
امتیاز
captcha
  • {{item.Name}}
    {{item.DateTimeLocalized}}
    {{item.Text}}
شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی
دمنوش، جوشانده، چای، عرقیجات گیاهی

در این متن به تفاوت بین دمنوش، جوشانده، چای و عرقیجات گیاهی را برای شما بازگو خواهیم کرد.

غذا و آشپزی 1399/10/10 مشاهده مطلب

چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟
چطور آرد را نگه داریم که تازه بماند؟

اگر جزو افرادی هستید که با نگهداری آرد مشکل دارند، در این مقاله به شما می آموزیم که چطور از آرد نگهداری نماییم که مدت زمان بیشتری بماند و فاسد نشود.

غذا و آشپزی 1399/10/29 مشاهده مطلب

کیک رویایی کرپ وانیلی
کیک رویایی کرپ وانیلی

این کیک لایه‌ای شامل لایه‌هایی از کرپ فرانسوی است که هر لایه با لایه‌ای از خامه ماسکارپونه وانیلی پرشده است.

غذا و آشپزی 1399/11/21 مشاهده مطلب

منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس
منوی جدید تابستانی 2021 استارباکس

هنوز تابستان نشده، استارباکس مجموعه جدید منوی تابستانی خود را با چند نوشیدنی خنک و رنگارنگ همراه با فراپاچینو فانل کیک توت‌فرنگی معرفی می‌کنه!

غذا و آشپزی 1400/02/25 مشاهده مطلب

نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون
نحوه تهیه خامه زده شده با روغن زیتون

آیا می دونستین که خامه قنادی یا خامه زده شده را میشه با روغن زیتون هم درست کرد؟ اگر نه، این مقاله برای شماست.

غذا و آشپزی 1400/02/28 مشاهده مطلب

  9 خاصیت جالب نارنگی
  9 خاصیت جالب نارنگی

هم خود میوه نارنگی، و هم پوست آن سرشار از مواد مغذی است. شاید فقط آن را به خاطر ویتامین C آن بشناسیم. اما خواص شگفت انگیز دیگری نیز دارد که بد نیست بدانیم!

غذا و آشپزی 1400/07/18 مشاهده مطلب

لطفاً صبر کنید